Ne yapmak gerek?

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba arkadaşlar,
Çok detayını veremiyorum ama iş yerinde tayin durumları olacak bugün konuşuldu. Özetle durum bu.
Çok fazla kafama takmam gereken bir durum yok mantığıma göre.
Ay nasıl anlatsam bilemedim sanırım detay vermem gerekecek
Şöyle diyelim, benimle aynı dönemde işe başlayan arkadaşımla yükseldik. Ancak onun bolumunde kadro olmasından dolayı yönetici oldu. Benimde yazım yazıldı ancak insan kaynakları politika değiştirdi yönetici artık yapmıypru dediler ben kaldım öyle. Arkadaşım şube müdürü olmak için şube tecrubesı kazanmak adına şubeye geçmek istedi. İlk etapta benim çalıştığıö bölümde çalışması uygun görüldü, yani yönetici olduğu için bnm bölümede yönetici gelecek.
Arkadaşım böyle olsun istemedi, insan kaynaklarının yaptığı birşey, müdürümde beni yönetici yapmak için uğraştı oda insan kaynaklarına takıldı.
Yani burada politika değişilliğinden kaynaklı insan kaynakları beni mağdur etti. Benim bölümümle ilgili hiçbirşey bilmeyen biri bölüme yönetici geliyor, cok saçma bir uygulama
Mantıken bu durum hıc canımı sıkmadı. Moralimide bozmadı. Yapacak hiçbirşey yok cunku
Gelın gorun ki, nasıl bılınc altımda canımı sıktıysam uyku tutmadı midem ağrıyor. Bunu çözemedim. Psikolojık olarak nasıl bişeyın içindeyım mantığım almıyor. Neden boyle oldum. Nasıl basa çıkabılırım ?

Normal hayata hep daha kotusunu dusunerek bu tarz seyleri önemsemeyen bı bakış açısıyla bakmaya çalışırım.
Doğum izninden döndüğümde çok hassastım her olayı kafama takıodum niye öyle dedim niye oyle dedıler tarzı
Onu atlattım. Bi muddet evde sadece bebek bakmakla işe dondugumde afallamıştım
Şimdi böle basıt bı olayı nıe taktım acaba
Doktora mı gitsem

Aman banane ben işime bakar çocuğuma kavuşmak için dakika kovalarım deyin ve çıkın işin içinden mideniz sakinleşsin ve uyuyun..Unutmayın uykusunu alamamış anne yavrusuyla verimli vakit geçiremez ;):)

Aman banane ben işime bakar çocuğuma kavuşmak için dakika kovalarım deyin ve çıkın işin içinden mideniz sakinleşsin ve uyuyun..Unutmayın uykusunu alamamış anne yavrusuyla verimli vakit geçiremez :KK66::)
Ay cnm cok sagol guzel yorumum için
Az önce yavrumu emzırdım kokusunh ıcıne cektim. Yuce rabbımın verrdıgı en guzel nımet
Ne şanslıyım. Ne varkı baska seylerı takacak
Ama mıdem nıye dınlemıyor çözemedım :)
Mıdemı aldırsam mı? Hamıleykende cok çektırdı bana.

Belli ki mantiklisin , kafan beynin calisiyor .kalkip da deli gibi kiskandim hulayn diye konu acmamissin burasi guzel birsey:KK66: kalbin ne kadar saf ne kadar temizmis. Tebrik ediyorum seni.
Bazi seyler kismettir be canim. Ama herseyde bir hayir olduguna inanirim ben, demek ki onunde cok daha guzel bir kapi acilacak, degil mi ama?
Ben yazini okuyunca bunu hissettim gercekten :)

Allah gonlune gore versin, ben doktorluk bir konu oldugunu dusunmuyorum ama istersen tabii ki git,hepimizin arada terapiya ihtiyaci var temelde.
Edit;imla

Son düzenleme:
Kımsenın yazmaması da bı anlam ıfade ettı
Demekkı pek dert edılecek durum degık :)
Sagolun kızlar ıyı geldı valla
He uykumdan oldum o gıttı artk
Şu bılınc altımla hesaplascam
Bu ne bole alttan alttan iş çevırıyor :)
Psıkolojıden anlayan bırılerı varsa akıl versıb lutfeeeen

Belli ki mantiklisin , kafan beynin calisiyor .kalkip da deli gibi kiskandim hulayn diye konu acmamissim burasi guzel birsey:KK66: kalbin ne kadar saf ne kadar temizmis. Tebrik ediyorum seni.
Bazi seyler kismettir be canim. Ama herseyde bir hayir olduguna inanirim ben, demek ki onunde cok daha guzel bir kapi acilacak, degil mi ama?
Ben yazini okuyunca bunu hissettim gercekten :)

