Ne yapmalı arkadaşım?

denizumudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
517
263
53
34
Kızlar bir arkadaşım yeni biriyle bi ilişkiye başladı ve yaklaşık 2 aydır birliktelerdi.Çocuk çok kıskanç bazı olaylar oldu annesi devreye girdi çocukla konuştu. Sonra çocuk arkadaşımdan ayrıldı. Seni daha fazla umutlandırmak istemiyorum demiş.Evlilikten korktuğunu söylemiş daha önceden ama arkadaşım evlenmeyi düşünmediğini daha erken olduğunuda belirtmiş hattını felanda değiştirdi arkadaşım şimdi arıyo hergün konuşuyolar. Sizce neyapmalı ilişkisinin devam etmesini istiyo ve hani evlilik meraklısı değilken annesinin konuşmaları yanlış anlaşılmış.

Hattı degistirmisken nasıl hergün konusuyorlar

2 aylık ilişkiye anneler niye karışıyo
Çocuk haklı bence
arkadaşımın annesi bioenerji uzmanı arkadaşımıda biri arıyo akşam saatlerinde çocukta yanlış anlıyo anlatmak için annesi arıyor beni aradılar iş için gibisinden anlaıyo yani durum bu

arkadaşımın annesi bioenerji uzmanı arkadaşımıda biri arıyo akşam saatlerinde çocukta yanlış anlıyo anlatmak için annesi arıyor beni aradılar iş için gibisinden anlaıyo yani durum bu

yine yanlış.
kendisi arayanın kim olduğunu ifade ettiyse ve sevgilisi inanmadıysa
bu onun problemi.
Karşılarına çıkan her durumda birilerine söylediklerini
ispat ettirme çabasına mı girecek bu arkadaşınız.
7/24 yanında noterle dolaşamayacağına göre.

Birbirlerini tanımadan ,anne niye devreye giriyor ,bunlar evlenince annesi tepelerinde ,gençler evlenince 2 anne de geri durmalı aklı başında değilse evlenmesinler

insanlarımız cahiller,annelerin kışkırtmasıyla yuvalar yıkılıyor ....... kız annesini karıştırmasiñlar yoksa geleceği hep çatırtır

Çocuk kıskanç,geç saatte biri kızı arıyo ama annesi ile görüşmek için.
Yandı sanki beynim.anlamadı ben.
baştan anlatayım ozaman arkadaşımın annesi insanlara tedavi uyguluyo arayan kişininde yakını hasta bilenler bilir enerji farklı şeyler karışık herneyse bu arayan kişi aynı zaman da arkadaşımıda tanıyo ama görüşmüyorlar o aradığında oğlan yanında inanmıyo arkadaşıma annesi açıklamak için arıyo

Birbirlerini tanımadan ,anne niye devreye giriyor ,bunlar evlenince annesi tepelerinde ,gençler evlenince 2 anne de geri durmalı aklı başında değilse evlenmesinler

insanlarımız cahiller,annelerin kışkırtmasıyla yuvalar yıkılıyor ....... kız annesini karıştırmasiñlar yoksa geleceği hep çatırtır
tamam teşekkürler

yine yanlış.
kendisi arayanın kim olduğunu ifade ettiyse ve sevgilisi inanmadıysa
bu onun problemi.
Karşılarına çıkan her durumda birilerine söylediklerini
ispat ettirme çabasına mı girecek bu arkadaşınız.
7/24 yanında noterle dolaşamayacağına göre.
bilemiyorum napılbilir ben çözümleyemediğim için buraya yazdım

baştan anlatayım ozaman arkadaşımın annesi insanlara tedavi uyguluyo arayan kişininde yakını hasta bilenler bilir enerji farklı şeyler karışık herneyse bu arayan kişi aynı zaman da arkadaşımıda tanıyo ama görüşmüyorlar o aradığında oğlan yanında inanmıyo arkadaşıma annesi açıklamak için arıyo

Kızın annesi enerji b... uğraşlar tehlikeli kadın ,bu kadın Lotto sayısını söylesin bana

inanmıyorsa inanmasın .. 2 aylık ilişkide bu ispat çabası neden ?
anne de bir tuhaf ..
kızını aklamak için çocuğun totosunu kaldırmışlar ana kız..

Back
X