- 25 Temmuz 2013
- 13.137
- 53.596
- 798
Böyle deya deya mı yardım alacaksınız?Siz o zaman cevap yazmayin olurmu benı anlayan kızlar yazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle deya deya mı yardım alacaksınız?Siz o zaman cevap yazmayin olurmu benı anlayan kızlar yazar
Arkadaşlarımla kafeda oturuyorum deyor mesajları gösteriyor gıttıgı kafede hepsi erkekler ve bazen maç izliyorlarIyi de buraya disarda 3 4 saat ne yapiyor diye yaziyorsunuz esinize neden sormuyorsunuz?
Eşinize "Ya kendine gelirsin ya da ben çocuğumla giderim vb" diyebilecek gücünüz, imkanınız var mı ?Bu siteye ilk mesaj yazıyorum
Sizce ben ne yapmalıyım
Zaten zılgıtı yedik anlamıyorsanız yazmayın dedi.Bizde pek anlamiyoruz galiba![]()
Türkçeyi.Neyi çok anlamıyorsun
Deya neeşiniz tipik vasat erkek. Ateş emojisi ne sapık dayılar gibi ıy
Benimde ikinci dilim. Galiba o yüzden anlamiyorumZaten zılgıtı yedik anlamıyorsanız yazmayın dedi.Benim Türkçe çok yok ben elendim
![]()
İlkokulu da mı bitirmediniz? Neden?Evet hata söyledim senin gibiler sapık deya
30 yaşindaEşinize "Ya kendine gelirsin ya da ben çocuğumla giderim vb" diyebilecek gücünüz, imkanınız var mı ?
İnternetten millete alev, ateş atan bu adam kaç yaşında ? Yaptığını örtmek için sizi suçlayan bu adam, para karşılığı ilişkilere girmişte olabilir.
Öncelikle bir hastaneye gidip cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırın.
Sene olmuş 2024 bu zamanda okuma yazmanın az olması diye bir şey olmasın bir zahmet ya. Eşinde aldatma potansiyeli var. Velev ki aldattı boşayacak mısın eşini?Evet hata söyledim senin gibiler sapık deya
Afyonlu bi komsumuz var oda deya diyorEvet hata söyledim senin gibiler sapık deya
TDK baskına gelecek ne oluyor burda deyaAfyonlu bi komsumuz var oda deya diyor
Ama yazildigini ilk kez gördüm![]()
Öyle deya böyle deyaTDK baskına gelecek ne oluyor burda deya![]()
okuma yazmam az nıye dalga geçiyorsunuz