• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı bu komşuyu?

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
Yaklaşık 5 ay oldu lojmana taşınalı. Komşum cumartesi sana geleceğiz eşimle dedi ben de diğer bir iki komşuyu daha davet ettim. Çalıştığım için zaten bir haftasonum var. Neyse cuma günü bir grup oturmaya geldi. cumartesi diğer bir grup ve bu sana geleceğiz fikrini ortaya atan komşum dün gitmiş başka bir yere. Sana da pazar akşamı gelirim diyor yüzsüz yüzsüz.Başka zaman buyrun inşallahh dedim amaa umursamadı gibi.. Yahuu çalışan bir kadınım, haftasonum var sadece. Acaba kendileri gibi sabahtan akşama kadar evde pineklediğimi falan mı düşünüyorlar? zaten 2 gündür temizlik hazırlık temizlik hazırlık iflahım kesildi. Bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum eşimle. Sizce gelirse ayıp olur mu yoksa müstehak mı????

Son düzenleyen: Moderatör:
Derdiniz bu olsun:1: Siz gidin gideceğiniz yere sorarsada işimiz çıktı gitmek zorunda kaldık başka zaman gelirsiniz dersiniz onumu takıyosunuz:51:

Yaniii çok şükür daha büyük derdim yok :D ama insan da kafasına takıyor acaba ben mi abartıyorum yoksa bu insanlar mı garip diyorum kendi kendime :D

sanki sen davet ettinde iptal ediyor cok ayip bence cik disari ne o öyle

bence onu ilk gunden basinda buyutme bacim sonra herseyine karisir herseyi ben bilirim beni dinle moduna gecer,
benim basimdan boylesi gecti sen yuzverme arkadaslarin dedigi gibi cik disari gez toz keyfine bak evde oturupta onu bekleme bence cok gezen bir hatun galiba gunahini almiyim ama o senin evine gelebilmesi icin sira yapmistir ancak birkac gune sira sana gelir.
benim anladigim kimseyi takmiyan ama herkes beni takacak beni dinleyecek diyen kadinlardan, onlemini al canim tecrube konusuyor
Allah sana sabir versin

bence onu ilk gunden basinda buyutme bacim sonra herseyine karisir herseyi ben bilirim beni dinle moduna gecer,
benim basimdan boylesi gecti sen yuzverme arkadaslarin dedigi gibi cik disari gez toz keyfine bak evde oturupta onu bekleme bence cok gezen bir hatun galiba gunahini almiyim ama o senin evine gelebilmesi icin sira yapmistir ancak birkac gune sira sana gelir.
benim anladigim kimseyi takmiyan ama herkes beni takacak beni dinleyecek diyen kadinlardan, onlemini al canim tecrube konusuyor
Allah sana sabir versin

Valla çok iyi tanımlamışsın komşumu :D Yaşça benden bi 10 yaş kadar büyük kocaman kocaman çocukları var. ben de yeni evli toy olunca her dakka kapımı çalar merak ettim nasılsın diye, bir keresinde yeni doğan bebeğini kızı kıskanıyor diye sende kalsın bizim kız sabah kalkar gelir kendisi diyecek kadar da samimiyet kurmaya çalışan bir tip. Haklısın bu kadar yüz vermemek gerek böylesine. Yoksa indiremem tepemden ;)

arkadaşın dediği gibi çıkın dışarı gezmeye gidin. böyle bir komşudan ben de çekmiştim zamanında. lojmanda kalmadım, ama oturduumuz apartmandakiler eşimin iş arkadaşıydı hep, lojmandan farkı yoktu. böylelerine bir kere yüz verirsen, hep ister.

evine geldiğinde de bir çay ya da kahve yap hepsi o. yanına da hazır kek ya da bisküvi koy. tecrübeyle sabittir. ikramdan memnun kalmazsa sürekli gelmez :9:

çalışan kişiye pazar akşamı misafirlik mi olur?gerçi samimiyet derecesine göre değişir ama..

hahah ay nasil guldum sana cok yasa emmii
ben daha birkac gun evliyken surekli kapimi caliyordu
ailen nerde
kayinvaliden seninlemi kaliyor
kayinpederin nerde
yok yas kilo koy aklina ne gelirse
coook merakli odedigim faturalarima kadar sorar
ben senin yazdigini okuyunca hemen haa dedim benim komsudan buda
sakinnnn cocuguna bakayim deme bak hastalik olur acil isi olur onun haricinde yapma
birde bizimkinin bir huyu var soylemek istemiyorum ama senin bilgin olsun
bu komsum gidip alisveris yapmaz benden goturup pisirmeye calisir,
esim kizar komsudur ver gitsin diye bende derim parasi evi arabasi isi gucu var niye cimrilik pintilik yapip hergun benden istiyor ki??
bi yumurtadan basladi pirzolaya kadar gitti bir yerde artik duuuurrr demek zorunda kaldim

