ne yapmali bu kadina

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Arkadaslar konu oturdugum binanin altindaki marketci kadin. Bundan aylar once ablam ekmek almisti ekmegin ici sac doluydu ablam cekinir diye soylemedi kadina. Sonra cocugu birsey almaya gondermis tarihi bozuk mal vermis ablamda o gunden sonra tamamen kesti alisverisi simdii tasindilar zaten bu muhitten ablamlar. Bende mecbur kalmadikca alisveris yapmam o kadindan bi ara acilen sana yagi lazim oldu seslendim sepeti uzattim elimde 2 tl vardi bana 1,75 tl oldugunu soyledi bende dalginlikla 2 tl koydum bozukluktu zaten para 25 kr'lik falandi zaten sepetten geri verir derim ustunu aldi parayi saydi ve dukkana girdi kadin sok oldum bende 25 kr'nin lafi olmaz zaten birsey demedim ama ayip yaptigi. Herneyse kaynanam bizdeydi ekmek aldik yine ondan icinden koskocaman naylon cikti ekmegin kadina seslendim ekmegin icine koy geri ver dedi surati asik bir sekilde ee zaten ekmegin yarisi yenmis gerimi cikartalim sana neyse vermedim naylon cikan yarisini kadin tamamini istiyor.. ve bugun az once cips aldim normalde uzun zamandir yemiyorum ama canim istedi kucugunden alayim dedim 50 kr'lik 2 tane aldim birisi esim gelince yer diye. Benimkini actim tadi garip geldi baktim tarihi gecmis seslendim tamam kapali olani ver dedi acik olan dedim onu almam dedi niye dedim neyse ver ver dedi 2 dk sonra insanlar var bana bunun tarihi gecmemia diye kizdi abla gecmis dedim yok al bak dedi aldim baktim ve gecmis yaa ablaa yalan mi soyleyecem gecmis iste diyorum yok diyor bende tarih yazan kismi kestim ve uzattim hic birsey demeden acilmamis olan yerine 1 adet iade etti digerini vermedi onuda gectimm beni yalanci cikarmaya calisti gecmemis diyee azarladii.. sinirim bozuldu yaa

Iyyy, pislik kadın !
İnsan ekmek teknesine bu kadar saygısızlık edebilir mi, midem bulandı !
Şikayet edin tüketici hakları derneğine ve zabıtaya !

Şikayet edin hemen. Katiyen affetmeyin.
Esnaftan al der hep annem bakkal manav falan ama hepsi bizi kaziklama peşinde valla.
Markette 5 lira olan şey bakkalda 8-9 lira.
Bir iki kez aldım daha da almiyorum hiçbir şey bakkaldan senelerdir.Terslemeler cemkirmeler. Kardeşim 4 ekmek almış poşet istemiş poşet yok yuru git demiş . O gün sondu. Daha da hiçbir şey almiyorum.
Salak mi sanıyorlar bizi.

Aynen bu kadinda ekmege vs hic poset vermek istemiyor ben soylemeden en iyisi zabitaya sikayet etmek sanirim

Alo 174 arayın adres ve ticari işletmenin adını verin ve şikayetinizi söyleyin.Geldiklerinde inceleme sonrası yasal işlemler yapılır.Büyük ihtimalle burantn işyeri kayıt belgesi de yoktur.Belgesi yoksa 2.500 TL cezayı yer.

Hmm bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim artik haber vercem susmakla olmuyor

Israrla ordan alışveriş yapmaya devam etmeniz ve hiç şikayet etmemeniz de alkışlamalık cidden.
Zehirlenene kadar alışverişe devam herhalde?

Şikayet etmeyin bence, evet kadın çok hatalı ve hakediyor ama çoluğunun çocuğunun ne suçu var, onun yüzünden onların nafakası kesilmesin yani. Alış verişi kesin gitsin yani, ben öyle yapıyorum. Benim de alış veriş ettiğim bir bakkal vardı, baktım bazen önünden geçip bir marketten bir şey alsam, surat yapıyor, kestim alış verişi onunla.

sonrada bizim insanlarimiz esnefa sahip cikmiyo oluyo kaziklarlarsa bozuk mal satarlarsa kimse alos veris yapmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…