- Konu Sahibi ozdemircan
Kızlar merhaba. Kısaca ilişkimden bahsedeceğim ben 23 erkek arkadaşım 31 yaşında. yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Ben kapadokyada öğrenciydim oda orda Yergök Aşk setinde çalışıyordu. yaklaşık 6 ay faalan çalıştı sonra döndü İstanbul'a. Ama benim için parası yokkende gelirdi, 1 günlüğünede gelirdi. Orda karda kışta çalışırken gece 5 te bile bitse set msj atardı, iki dklığına da olsa evime gelirdi. İstanbula geldiğinde de bir süre aynı devam etti, faceye foto yükleyelim ilişki yapalım diyen oydu, ve ailesi arkadaşlarıda dedi ilk defa böyle kız arkadaşını açıkladığını söylediler. çok kıskanıyor sahipleniyordu tek fotomu atınca kızıyordu, yorumlar yapıyordu, şarkılar sözler paylaşıyordu duvarımda daha neler neler... Artık tık yok. Ne yapacağımı şaşırdım... duvarında bişey paylaşıyorum beğenip geçiyor sadece. Sadece facede fotomuz var ne instagrama ne whatssapa koymuyor. Geçen sezon bugünün saraylısına başlamıştı onun yoğunluğunu yorgunluğunu bahane ediyordu, ama bu sezon bıraktı ve iki haftalık tatilde. Bende mezuzn oldum yaklaşık 4 aydır evdeyim ve çalışmıyorum acaba çalışmıyorum diye mi kıskanmıyor. arkadaşlarıyla görüşürken msj atıyordu ama sadece nasılsın napıyosun vs. Ruhumu okşayacak hiç birşey yapmıyor. Evli bir arkadaşı var yok sevmiyor yok şöyle bir adam diyor ama adam karısının tek fotoğrafını bile çekip atıyor aşktır o yazıp paylaşıyor... E haliyle insan kıskanıyor özeniyor. Benim neyim eksik diyor haliyle... eskiden böyle değildin diyince bir sürü bahane yorgunum yoğunum, o zaman ilk zamanlarımızdı falan... Ne yapmam gerektiğini şaşırdım... susuyorum ama kırılıyorumda... Görüşünce sıkıntı yok görüşemedikçe uzaklaşıyor sanki... ben kızında instagrama bir foto yüklüyor anca... kafam çok karışık, duygularım çok karışık... Yardım edin lütfen. Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor? bu erkekler hep mi böyle?