• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıyorum ben......... Bir şeyler yazın lutfen...

ssuu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
58
0
46
İstanbul
Kansere yakalanma durumum yüksekmıs doktor soyledı.Çunku annemde kanserle mucadele edıyor. benımde kontrol olmam lazım çok çabuk rahatsızlanabılen bı vucudum var . Ama gıdemıorum bır turlu ayagım cekmıyor ıste.. Ben hasta olmayı sevmem kı. Hasta bıle olsam turp gıbıyım derım hep mırın kırın etmeyı sevmem kı... Çok çabuk uzulen bir tarafım vardır .. çok sevdıklerımı çok takarım kafaya.. ufak seylerı buyutme gıbı bı durumumda var. Bu yapıda bı ınsan (allah korusun) tabı hastalanır ılerde bunun farkındayım... Bu bi tarafa bir de ' o ' var işte.. İlk kez aşık olduğum adam.. gülüşüne canımı verebilecğim ınsan.. Çok sevıyorum hemde çook... ustume çok tıtrer burnum aksa hıc ıgrenmedım elıyle sıler.. oksursem ne oldu hastamısın hemen doktora gıdelım der.. bi yerım kanasa oturup benmle beraber ağlar.. Ama ben çok korkuyorum... Onu yalnız bırakmaktan.. e şimdi gitsem doktora o çok korktuğum hastaneeye ne olcak doktr hastasn dese allah korusun... nasıl dayanacagım.. o ıllet hastalık bıgun benı bulursa dıyorum. onu bırakmak zorunda kalrsam... oyle sevıyorum kı bu yazıyı yazarken bıle klavye su oldu.. bana bağlandı ben de ona.. ama bazen durup dusunuyorum ya ılerde hasta bır es olarak onun gozlerıne bakarsam.. dıyorum kı bazen sessızce gıtmek mı .. ama kopamam kı olmaz kı bu denlı severken mı.. şu sıralar çok hırcınlaştım devamlı ufak seylerı buyutur oldum kavga eder oldum onu uzer oldum kendımı de oyle... evlenmek ıstedğim adam o. ben neden bu kadar hırcınlaştım aşırı kıskanclığmdan mı.. neden ona ınanmamayı terch eder oldum hep... ne yapıorm ben hadi bir şey dıyın lutfen.....

Yaman gereken ilk şey doktora gitmek kanser genetik bi hastalık değil en azından net olarak yok sadece ihtimal Yükseliyor kuruntu yapacağına iyi bi doktora git ve o zaman karar ver eger sonuc kötü çıkarsaa ki umarim olmaz.. o zaman sevdigim dedigin adamla konuşmalisın buna sen degil o karar vermeli gidecek mi kalacak mi o karar vermeli düşün ya onun başına gelseydi .. şahsen ben küçüğüm ama eminim ki sevdigim adam icin herseyi üstlenirim seviyorsa destek olacaktır elimle elimle bakarım ben sevdigime ona bu hakki tani ona bi sevim hakki tani.. ama önce doktora git sonra buna karar ver...

Kansere yakalanma durumum yüksekmıs doktor soyledı.Çunku annemde kanserle mucadele edıyor. benımde kontrol olmam lazım çok çabuk rahatsızlanabılen bı vucudum var . Ama gıdemıorum bır turlu ayagım cekmıyor ıste.. Ben hasta olmayı sevmem kı. Hasta bıle olsam turp gıbıyım derım hep mırın kırın etmeyı sevmem kı... Çok çabuk uzulen bir tarafım vardır .. çok sevdıklerımı çok takarım kafaya.. ufak seylerı buyutme gıbı bı durumumda var. Bu yapıda bı ınsan (allah korusun) tabı hastalanır ılerde bunun farkındayım... Bu bi tarafa bir de ' o ' var işte.. İlk kez aşık olduğum adam.. gülüşüne canımı verebilecğim ınsan.. Çok sevıyorum hemde çook... ustume çok tıtrer burnum aksa hıc ıgrenmedım elıyle sıler.. oksursem ne oldu hastamısın hemen doktora gıdelım der.. bi yerım kanasa oturup benmle beraber ağlar.. Ama ben çok korkuyorum... Onu yalnız bırakmaktan.. e şimdi gitsem doktora o çok korktuğum hastaneeye ne olcak doktr hastasn dese allah korusun... nasıl dayanacagım.. o ıllet hastalık bıgun benı bulursa dıyorum. onu bırakmak zorunda kalrsam... oyle sevıyorum kı bu yazıyı yazarken bıle klavye su oldu.. bana bağlandı ben de ona.. ama bazen durup dusunuyorum ya ılerde hasta bır es olarak onun gozlerıne bakarsam.. dıyorum kı bazen sessızce gıtmek mı .. ama kopamam kı olmaz kı bu denlı severken mı.. şu sıralar çok hırcınlaştım devamlı ufak seylerı buyutur oldum kavga eder oldum onu uzer oldum kendımı de oyle... evlenmek ıstedğim adam o. ben neden bu kadar hırcınlaştım aşırı kıskanclığmdan mı.. neden ona ınanmamayı terch eder oldum hep... ne yapıorm ben hadi bir şey dıyın lutfen.....