Allah gonlune gore versin, ben doktorluk bir konu oldugunu dusunmuyorum ama istersen tabii ki git,hepimizin arada terapiya ihtiyaci var temelde.
SAgol cnm yorumun ıcın
Yani şöyle bı durum olsa kıskanırdım tabi
Tecrubelı ben dururken devre arkadasımı mudurm yonetıcı yPmak ısteyerek bolumume alsa kıskanırdım sınırlenırdım
Mudurum benı yapmak istedı ama ik yapmıyrz artık dedıler
O arkadasım zaten bizim bölüme gelmek ıstemıyordu ik oyle uygun gordu
Yanı ik yuzunden ben bu durumdayım
Onaada yapacak bişey yok
İş hayatı işte hep boyle şeylerle dolu
Arkadasımın gıtmek istedıgı sube muduru onu ıstemeyınce aslında bıyle bisey oldu
Onlarında sıkıntıları arasında bende sesımı cıkarmadım benı yönetici yapmayan ik neden baska boljmde yonetıcı olan arkadasımı anladıgı bolume yonetıcı yapıo dıye
Of bazen istifa edesım gelıo
Ne iğrenc calışma hayatı
Sorun yaşamayan yoktur sanırım

SAgol cnm yorumun ıcın
Yani şöyle bı durum olsa kıskanırdım tabi
Tecrubelı ben dururken devre arkadasımı mudurm yonetıcı yPmak ısteyerek bolumume alsa kıskanırdım sınırlenırdım
Mudurum benı yapmak istedı ama ik yapmıyrz artık dedıler
O arkadasım zaten bizim bölüme gelmek ıstemıyordu ik oyle uygun gordu
Yanı ik yuzunden ben bu durumdayım
Onaada yapacak bişey yok
İş hayatı işte hep boyle şeylerle dolu
Arkadasımın gıtmek istedıgı sube muduru onu ıstemeyınce aslında bıyle bisey oldu
Onlarında sıkıntıları arasında bende sesımı cıkarmadım benı yönetici yapmayan ik neden baska boljmde yonetıcı olan arkadasımı anladıgı bolume yonetıcı yapıo dıye
Of bazen istifa edesım gelıo
Ne iğrenc calışma hayatı
Sorun yaşamayan yoktur sanırım
Tabiiki
Aslina bakarsan bence kimse hak ettigi yere de gelemiyor ozellikle de ozel sektorde
Ben bebekten dolayi evdeyim su an, oncesinde ben de cok sey yasadim, yoneticiler altinda ezildim gereksiz yere, patronumun ruhu duymadi vs vs. Cok zor evet ama calismak gibisi de olmadigi icin vazgecilmiyor da. Bak simdi sen istifa etsen skintidan patlarsin emin ol;) veya baska yere gecsen orda da benzer seyler olur
Moralini bozma ben cok daha guzel kapilar acilacagindan emin oldum nedense gece gece;)

Tabiiki
Aslina bakarsan bence kimse hak ettigi yere de gelemiyor ozellikle de ozel sektorde
Ben bebekten dolayi evdeyim su an, oncesinde ben de cok sey yasadim, yoneticiler altinda ezildim gereksiz yere, patronumun ruhu duymadi vs vs. Cok zor evet ama calismak gibisi de olmadigi icin vazgecilmiyor da. Bak simdi sen istifa etsen skintidan patlarsin emin ol:KK66: veya baska yere gecsen orda da benzer seyler olur
Moralini bozma ben cok daha guzel kapilar acilacagindan emin oldum nedense gece gece:KK66:
Ya sen bdv de her konuya lazımsın
PoZıtıflıgın ve guzel enerjın yansıyor
Cok tesekkurler guzel hıssıyatın ıcın
Calıstıgım mudurlerımde benım ıcın hep aynı seylerı soyler bılıo musun
Insallah Allah hayırlı kapılar acar
Bu arada bebişini Allah bagıslasın
Anne olmak dunyada ki en degerlı sey degıl mı? Gerısının ne onemi var
Her işte sıkıntı var gercekten
Eşim memur
Onun ıs yerınde de neler neler oluyor
Istafa etsem evde yapamam gercekten
Annelık mı hassaslastırıyor bu kadar dersın?

