Haddime değil ama tebrik ederim ailenizi...
Ayrıca ne kadar güzel insanlarmış; güngörmüş,efendi bir babanız var;kendini bilen düzgün insanlar...
Aslında yapacağınız pek birşey yok; herkesin kendi ayıbı ve düşüncesizliği.
Eşiniz bunu zaten kendi kendine sorun ediyordur;size yansıtmasada kendisini ve ailesini bu konuda sorgulayıp üzülüyordur.
Siz mümkün olduğunca destek olmaya devam edin;ne yazık ki kazık kadar düşüncesiz insanları bu yaştan sonra değiştiremezsiniz.
Dilerim iş hayatında bundan sonra herşey düzgün olur...
eşinizin ailesine bişey söylemenize ve içerlenmenize hiç gerek yok, oğullarıyla ilgilenmezlerse kendi bilecekleri iş, yeterki moral bozmasınlar, onu yapıyorlarsa uyarıyı hakederler ozaman..... eşinize desteginizi siz verin yeter
Sizin yapabileceğiniz birşey yok.
İşlerine gelmiyor bence onların. Yapan eden var nasılsa.
Sanırım biraz da kıskançlıklarından moral bozuyorlar.
Siz kendinize bakın. Mutlu olun.
Ne güzel bir aileniz var. Boşverin gerisini..
öncelikle; annenizi özellikle babanızı tebrik ederim,çok asil insanlarmış..
.kayınvalide ve kayınpederiniz belki imkansızlıklar içindedir ama elbette madden olmasa bile manen yanlarında olmaları gerekirdi..herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz..maalesef asillik söylemekle olmaz..bence hiçbirşey beklemeyin.siz eşinizin yanında destekçisi olun ve hiçbir zaman ailesinin yapmadığı ama babanızın yaptıklarından dolayı eşinizi ezmeyin..
öncelikle; annenizi özellikle babanızı tebrik ederim,çok asil insanlarmış..
.kayınvalide ve kayınpederiniz belki imkansızlıklar içindedir ama elbette madden olmasa bile manen yanlarında olmaları gerekirdi..herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz..maalesef asillik söylemekle olmaz..bence hiçbirşey beklemeyin.siz eşinizin yanında destekçisi olun ve hiçbir zaman ailesinin yapmadığı ama babanızın yaptıklarından dolayı eşinizi ezmeyin..
Eşimle aramız Allah'a şükürBasbaya kiskaniyorlar iste esinizin sizinle ve ailenizle arasinin cok iyi olmasini, bunda anlamayacak ne varki. Siz kötü olsaniz, sürekli tartisiyor olsaniz, esinizin gidip annesine babasina dert yansa param pulum yok karimin aileside hic necisin demiyor dese nasil yardimci olurlar esine emin olabilirsin! Bu karakterde insanlarda var maalesef, uzak duracaksin, bosvereceksin. Esinede yansitmamaya calisacaksin düsüncelerini, sonucta yine iki gün sonra iyi olurlar merak etme. Durumunuz iyi olunca, dükkandan geliri iyi oluncada takdir görmezki zaten, hicbirsey beklemeyin onlardan, ne anlayis, ne para yardimi, ne hal hatir sormalarini! Sen esinle iyi ol yeter!
Kıskanılcak birşey yok çünkü babam asla söylemez ben yaptım ettim diye zaten eşime de dedi ben yapmadım sen yaptın diye o yüzden aileside eşimin yaptığını biliyor.Çok sağol güzel dileklerin için
eşiniz ile herhangi bir sorununuz yoksa bu konuyu boşverin bence...
sizin anne babanız destek olmak istemişler...
onu aileside olmak istemiyor...
bütün mesele bundan ibaret...
siz anlatarak öğretemezsiniz onlara doğru budur diye...
babanıza siz mi söylediniz, o kendi düşünmüş değil mi?
herkes aynı incelikte olsa kalite diye bir şey olmazdı...
siz saygıda kusur etmeyin yine de ailesine...
anne- babasını da bırakın, ister gelsinler ister gelmesinler...
söyledikleri sözler eşinizi üzüyordur mutlaka o nedenle gelmesinler daha iyi...
siz de üzülmesine ya da demoralize olmasına izin vermeyin...
ben sana güveniyorum sen yaparsın deyin anne-babası taş koysa bile yolunuza...
kendi hayatınıza mutluluğunuza bakın...
değerinizi biliyorsa sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?