Öncelikle kendini, aileni ve sevdiğin adamı düşünüp kontrole gitmen lazim. Kanser dahi olsa be kadar erken teşhis konulursa bi okadar kurtulma payın yüksek. Gitmenekle hem kendini riske sokuyorsun, hem sevdiğin insanlari üzmeyi göze alıyorsun canım.
Nolur önce sevdiğin adama korktuğunu söyle....sonra beraber el ele doktora gidin. Onun senin bu gününde yaninda olmasına izin ver. Hem senin için destek olacak....hem oda senin destekcin olabildiği için. ..kötü gününde yanında olabildiği için mutlu olacak......canım. ....herseyini onunla paylasmisken bunu ondan saklama...

Şu durumuna hiç yabancı değilim. Benimde kanser olma ihtimalim vardı. Ve bende aynı düşünceleri paylaşıyordum. Ailem diyordum kanser olursam ailem ne yapar? Başta söylemem kanser olduğumu tedaviye başlayınca birşeyler uydururdum işte. Hele anneannemi düşündükçe mahvoluyordum. Dayanamazdı çünkü biliyordum. Arkadaşlarımla görüşmezdim belki. Okula da gitmezdim. Sosyal birisi olmama rağmen evden çıkmazdım işte. Halledilirdi bir şekilde. Ama sevgi bambaşka. Sevgilime ne yapardım bilmiyorum.
Ayrılırdım diye düşündüm. Sıkıldım sevmiyorum seni ayrılmak istiyorum derdim. Ne telefonuna çıkardım ne konuşurdum. Evet acı çekerdim çok çekerdim ama onun da üzülmesini engellerdim işte. Sonra düşündüm Allah'ım ne kadar salakça şeyler düşünüyorum.
Kanser myim değil miyim belli değil. Kansersem dünyanın sonu değil. Ailemden ne saklayacağım ki en çok onların desteğie ihtiyacım var. Arkadaşlarımla yine görüşmeye devam edeceğim. Sevgilimden ayrılmayacağım. Çünkü onunla ömür paylaşmayı düşünüyorum. Ona bunu yapamazdım. Onu bırakamazdım. Çünkü zaten o beni yüzüstü bırakıp gitmezdi. Hep yanımda olurdu biliyorum. Sonuç olarak kanser değildim Allah'a şükür. Ama o ihtimal bile insanı nasıl tedirgin yapıyor neleri düşündürüyor yaşamayan bilemez.

Ve korkma hiçbir şeyden. evet böyle bir ihtimal var. Ama niye kötü ihtimali düşünüyorsun? Diğer bir ihtimal de var değil mi?
Sevgiline güven. Sevgisine güven. Seni bu kadar koruyan kollayan birisi seni bırakıp gitmez. Hep yanında olur. Evet üzülür çünkü senin sağlığın söz konusu. Gözbebeğisin sen onun.

Öncelikle tabi doktora gitmen gerek. Ne kadar ertelersen o kadar kötü senin için. Ruh haline inanılmaz olumsuz etki ediyor bu durum. Birşeyin yoksa bile insan kendini hasta sanıyor. O belirsizlikten kurtulman gerekiyor. Git ve kontrollerini ol. Olumsuz hiçbir şey düşünme sakın. Atlatılır,geçer bir şekilde. Allah yardımcın olsun.

Back
X