Ne Yapmalı Kanal D

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39

Hafta içi her gün 13:30

Ne Yapmalı

Sorunlarınızın çözümü “NE YAPMALI?"da
Sunuculuklarını Didem İnselel ve Fatih Portakal’ın yapacakları "Ne Yapmalı?” programında toplumun farklı kesimlerinden milyonlarca insanın karşılaştığı sorunlar masaya yatırılacak, konunun uzmanları aracılığıyla çözüm yolları aranacak. Ağır ve anlaşılması zor konuların, basit bir dille ve uygulamalı olarak anlatılacağı "Ne Yapmalı?"ya, stüdyodaki izleyicilerin yanı sıra, ekran başındaki izleyiciler de telefon veya elektronik postayla katılabilecekler.

Izinli oldugum icin öglenleri izleyebiliyorum, bence cok faydalı bir program, bir cok seyi ögrenebiliyoruz. Güzel bir yapım olmus. a.s

bilgilendirici, konuları ve konukları iyi seçilen güzel bir program.

bir kaç ay önce açılmış bir topic vardı..
eşi konu sahıbını teyzesnın kızıyla aldatmıştı hemde arkadas hamıleydı 9aylık..
ben basından degılde bıraz sonra yakaladım programı Allahım dedım bu kadar benzerlık olurmu..
sankı okuduklarımı anlatıyordu bayan programda..
fakat programda olayın ne zaman oldugunu kacırdım..
bir an düşündüm acaba aynı bayanmı diye..

Son düzenleme:

evet evet canım bende bi an dinelyince o topic aklıma geldi aradım ama bulamadım bi türlü o topici, ben yüzde yüz o bayan diyorum ama bakalım, bu arada acaba bizim siteyimi okuyorlar yaww kanallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…