Ya sen bdv de her konuya lazımsın
PoZıtıflıgın ve guzel enerjın yansıyor
Cok tesekkurler guzel hıssıyatın ıcın
Calıstıgım mudurlerımde benım ıcın hep aynı seylerı soyler bılıo musun
Insallah Allah hayırlı kapılar acar
Bu arada bebişini Allah bagıslasın
Anne olmak dunyada ki en degerlı sey degıl mı? Gerısının ne onemi var
Her işte sıkıntı var gercekten
Eşim memur
Onun ıs yerınde de neler neler oluyor
Istafa etsem evde yapamam gercekten
Annelık mı hassaslastırıyor bu kadar dersın?
Cok tesekkur ederim cok naziksin gercekten:KK19:her konuya oyle yapici yorumlar yapamiyorum acikcasi genelde okuzlesirim:KK55:
Hersey adamina gore canim ya:süslü:
Sen pozitifsin ondan demek ki
Memuriyet cok zor.benim yapabilecegim bir is kesinlikle degil Allah kolaylik versin.
8yillik ozel sektor calisaniydim, son yillarimda artik ust duzey yonetici olmam gerekirken hakkim oldugu halde olamadim, az maasa calismak zorunda kaldim. Acemiligimde cok ezildim. Bazi gerizekalilar yuzunden hala acemi olmadigim halde acemiymisim gibi davranildi, ayak isleri yaptim ama yilmadim bikmadim cok mucadele ettim iyi ki de etmisim, cok guzel is ogrendim bu sayede ki bizim icin sarttir

Herkesin bin turlu derdi var iste bak sen biliyorsun ne guzel.bu konuyu acan on kisiden biri ancak senin olgunlugunda dusunebilir. Geri kalan dokuz kisi hakkimi yediler vir vir zir zir yapar. Sanki herkes herkesin hakkini yemiyormus gibi.( cogunlugu kastediyorum )
Onumuzu de kesseler, sevkimizi de kirsalar yine de mucadeleye devam diyorum ben aynen senin gibi;):KK19:

Cok tesekkur ederim cok naziksin gercekten:KK19:her konuya oyle yapici yorumlar yapamiyorum acikcasi genelde okuzlesirim:KK55:
Hersey adamina gore canim ya:süslü:
Sen pozitifsin ondan demek ki
Memuriyet cok zor.benim yapabilecegim bir is kesinlikle degil Allah kolaylik versin.
8yillik ozel sektor calisaniydim, son yillarimda artik ust duzey yonetici olmam gerekirken hakkim oldugu halde olamadim, az maasa calismak zorunda kaldim. Acemiligimde cok ezildim. Bazi gerizekalilar yuzunden hala acemi olmadigim halde acemiymisim gibi davranildi, ayak isleri yaptim ama yilmadim bikmadim cok mucadele ettim iyi ki de etmisim, cok guzel is ogrendim bu sayede ki bizim icin sarttir

Herkesin bin turlu derdi var iste bak sen biliyorsun ne guzel.bu konuyu acan on kisiden biri ancak senin olgunlugunda dusunebilir. Geri kalan dokuz kisi hakkimi yediler vir vir zir zir yapar. Sanki herkes herkesin hakkini yemiyormus gibi.( cogunlugu kastediyorum )
Onumuzu de kesseler, sevkimizi de kirsalar yine de mucadeleye devam diyorum ben aynen senin gibi:KK66::KK19:
Tekrar calısma hayatına donecek mısın pekı?

Tekrar calısma hayatına donecek mısın pekı?
Evet canim birkac ay sonra donecegim insallah
Evime yakin yer arayacagim maas hic onemli degil bedavaya bile gider calisirim cunku calismak benim icin statu gostergesidir, kariyerdir, insan iliskileridir;)

Evet canim birkac ay sonra donecegim insallah
Evime yakin yer arayacagim maas hic onemli degil bedavaya bile gider calisirim cunku calismak benim icin statu gostergesidir, kariyerdir, insan iliskileridir:KK66:
ınsan işe basladıgında kendıne de gelıyor
evde bebekle cıdden cok yorucu oluyor

bu arada noldu bılıomusun
sut ıznım oldugu ıcın erken cıkıyorum
ben cıktıktan sonra ikdan aramıslar, yonetıcı olarak tayının olmaz. yetkılı gıdeceksın demısler.
arkadasta maası dusecegı ıcın ıstemıyor
hayret ık sonunda dogru hareket edebıldı.
bu yuzden sevındım
arkadas adına uzulmedım cunku zaten bızım bolume gecmesı onun ıcın bı artı saglayamayacaktı
subeye gıtmesı lazım mudur olmanın sartı bu
subeye gıdecek sımdı, onun ıcın daha ıyı

ınsan işe basladıgında kendıne de gelıyor
evde bebekle cıdden cok yorucu oluyor

bu arada noldu bılıomusun
sut ıznım oldugu ıcın erken cıkıyorum
ben cıktıktan sonra ikdan aramıslar, yonetıcı olarak tayının olmaz. yetkılı gıdeceksın demısler.
arkadasta maası dusecegı ıcın ıstemıyor
hayret ık sonunda dogru hareket edebıldı.
bu yuzden sevındım
arkadas adına uzulmedım cunku zaten bızım bolume gecmesı onun ıcın bı artı saglayamayacaktı
subeye gıtmesı lazım mudur olmanın sartı bu
subeye gıdecek sımdı, onun ıcın daha ıyı
Ya zaten katki saglamayacak bir ise baslamasi anlamsiz olur,iyi olmus onun icin. Kismet iste hersey

Back
X