• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı nasıl davranmalıyım? Müstakbel kayınvalide ile altlı üstlü yaşamak ve ...

Canım ben 17 yıllık evliyim ,kendi eviniz olsa hadi neyse kira ödemesi zor idare edilir diycem ki ben o hatayı 13 yıl yaptım kira ödemeyim diye ,kendi evimi bırakıp gittim,kiraya yakın bir arkadaşımıza nerdeyse bedava verdikki kiracıylada uğraşmayalım diye emanet nerdeyse,yaklaşık 4 yıldır eşimin ve kendi ailemin biraz uzağında kirada oturuyoruz,ailelerimizle ilişkilerimiz hiç bu kadar iyi olmamıştı ve biz evliliğimizde son 4 yıldır yaşadığımız huzuru hiç bulamamıştık çünkü eşimin ailesi kalabalıktı ve sürekli hayatımıza mudahele ediliyordu ,biriyle bir sorun yaşasan hepsi aynı tavır içine girip hayatı zindan ediyorlardı ,kendi evimiz olduğunu hiç anlamadık zaten bahçesi vardı ve çocuklarımızın bahçeye çıkması babaannesi tarafından sorun ediliyordu ,işte 2 tane marul ekecek diye, o çocuklar orda oynayamaz marul ekemez ,ama benim 2 çocuğum bütün yaz bahçeye çıkamaz ,daha neler neler ,inanın hayatımın en güzel günlerini mesafe koyduğumda yaşadım ,şimdi biz aile olarak bir taneyiz,bunları okuyup iyi düşünmenizi isterim çok mecbur kalmazsanız ,biraz uzakta oturun ve anahtar kısmı en kötüsü ,çat pat içeri dalmalar ,biz evdeyken kapı çalmada yok ne psikolojik baskılar la bazı şeyleri yaşadık ,geri almamız 5 senemizi aldı ,oda nasıl ondaki anahtarı sakladık felan ,yenisini istedi ,fazla yok dedik,sonra unutturduk düşünün yani komedi gibi ,sevgiler.
 
ne yap et ama aynı binada oturma altınlarını da asla verme.altınlar sizin hakkınız zaten borcunuzu da siz ödeyeceksiniz onlara neden altın vereceksiniz ki:19:aynı bina da yakın oturmalarda mutlaka sorunlar çıkar en baştan tavrını koy kabul etme uzak otur tatlı git tatlı gel canım:31:
 
ben hemen hemen 4 yıl kvdeden uzakta kirada geçirdim evimiz onun üst katında ve şuan olma aşamasında 2 ay sonra taşınacaz ve daha gitmeden eşimle kavga edip 4 gün konuşmadık nedeniyse oraya gittiğimde annesinde yemek yemek istememem
herşeye çok müdahale eden biri değilse rahat ol ama kesin ve kesin anahtarını verme bende vermeyi düşünmüyorum inşda öyle olur bakacaz zor olacağı kesin elinden geliyorsa oturma orda
 
Back
X