- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Biri bana da anlatabilir miÇok şey ajdhjkdh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri bana da anlatabilir miÇok şey ajdhjkdh
Kesinlikle oyle istiyosa gelmesi lazim yada tamamen bitirmekBir iliskiye baslayacaksanız gelmesi de gerekir yani bunu sana yaptigi bir lütufmuş gibi görmemelisin. Yüz yüze gelmeniz şart ve adımı da atmış iyi bişey. Senin şehrine gelicek programı sen yap,güzel yerleri gezdir. Bir sabah senin evden hazırladıklarınla piknik tarzı bir kahvaltı yapabilirsiniz yesillik bir yerde
Bi ihtimal gelirse yaparizNeden abartı olsun ki hoş olur hatta
Daha gelip gelmeyecegi bile muallaktaŞimdiden kafa yormayın. Hele bir gelsin. Duruma göre gidişat spontane şekillenir.
AhahahahahahUzun zamandır yoktu biri demiş öldü
Şimdi yazsınlar umutsuz geri döndü
Halen ses yok cocuktan 5 gündür sizce niyeBaşka ne beklentiyle gelebilir ki ya![]()
O degilde bu cocuk 5 gündür neden yazmiyorbenim diyen turizmci benim diyen rehber eline su dökemez senin![]()
Sex yapma ihtimalini az buldu ondandır. Allah aşkına 3 ay bari erkeksiz yaşa. Bak göreceksin hayat ne güzelmiş. Doğru dürüst adamlarda var. Birgün karşına çıkarO degilde bu cocuk 5 gündür neden yazmiyor
Ya aklıma ah nerede filminde adile naşit geldiO degilde bu cocuk 5 gündür neden yazmiyor
Cidden ortada bi neden yokken neden gitti gelince yakinlasacaktikYa aklıma ah nerede filminde adile naşit geldi
Uçtu kuşun
Gelmeyecek, bunu da kapaklayamadın be umutsuz
Bunu mu planladiniz?Cidden ortada bi neden yokken neden gitti gelince yakinlasacaktik
Münnecim boku mu yedik ayol ?Cidden ortada bi neden yokken neden gitti gelince yakinlasacaktik
İşte düşün o kadar cazip değilsin demek ki o ihtimale bile gelmemiş.Cidden ortada bi neden yokken neden gitti gelince yakinlasacaktik
Siz gerçek misiniz dalga mi geçiyorsunuzCidden ortada bi neden yokken neden gitti gelince yakinlasacaktik
Bir gün karşına çıkar deme kız, sonra babasının cenazesinde bile adam derdine düşüyor.Sex yapma ihtimalini az buldu ondandır. Allah aşkına 3 ay bari erkeksiz yaşa. Bak göreceksin hayat ne güzelmiş. Doğru dürüst adamlarda var. Birgün karşına çıkar
Dalga geçmeye çalışıyor da onu bile beceremiyor. İlginç olduğunu falan sanıyor halbuki bilmiyor ki tuvalette vakit geçirmek için okunuyor konusu.Siz gerçek misiniz dalga mi geçiyorsunuz
Sen git yakınlaşmaya geldim yiğidim de.Cidden ortada bi neden yokken neden gitti gelince yakinlasacaktik
kudra yerine bu sefer yengenç i etiketlemişsin.sen yazdın mı aradın mı bu adamı?valla ben de merak ettim bak.yenGEnC sence bu cocuk niye boyle yapti birden 1 haftadir ses yok bi yorumun var mi
Ya hersey guzeldi surekli konusuyoduk telefonda görüntülü falan gecen cuma mesaj attim gece konustuk normal bi sekilde pazar gunu aradim mesgule atti daha da ses cikmadi cocuktan ama story falan paylasiyor kendini falan keyfinde sefasinda yanikudra yerine bu sefer yengenç i etiketlemişsin.sen yazdın mı aradın mı bu adamı?valla ben de merak ettim bak.