Aynen bu kadinda ekmege vs hic poset vermek istemiyor ben soylemeden en iyisi zabitaya sikayet etmek sanirimŞikayet edin hemen. Katiyen affetmeyin.
Esnaftan al der hep annem bakkal manav falan ama hepsi bizi kaziklama peşinde valla.
Markette 5 lira olan şey bakkalda 8-9 lira.
Bir iki kez aldım daha da almiyorum hiçbir şey bakkaldan senelerdir.Terslemeler cemkirmeler. Kardeşim 4 ekmek almış poşet istemiş poşet yok yuru git demiş . O gün sondu. Daha da hiçbir şey almiyorum.
Salak mi sanıyorlar bizi.
Bende zabitaya sikayet etmek istiyorum ama sonuc alirmikiIyyy, pislik kadın !
İnsan ekmek teknesine bu kadar saygısızlık edebilir mi, midem bulandı !
Şikayet edin tüketici hakları derneğine ve zabıtaya !
Sonuc cikarmi diye dusunuyorunŞikayet edin belediyeye ve tüketici derneğine.
Zaten bugun sondu o kadindan alisverisimYapacak birsey yok bence ondan alışverisi kes gitsin
Tabii ki çıkar.Bende zabitaya sikayet etmek istiyorum ama sonuc alirmiki
Hmm bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim artik haber vercem susmakla olmuyorAlo 174 arayın adres ve ticari işletmenin adını verin ve şikayetinizi söyleyin.Geldiklerinde inceleme sonrası yasal işlemler yapılır.Büyük ihtimalle burantn işyeri kayıt belgesi de yoktur.Belgesi yoksa 2.500 TL cezayı yer.
Haklisiniz aslinda hic beklemem lazim simdimi aramaliyim yoksa yarinimi beklemeliyimTabii ki çıkar.
Demek ki sattığı mallar hep böyle.
Bu saatte gelirler mi bilmiyorum, biraz geç oldu. Bence yarın sabah 9 gibi arayın.Haklisiniz aslinda hic beklemem lazim simdimi aramaliyim yoksa yarinimi beklemeliyim
Haklisiniz aslinda hic beklemem lazim simdimi aramaliyim yoksa yarinimi beklemeliyim
Zabitayi aramayi dusunuyorumSiz nereyi arayacaksınız?
Peki tesekur ederimm sagolum ilginiz jcinBu saatte gelirler mi bilmiyorum, biraz geç oldu. Bence yarın sabah 9 gibi arayın.
Haklisiniz ama bidaha olmaz umuduyla almaya devam ettim ama bu cidden sonduIsrarla ordan alışveriş yapmaya devam etmeniz ve hiç şikayet etmemeniz de alkışlamalık cidden.
Zehirlenene kadar alışverişe devam herhalde?
sonrada bizim insanlarimiz esnefa sahip cikmiyo oluyo kaziklarlarsa bozuk mal satarlarsa kimse alos veris yapmaz tabiŞikayet edin hemen. Katiyen affetmeyin.
Esnaftan al der hep annem bakkal manav falan ama hepsi bizi kaziklama peşinde valla.
Markette 5 lira olan şey bakkalda 8-9 lira.
Bir iki kez aldım daha da almiyorum hiçbir şey bakkaldan senelerdir.Terslemeler cemkirmeler. Kardeşim 4 ekmek almış poşet istemiş poşet yok yuru git demiş . O gün sondu. Daha da hiçbir şey almiyorum.
Salak mi sanıyorlar bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?