- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 34
- Konu Sahibi denizumudum
-
arkadaşımın annesi bioenerji uzmanı arkadaşımıda biri arıyo akşam saatlerinde çocukta yanlış anlıyo anlatmak için annesi arıyor beni aradılar iş için gibisinden anlaıyo yani durum bu2 aylık ilişkiye anneler niye karışıyo
Çocuk haklı bence
Yaşlar kaç
Annesini müdahale ettirmesin
adam haklı gibi daha annesini bu aşamada karıştıran bîrî ile ileriye dönük plan zor
arkadaşımın annesi bioenerji uzmanı arkadaşımıda biri arıyo akşam saatlerinde çocukta yanlış anlıyo anlatmak için annesi arıyor beni aradılar iş için gibisinden anlaıyo yani durum bu
Bi yanlış anlaşılmayı düzeltmek için konuşmuşlarannesinin 2 aylık ilişkide işi ne?
baştan anlatayım ozaman arkadaşımın annesi insanlara tedavi uyguluyo arayan kişininde yakını hasta bilenler bilir enerji farklı şeyler karışık herneyse bu arayan kişi aynı zaman da arkadaşımıda tanıyo ama görüşmüyorlar o aradığında oğlan yanında inanmıyo arkadaşıma annesi açıklamak için arıyoÇocuk kıskanç,geç saatte biri kızı arıyo ama annesi ile görüşmek için.
Yandı sanki beynim.anlamadı ben.
tamam teşekkürlerBirbirlerini tanımadan ,anne niye devreye giriyor ,bunlar evlenince annesi tepelerinde ,gençler evlenince 2 anne de geri durmalı aklı başında değilse evlenmesinler
insanlarımız cahiller,annelerin kışkırtmasıyla yuvalar yıkılıyor ....... kız annesini karıştırmasiñlar yoksa geleceği hep çatırtır
bilemiyorum napılbilir ben çözümleyemediğim için buraya yazdımyine yanlış.
kendisi arayanın kim olduğunu ifade ettiyse ve sevgilisi inanmadıysa
bu onun problemi.
Karşılarına çıkan her durumda birilerine söylediklerini
ispat ettirme çabasına mı girecek bu arkadaşınız.
7/24 yanında noterle dolaşamayacağına göre.
Hattı ilişkiye başladıktan sonra değiştirdiHattı degistirmisken nasıl hergün konusuyorlar
baştan anlatayım ozaman arkadaşımın annesi insanlara tedavi uyguluyo arayan kişininde yakını hasta bilenler bilir enerji farklı şeyler karışık herneyse bu arayan kişi aynı zaman da arkadaşımıda tanıyo ama görüşmüyorlar o aradığında oğlan yanında inanmıyo arkadaşıma annesi açıklamak için arıyo
nerden nereye getirdiniz konuyu saçmalamayın lütfen hiç tedvi yöntemleri okumadınızmıKızın annesi enerji b... uğraşlar tehlikeli kadın ,bu kadın Lotto sayısını söylesin bana
baştan anlatayım ozaman arkadaşımın annesi insanlara tedavi uyguluyo arayan kişininde yakını hasta bilenler bilir enerji farklı şeyler karışık herneyse bu arayan kişi aynı zaman da arkadaşımıda tanıyo ama görüşmüyorlar o aradığında oğlan yanında inanmıyo arkadaşıma annesi açıklamak için arıyo
evet yanlış bi hareket ama geride kaldıinanmıyorsa inanmasın .. 2 aylık ilişkide bu ispat çabası neden ?
anne de bir tuhaf ..
kızını aklamak için çocuğun totosunu kaldırmışlar ana kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?