Ne yapm

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam kizlar biz ailecek tefriciye okuduk. Bu hafta esimn kuzeni mevlutu var. Duasi orada yapar dedim.demez olaydim. Neyse, kv biz 250 fazla okuduk isteyen okursa alsin, vs dedi. Bana haci abla sürekli banada dua et diye msj atar cuma msjlarinda, bende herksein icinde , haci abla sen niyetini et dedim. Neymis kuzen kisisinin evinde mevlut varmis. Onun niyet etmesi lazimmis 2 kere soylenmis bana. Bla bla blaa. Bana fitne fesat icin geldigimi soyled iler. Soktayim. Ve de cok kirilmis. Haftaya.Haftaya bizde mevlut gibi sohbet var. Kesin gelcek. Karsilastigimda ne demeliyim

hıcbırsey yokmus gıbı hıcbırsey olmamıs gıbı davranın
fıtnelık fesatlık boyle olmaz sonucta sızın kotu bırsey yaptıgınız yok
kım nerde neyı ne yapmak ıstıyorsa onu yapsın yanlıs anlasılma olmus bellkı bosverın

Ay bir dua okumuşlar toplanıp, “şunun için okuduk kabul et Allahım” diye bi kapanış duası daha yapılacak. Ev sahibinin yapması gerekiyormuş, konu sahibininde dalgınlığına gelmiş başkası yapsın demiş. Daha önce ev sahibi yapar demişler ona, o yüzden fitneci diyorlarmış.

İki dua arasına bile fitne fesat sokmuşsunuz, ne diyeyim.

Dini içerik yasak ama tutamayacağım kendimi. kardeşim bir salavat getiriyorsunuz, ay niyetini o yapsın, duasını herkesin içinde yapalım zart zurt. Din samimiyetle olur, dua samimiyetle edilirse kabul edilir. Zaten niyet o salavatları çekerken içinizden geçen şeydir. Ettiğiniz duayı, çektiğiniz salavatı millete göstermek zorunda değilsiniz. Başkalarının duasına ihtiyacınız varsa, ben bir sıkıntım var, bana dua edin dersiniz. Sizi sevenler eder. bu kadar.
Ben böyle toplu dualar da kendi duamı da içimden ederim, belki topluluğun bereketi duamın kabul edilmesine vesile olur niyetiyle. Yoksa dua Allah'a yakarıştır, ağzından çıkmasına gerek yok, o kalbimizden geçeni de biliyor...

İki kuruş hayır yapayım derken her şeyin suyunu çıkarıyorsunuz.

Lütfen yazım kurallarına uyunuz ve rica ediyorum konuya dini yorum yazılmasın, geyik yapılmasın.
İçerik dini değil, iki kadının birbirini yanlış anlayıp durduk yere kırılmasından ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…