• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Kızlar merhaba. Kısaca ilişkimden bahsedeceğim ben 23 erkek arkadaşım 31 yaşında. yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Ben kapadokyada öğrenciydim oda orda Yergök Aşk setinde çalışıyordu. yaklaşık 6 ay faalan çalıştı sonra döndü İstanbul'a. Ama benim için parası yokkende gelirdi, 1 günlüğünede gelirdi. Orda karda kışta çalışırken gece 5 te bile bitse set msj atardı, iki dklığına da olsa evime gelirdi. İstanbula geldiğinde de bir süre aynı devam etti, faceye foto yükleyelim ilişki yapalım diyen oydu, ve ailesi arkadaşlarıda dedi ilk defa böyle kız arkadaşını açıkladığını söylediler. çok kıskanıyor sahipleniyordu tek fotomu atınca kızıyordu, yorumlar yapıyordu, şarkılar sözler paylaşıyordu duvarımda daha neler neler... Artık tık yok. Ne yapacağımı şaşırdım... duvarında bişey paylaşıyorum beğenip geçiyor sadece. Sadece facede fotomuz var ne instagrama ne whatssapa koymuyor. Geçen sezon bugünün saraylısına başlamıştı onun yoğunluğunu yorgunluğunu bahane ediyordu, ama bu sezon bıraktı ve iki haftalık tatilde. Bende mezuzn oldum yaklaşık 4 aydır evdeyim ve çalışmıyorum acaba çalışmıyorum diye mi kıskanmıyor. arkadaşlarıyla görüşürken msj atıyordu ama sadece nasılsın napıyosun vs. Ruhumu okşayacak hiç birşey yapmıyor. Evli bir arkadaşı var yok sevmiyor yok şöyle bir adam diyor ama adam karısının tek fotoğrafını bile çekip atıyor aşktır o yazıp paylaşıyor... E haliyle insan kıskanıyor özeniyor. Benim neyim eksik diyor haliyle... eskiden böyle değildin diyince bir sürü bahane yorgunum yoğunum, o zaman ilk zamanlarımızdı falan... Ne yapmam gerektiğini şaşırdım... susuyorum ama kırılıyorumda... Görüşünce sıkıntı yok görüşemedikçe uzaklaşıyor sanki... ben kızında instagrama bir foto yüklüyor anca... kafam çok karışık, duygularım çok karışık... Yardım edin lütfen. Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor? bu erkekler hep mi böyle?

şu sosyal medya illeti insanları ne hale getirdi ya hayret .fotoğraf koysa ne olur koymasa ne olur neyi anlayabilirsin böyle koysa seni seviyor koymasa seni sevmiyor mu demek anlamadım.bence bütün hesapları kapatın ve aşkınızı dolu dolu yaşayın..

Evet bu erkekler hep böyle.. Eskiden ilgili, olması gerektiği gibiydi diyosun. Fakat şimdi öyle değil ve sebebi kesinlikle dış etkenler olamaz bahane onlar. ben buna inanmıyorum yani bende seninle aynı problemleri yaşıyorum. 2 yıldır sürüklüyordum resmen ilişkiyi. ilgisizliğine kırılıp küsüp susup aylarca görüşmüyorduk sonra tekrar baslıyorduk sonra tekrar aynı şey.. yine o susuşlardayız fakat bu son, artık yoruldum.. Benim öğrendiğim farkında olduğum tek şey, heyecanın bitmesi, gizemin kalmaması en önemliside sevgi.. seven insan ilgisiz bırakmaz sevdiğini. bunu bilir bunu söylerim ben. bırak sen kendi haline yıpratma kendini değişen o sonuçta sen değilsin. zaten seviyosa anlayıp sorunları halletmek isteyecektir. Sevmiyosada üstüne düşmez biter gider. Bırak o üstüne düşsün.

şu sosyal medya illeti insanları ne hale getirdi ya hayret .fotoğraf koysa ne olur koymasa ne olur neyi anlayabilirsin böyle koysa seni seviyor koymasa seni sevmiyor mu demek anlamadım.bence bütün hesapları kapatın ve aşkınızı dolu dolu yaşayın..
Derdim o değil sadece, msjlarında da o eski sevgi dolu halleri yok, sadece nasılsın napıyosundan öteye geçemiyor. uzun uzun msjlar yazıyorum geceleri doğru dürüst cevap bile yok. eski hitap şekilleri yok...

