Ne yapmak isterdiniz?

kulkedisi30

Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5.344
6.214
198
Kızlar bu forumda okuduklarımın neredeyse 3te 1i kaynanadan şikayetçi bende dahil olmak üzere.
Peki ne yapmak lazım çoğumuzunki eşlerimizin yüzünden tabiki bizi savunmadıkları sahip çıkmadıkları için değilmi?
Yüz buluyolar sonrası malum. Ne yapmak lazım peki? (Köklerine kibrit suyu)
Şu Ramazan gününde sakin huzurlu olmamız gerekirken onların yüzünden sinir harbi yaşıyoruz kendi içimizde.
toplu katliam mı yapsak Söyleyin bana ne yapmak isterdiniz?

Bende kaynanamla aynı binadayım. Daha önceleri iyi anlaşıyorduk.
Ama yaşlandıkça kadın değişti. Eşimle hafta sonları çocuğumuzuda alıp dışarı çıkıyoruz.
Eve geldiğizde beş karış surat. Laf sokuyo. Yok siz para biriktiremiyorsunuz.
Sürekli dışarıda yiyip içiyorsunuz. Birde görümcemde bizim apartmanda hiçbiryere
onsuz gidemiyoruz. Hep peşimizde. Kocasından ayrıldığı için yalnız sıkılıyormuş.
Bide istediği yere gitmediğimiz yada ondan habersiz biryere gittiğimiz zamanda surat yapıyor.

Bıktım bunların soyundan sopundan. Eşimde dahil bunlara... Ben bu kadar surata lafa karşı
eşimle paylaşmak istiyorum şöyle dedi annen ablan diye. Oda sen eskiden takmazdın bunları ne oldu şimdi değiştin.
Napıyım şimdi gidip kavgamı edeyim onlarla diyor. Hiç ailesine laf söyletmiyor.

En iyisi evlenmemek bence. Yada erkek tarafının ne abisi ablası babası anası olmayacak.

Bende kaynanamla aynı binadayım. Daha önceleri iyi anlaşıyorduk.
Ama yaşlandıkça kadın değişti. Eşimle hafta sonları çocuğumuzuda alıp dışarı çıkıyoruz.
Eve geldiğizde beş karış surat. Laf sokuyo. Yok siz para biriktiremiyorsunuz.
Sürekli dışarıda yiyip içiyorsunuz. Birde görümcemde bizim apartmanda hiçbiryere
onsuz gidemiyoruz. Hep peşimizde. Kocasından ayrıldığı için yalnız sıkılıyormuş.
Bide istediği yere gitmediğimiz yada ondan habersiz biryere gittiğimiz zamanda surat yapıyor.

Bıktım bunların soyundan sopundan. Eşimde dahil bunlara... Ben bu kadar surata lafa karşı
eşimle paylaşmak istiyorum şöyle dedi annen ablan diye. Oda sen eskiden takmazdın bunları ne oldu şimdi değiştin.
Napıyım şimdi gidip kavgamı edeyim onlarla diyor. Hiç ailesine laf söyletmiyor.

En iyisi evlenmemek bence. Yada erkek tarafının ne abisi ablası babası anası olmayacak.

bencede en iyisi evlenmemek ama evlilik öyle bi şeyki yaşamadan ne olduğunu anlayamıyorsun anladığındada geç oluyo

mümkünse hiç bi akrabası olmayan biriyle evlenmek lazım.
yetimhanede büyümüş biri olabilir.

tabi ki işin şakası bunlar, ama evlenmeden önce sınırların iyi çizilmesi lazım.
herkesin beklentirleri ortaya konulmalı.
kafede sinemada el ele dolaşmakla tanınmıyor insanlar.
aile yapısını ve olaylara olan tepkisini iyi ölçmek gerek.
ailelerin kesinlikle karşı çıktığı evliliklere de kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan yeltenmemek lazım.

çok güzel bi söz buldum paylaşmak istedim

Hak yerini bulur, helal edilmemiş her hak haram olur, beddua etmem, içimden gelen her AHH zaten sahibini bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…