ne yapıyor bu anlamıyorum yardım kızlarrrr

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
işyerinde tanıştığım birisi var.1 yıldır aynı işyerindeyiz.bana karşı çok nazik ilgili davranıyor.iltifatlar, hediyeler mesaj atmalar benim işyerinde bana özel yemek yapmalar zor zamanlarımda yanımda olmalar falan daha bir sürü saymadığım şeyler. üç dört gün hasta yattım her gün beni aradı sordu bir şey lazım olursa 7/24 ara beni demeler. bunlar ne şimdi bir şeyler hissediyorsa niye açılmıyor neyi bekliyor ben sıkıldım artık araya mesafe koyucam ama yeteeer benimle oynuyo mu

Belki cesaret edemiyor sen yanas gerçekten Eminsen adamın hislerinden ve kendi hislerinden..

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen
üff en nefret ettiğim erkek modeli. hisleri olupta açılmayanlar.. belliki sana karşı boş değil ama neden açılmıyor anlamadım. her ihtimli, düşünmek lazım ya senden emin değil yada utanıp çekiniyor. Ama sonrada bir bakmışsın yanında baska hatun :) benimde basımda bir kere böyle bir olay geçti donucundan baskasıyla evlendi hödük
iyice ölçüp biçip tart vede mesafe koy aynen neden bu kadar benmle ilgli alakalısın diyede lafın arasına sakayla karışk söyle. Bu erkek milletine güven olmaz cnku.

kızlar bana da yardım edın nolurr kafam karma karısık hıc bole bı olayla karsılasmadım.. ilkokul arkadasımın arkadası bundan 5-6 ay once hayatını duzene sokmak ıstemıs ve arkadasım da benım fotomu gostermıs tanıstır demıs bana sordular ben hayır dedım adını yuzunu gormeden bılmeden arkadasım hayır dedıgımı soylememıs yok sormadım demıs o zamn .. sımdı cocugu tesadufen gordum sor bı kere ne dıyecek demıs cocuk sordu baya bı ısrar ettıler bende kabul ettım 1,5 hafta beklettıler sonra geldıler hıc cocuk kendınden bahsetmdı sankı kırk yıllık arkadas gıbı normal konusuldu ve gıttıler.. ne faceden ekleme ne numara ısteme hıc bısey demedıler.. baska bırınden ogrendım kı annesı kız bakıyo.. konusmada en ufak kotu olay bıle olmadı hep eglenıldı gulduk.. dun arkadasıma slm dedım her zamn donen bu sefer donmedı ne olmus olabılır sımdı ben nasıl bı tavır takınmalıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…