- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Tamam numarasını sil bence o zamab bakmazsın böylece durum murum daha rahat eder kafanSuan numaramı değiştiremem malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam numarasını sil bence o zamab bakmazsın böylece durum murum daha rahat eder kafanSuan numaramı değiştiremem malesef
İnşallah yapabilirim arada girip bakıyorum cünkü engel olamıyorumTamam numarasını sil bence o zamab bakmazsın böylece durum murum daha rahat eder kafan
Sana tek söylemek istediğim bu adamın ipiyle kuyuya inilmez. Vazgeç.Geçen hafta buradan sizinlede paylaşmıştım arkadaşlar sıkıntımı. Kısa bir özet geçip gelişmeleri anlatmak istiyorum. Evlilik niyetiyle biriyle tanıstırıldım ailelerde işin içindeydi. 7 ay görüştük aramadı doğru düzgün sürekli bu konuda problem yaşıyorduk. Sevgilisi olduğumu hissetmiyordum ve bunu belirtince saçmaladığını söylüyordu. 5 ay önce durup dururken bir sebep yokken bitirdi.Gelebilirimde gelmeyebilirimde Dedi. Bu 5 ay boyunca hiç sesimi cıkarmadım yalvarmadım mesaj atmadım.20 gün önce kandil mesajı attı toplu mesajdır dedim sustum.ondan 1 hafta sonra Facebook'tan sesli mesaj attı (ama mesajda ses yok) yine sustum üstüne engelledim. En son Berat kandilinde mesaj attı toplu mesajmış gibi yine sustum. Geçenlerde denk geldi WhatsApp durumuna kapı kapalıysa o kapı sana ait değildir diye birşey yazmış. Kendi üstüme alındım cünkü kapıyı çok basitcede olsa çaldı ama ben duymamazşıktan geldim. İşin Aslı şu ben ses cıkarmadıkca harekete geçiyor Ancak en son yazdığı WhatsApp durumu bana biraz uyarı gibi geldi yani ben geldim ama o kapıyı açmadı gibi. Ona bu lafı söyletmek istemiyorum cünkü çıkıp giden kendisiydi ve adam gibi bir dönüşte yapmadı kandil mesajıyla kapı mı çalını Allah aşkına? Ben nasıl bir yol izlemeliyim köpek gibi pişman olmasını istiyorum ben bu adamın lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Esimden once oyle biriyleydim 6 ay surdu 6 ay icinde gunde bir kere arardi kiskanma yok sahiplenme yok ama hep seviyorum derdi ailesiyle uc hafta sonra tanistirmisti.surekli ayrilmak isterdim pesimden kossun diye uzulsun psiman olsun diye:)) sonra baktim sevgiye saygiya degere ihtiyacim var ayrildim gitti.cokca sadaka vermemin sebebidr bu olay .ayni sekilde sizinde kurtulmaniz umidiyle.tekrar soyluyorum zamaniniz degerli bosa harcamayinEvet ilişki boyuncada öyleydi
Umarım bende böyle düşünürümEsimden once oyle biriyleydim 6 ay surdu 6 ay icinde gunde bir kere arardi kiskanma yok sahiplenme yok ama hep seviyorum derdi ailesiyle uc hafta sonra tanistirmisti.surekli ayrilmak isterdim pesimden kossun diye uzulsun psiman olsun diye:)) sonra baktim sevgiye saygiya degere ihtiyacim var ayrildim gitti.cokca sadaka vermemin sebebidr bu olay .ayni sekilde sizinde kurtulmaniz umidiyle.tekrar soyluyorum zamaniniz degerli bosa harcamayin
İntikam duygusu mu ezilen onurumun gururumun mu etkisi bilmiyorum huzur bulsun istemiyorumSana tek söylemek istediğim bu adamın ipiyle kuyuya inilmez. Vazgeç.
Takmamak, yok saymak karşındakini huzursuz eder.İntikam duygusu mu ezilen onurumun gururumun mu etkisi bilmiyorum huzur bulsun istemiyorum
Suan ruhumu özgür bıraktınız resmen teşekkür ederim :)Takmamak, yok saymak karşındakini huzursuz eder.
Ne kadar güzel gerçekten tek istediğim durum bu okadar istiyorum ki bazen korkuyorum ya olmazsa diyr
Zamanla geçer hala önemsediğin için böylr duygular içindesin bence. Önemsemeyi bıraktığın zaman iyi olmuş kötü olmuş huzur bulmuş bulmamış umrunda olmazİntikam duygusu mu ezilen onurumun gururumun mu etkisi bilmiyorum huzur bulsun istemiyorum
Bir an önce o günlere gelmek dileğiyle teşekkür ederimKendi hayatınıza, yolunuza bakın olur merak etmeyin. Zaten kendi düzeninizi kurduğunuzda gelip gelmemesi umrunuzda olmayacak.
Önemseme işini basıl bırakıcam İnan'ın bilmiyorumZamanla geçer hala önemsediğin için böylr duygular içindesin bence. Önemsemeyi bıraktığın zaman iyi olmuş kötü olmuş huzur bulmuş bulmamış umrunda olmaz
Zamanla kendiliğinden geçerÖnemseme işini basıl bırakıcam İnan'ın bilmiyorum
İnşallahZamanla kendiliğinden geçer
Teşekkür ederim peki bu konuda neler yapabilirim? Kitap Öner'iniz var mı?Böyle tecrübeler insanın kişisel gelişimi için bir fırsattır. Şuan bu hislerinizin en temelinde yatan duygu "korku". "Evlenebilecek miyim, yeniden birinden hoşlanabilecek miyim, bir yere ait olabilecek miyim vs"
Bu endişeleriniz onunla zihninizde kurduğunuz bağı güçlendiriyor. Onun pişman olmasını istemeniz gayet insani bi duygu ama bu beklentiyle yaşamak çok yorucu. Kendinize odaklanın, kişisel gelişiminize yatırım yapın.
Teşekkür ederim peki bu konuda neler yapabilirim? Kitap Öner'iniz var mı?
Evet bende onu diyprum zoruma gidende o dalga gecer gibi resmen ben yolu açayım ama gelen sen ol diyor neden cünkü o peşimden koştu dicek! Benim zoruma giden kısmı bu sevse böyle yapmaz kesinlikle. Onun bu düşüncesini çürütmek için susuyorum ona laf vermemek ve EGO'sunu tavana çıkartmamak içinSenle dalga geciyo resmen bi erkek gercekten sevse boyle dalga yaparak davranmaz adamsa zorlada olsa elinden tutar ama onun yaptigi eseklik bnim sana tavsiyem caba gosterme snra kendin pismn olursun
Çok teşekkür ederim Ancak her kitaba güvenemiyorum bir kaç tane aldım ancak bir faydası olmadı Bundan dolayı hayatımı eriştirecek bir kitap istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimÖnerebileceğim binlerce kitap var. Ama bu sizin yolunuz, siz kendiniz oluşturmalısınız bu bakış açılarını. O yüzden başlangıç noktasını söyleyebilirim sadece. İşe özgüven geliştirmekle başlayın. Özgüvenle ilgili çok değerli kitaplar var herhangi birini araştırın alın. O kitapta yapacağınız sorgulamalar çıkarımlar size sonrasında izleyeceğiniz yol için ışık tutacaktır zaten. Bol şans..