• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı Ne Etmeli

Bir iliskiye baslayacaksanız gelmesi de gerekir yani bunu sana yaptigi bir lütufmuş gibi görmemelisin. Yüz yüze gelmeniz şart ve adımı da atmış iyi bişey. Senin şehrine gelicek programı sen yap,güzel yerleri gezdir. Bir sabah senin evden hazırladıklarınla piknik tarzı bir kahvaltı yapabilirsiniz yesillik bir yerde
Kesinlikle oyle istiyosa gelmesi lazim yada tamamen bitirmek
Cocuk oyuncagi degil sonucta

Sex yapma ihtimalini az buldu ondandır. Allah aşkına 3 ay bari erkeksiz yaşa. Bak göreceksin hayat ne güzelmiş. Doğru dürüst adamlarda var. Birgün karşına çıkar
Bir gün karşına çıkar deme kız, sonra babasının cenazesinde bile adam derdine düşüyor.

kudra yerine bu sefer yengenç i etiketlemişsin.sen yazdın mı aradın mı bu adamı?valla ben de merak ettim bak.
Ya hersey guzeldi surekli konusuyoduk telefonda görüntülü falan gecen cuma mesaj attim gece konustuk normal bi sekilde pazar gunu aradim mesgule atti daha da ses cikmadi cocuktan ama story falan paylasiyor kendini falan keyfinde sefasinda yani

Back
X