• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
Merhaba

Mali müşavirlik sınavlarına hazırlanırken "offf ne yapıyorum ben!!!" cümlesini sık kullanır oldum. Eğitim ve iş hayatimda da kullanmisligim çoktur gerci. Nefret ede ede okudugum bölümüm ve her sabah ağır yılmış şekilde gittiğim işim vardı. Son işimden istifa edeli epey oldu. Feci bir boşluk, yılmışlık. Yasim daha 27 simdiden geç kalmışlık hissi ne berbat şey ya hu!

Bundan sonra çizeceğim yol konusunda biraz endiseliyim. Almış olduğum eğitimi ve iş tecrubemi bi kenara atarak tamamen farklı bi yöne doğru gitmek istiyorum. Kuaförlük! :) Aklımın bi kosesinde hep vardı. Kendime dahi itiraf edemezdim bunu istediğimi. Son bi kaç aydir ciddi ciddi araştırma icerisindeyim. Onceligim bu meslek için sağlam bir eğitimden geçmek. Ama dediğim gibi endiselerim var. Yapabilir miyim? Bunun için ne kadar geç kaldım? Yapmak istemedigim işi biliyorum. Peki yapmak istediğim iş için ne kadar hazırım?

Var mı aranizda bu meslek için soyleyecek bi kaç bi şeyi olan?:))
 
Banka finans muhasebe gibi Konuları sevmiyorsun sanırım zaten zorlama ile meslek sahibi olunmaz sevdiğin işi yapmak istemen çok guzel tabi gerçekten istiyorsan geçici bir heves değilse

Kuaförler bence birçok mesleğe göre iyi kazanıyorlar tabi başlangıç aşamaları biraz zordur ama eğitimlerine katılırsanız neden Olmasın :) çokta guzel olur
 
Stresin olmaz en azından bende bulaştım bir kere dönüşü yok.İmkanın varsa el becerin varsa muhasebe işine hiç girişme bence.
 
Bence 27 yaş geç kalinmiş bir yaş değil. Elin yatkınsa kuaforlük için kurslara gidebilirsin. Artık ücretsiz sertifikalı kurslar da var. Güzellik merkezleri de egitim veriyor. Özel makyaj kursu, kaş bıyık alma kursları hepsi var. İyi bir yerde de kuaför acarsan ne ala. Ciddi yatırım gerektirmeyen bir sektör olduğu için batmazsın bile.
 
Tesekkurler. :) Aldığım tepkiler çoğunlukla bu yönde. Hadi bakalim umarım hayal kırıklığına uğramam.

 
Back
X