Evet bu erkekler hep böyle.. Eskiden ilgili, olması gerektiği gibiydi diyosun. Fakat şimdi öyle değil ve sebebi kesinlikle dış etkenler olamaz bahane onlar. ben buna inanmıyorum yani bende seninle aynı problemleri yaşıyorum. 2 yıldır sürüklüyordum resmen ilişkiyi. ilgisizliğine kırılıp küsüp susup aylarca görüşmüyorduk sonra tekrar baslıyorduk sonra tekrar aynı şey.. yine o susuşlardayız fakat bu son, artık yoruldum.. Benim öğrendiğim farkında olduğum tek şey, heyecanın bitmesi, gizemin kalmaması en önemliside sevgi.. seven insan ilgisiz bırakmaz sevdiğini. bunu bilir bunu söylerim ben. bırak sen kendi haline yıpratma kendini değişen o sonuçta sen değilsin. zaten seviyosa anlayıp sorunları halletmek isteyecektir. Sevmiyosada üstüne düşmez biter gider. Bırak o üstüne düşsün.
Sanırım çok haklısın... Ama aynı şeyi söyledğimde sevmesem neden yanında olayım diyor ama evliliğin bile adını ağzına almıyor... o gelmiş 30una ben okulumu bitirmişim neyi bekleyebilir bilmiyorum... Aylardır aynı şeyi söylüyorum susuyorum sabrediyorum bu sefer patladığımda müsade etmiyorsun diyor...

Derdim o değil sadece, msjlarında da o eski sevgi dolu halleri yok, sadece nasılsın napıyosundan öteye geçemiyor. uzun uzun msjlar yazıyorum geceleri doğru dürüst cevap bile yok. eski hitap şekilleri yok...
sende üstüne düşme bakalım yada onu kıskandırmaya çalış. aradığında çok bıcı bıcı olma mesela bakalım o zaman ne yapacak emin ol o senin üstüne düşecek blöf yap biraz ilgin azalmış gibi..

Sanırım çok haklısın... Ama aynı şeyi söyledğimde sevmesem neden yanında olayım diyor ama evliliğin bile adını ağzına almıyor... o gelmiş 30una ben okulumu bitirmişim neyi bekleyebilir bilmiyorum... Aylardır aynı şeyi söylüyorum susuyorum sabrediyorum bu sefer patladığımda müsade etmiyorsun diyor...

:) Klasik cevap. Seviyorsan neden böylesin ozaman? Sen de seviyorsun onun gibi misin? En başta da seviyordu seni böyle miydi? Evlilikten bahsedip bahsetmemesi cok önemli değil bence erkeklerin sağı solu belli olmaz. bugün cocuk hayalleri kurar seninle yarın hiçbişey yokmus gibi çeker gider. Uygun zamanı bekle bence. net konuş böyle devam etmek istemediğini söyle. sorun neyse belki çözebilirsiniz. oda isterse tabi. sana kuruntu yapıyosun sundan dolayı bundan dolayı vs vs derse yol ver gitsin. diyorum ya bende aynı durumdayım. evlilik hayalleri kuruyorduk laf arasında bahsediyorduk tatlı tatlı.. noldu şuan görüşmüyoruz. neden peki? cünkü ben hep aynı hatayı yapıyorum. tekrar deniyorum düzelcek diyorum. düzelmiyo ama. sonra düşündüm ve dedimki ben şuan bu ilgisizliği kaldıramıyorum ilerde ciddiyete dökülürse iş ozaman dönüşümde olmaz. sevdiğindende emin değilim. seven insan böyle olmaz ya bizde seviyoruz böyle miyiz. bıraktım kendi haline. sende bırak. uygun bi zamanda da konus ama net bi şekilde pat pat söyle içinden geçenleri oldu oldu olmadı sen yoluma ben yoluma. ben benimkiyle konusamıyorum cünkü hiç görüşmüyoruz :)

sosyal medyada resminizi paylaşmayınca sizi sevmiyormu oluyorki.
bence cok yersiz yerlere takılıyosunuz.

Back
X