Samimiyet yok ama o kurmaya çalışıyor gelip beni öpüyor saçma sapan. kapımı çalmadığı gün olmuyor ben ona gitmedikçe

hahah ay nasil guldum sana cok yasa emmii
ben daha birkac gun evliyken surekli kapimi caliyordu
ailen nerde
kayinvaliden seninlemi kaliyor
kayinpederin nerde
yok yas kilo koy aklina ne gelirse
coook merakli odedigim faturalarima kadar sorar
ben senin yazdigini okuyunca hemen haa dedim benim komsudan buda
sakinnnn cocuguna bakayim deme bak hastalik olur acil isi olur onun haricinde yapma
birde bizimkinin bir huyu var soylemek istemiyorum ama senin bilgin olsun
bu komsum gidip alisveris yapmaz benden goturup pisirmeye calisir,
esim kizar komsudur ver gitsin diye bende derim parasi evi arabasi isi gucu var niye cimrilik pintilik yapip hergun benden istiyor ki??
bi yumurtadan basladi pirzolaya kadar gitti bir yerde artik duuuurrr demek zorunda kaldim

Ayyyy valla benimki de dediklerinin bazılarını yapıyor yok arkadaşım ben çocuğuna bakayım demedim demem deee bebeği kıskandığı için 10 yaşındaki kıza burda kal diyor bana sormadan :)) eşim seninkinin aksine sakın diyor yüz verme sen öğretmensin onunla bir tutma kendini diyor yerini yurdunu bilsin diye :D

vallah ben bazen kapiyi acmiyorum bakiyorum o diyorum kusura bakma ben suan hiiic musait degilim.
onunla acik konus ben suan bakamam cocuguna kusura bakma de baska zaman musait degilim
o samimiyeti seni opebilmesinden bulmus cunku benimki basta cesareti yoktu fazla yoktu aslinda
ama bayramda birde memlekete falan gidip gelmesi benim tatillere gitmeden once helalik istememizden dolayi olustu.
komsu komsunun kullune muhtac olurmus fazla sohbet etmeye gerek yok diye dusunuyorum
hii, evet, olabilir, bilmem kisa kelimeler secerek sohbeti bitiririm.
zaten calisan bir bayansin onun senin muhattap olmasi bile zararina :1:

çok takma komşu olayını çalışan ve yeni evli biri olaraktan söylüyorum musallat olur başına gelir bişeyi eksik görür altın günlerine manşet eder mazallah :)

Samimiyet yok ama o kurmaya çalışıyor gelip beni öpüyor saçma sapan. kapımı çalmadığı gün olmuyor ben ona gitmedikçe

sanırım asker eşisiniz.Bende lojmanlarda kaldım ama hiç böyle birisi ile karşılaşmadım.Sizin komşunuza karşı tavrınızı bilemem ama ben herkese mesafeli davranmaya çalıştım şimdiye kadar.Bana aynı şekilde böyle yapılsaydı eğer bir daha ki sefere müsait olmadığımı söyleyip sadece merhabalaşırdım.

sanırım asker eşisiniz.Bende lojmanlarda kaldım ama hiç böyle birisi ile karşılaşmadım.Sizin komşunuza karşı tavrınızı bilemem ama ben herkese mesafeli davranmaya çalıştım şimdiye kadar.Bana aynı şekilde böyle yapılsaydı eğer bir daha ki sefere müsait olmadığımı söyleyip sadece merhabalaşırdım.

Yok asker değil eşim ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla askeri lojmanlarda daha çok mesafe var eşler arasında rütbelerden dolayı belki de :)
Ben de mesafeli davranmaya çalışıyorum. Sonuçta ben çocuklarının öğretmenleriyim ve benim hakkımdaki en ufak bir laf söz bile işyerime farklı bir şekilde yansıtılıp canımı sıkabilir.. Zaten artık açmamaya karar verdim kapıyı. Sabah çaldı çaldı kapı odur diyerek açmadım. Meğer eşimmiş :))) Korkulu rüyamız oldu rahatça oturup kalkamıyoruz bile heran kapıyı çalabilir diye :o

Yok canım merkezde değiliz biz ilçesindeyiz lojman sıkıntısı yok sizi de buraya alalım isterseniz rahatız burada :)

Dün akşam dışarı çıktım bilerek ve meğer gelmiş komşum beklemiş beklemiş kapıda sonra gitmişler bugün gelmiş geldiklerini söylüyor sevindim vallaaaa :D :D

Back
X