Ne yapmalı ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Sevgilim sürekli arkadaşlarıyla stajda bile, 6 da çıkıyor eve otobüste 10 da o zamana kadar orda bekliyor, bende benimle ilgilensene sürekli arkdaş diyorum sen daha değerlisin benim için onlar sadece zaman geçirmek kafa dağıtmak için belki de görüşmeyecez diyor ama insan istemez mi sevgilisini yanında ya hafta içide derslerimiz var o yine arkadaşlarıyla aynı sınıfta, bitirelim böyle olmaz diyorum oda daha dikkat edeceğim ama onarlayken seni ihmal etmiyorum diyor sizce ne yapmalıyım

Şunu okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu ya:) ne güzel bir dert dedim içimden.gençliğinin tadını çıkar.İster arasın ister aramasın.sonra şu yazdığına güleceksin.hayat yorucu ve biraz acımasız ileride üzülecek daha büyük dertlerin olabilir büyüdükçe artıyor çünkü.şimdiden üzme kendini elin oğlu İçin

Sürekli bunu düşünüyorum sürekli yorgun stres halindeyim bıktım

Sen sıkıntını yeterince dile getirmişsin ama o hala aynı davranmakta ısrarcı galiba. Bence senin onu bırakmayacağını düşünüyor ve yüz buluyor. Ben olsam tepkimi sert koyardım taaki benimle buluşana kadar.

Kendimi geri mi çekeyim yani

Kendimi geri mi çekeyim yani

Ben de bu buluşma konusunda çok sıkıntı çekiyorum o yuzden seni anlayabiliyorum. Bir kere yanlışın sadece şu: Oldukça haklısın. Ama sevgiline neden benimle onlar kadar bulusmuyorsun benimlede ilgilensene deme. Hata görmüyor yaptıklarinda belliki. Bunu ona söylemek yerine hissettirmen gerekir. Normal konus fakat cok yakın davranma. Bir tartışmaya bile girme çünkü haklı haksız durumuna giderse olay iyice inada biniyor. Sana eger gercekten deger veriyorsa sendeki bu degisimi elbet soracaktir. O zaman duzgun dille tekrar anlat ve boyle oldugu surece istemsizce boyle olacagini söyle. Özür filan diler yanına gelir istiyorsa. ama bir özür yetmez tabiki iyice gonlunu alması lazim. Şoyle birsey de var.Sen onu bir kac saatligine gorsen bile yeter arkadaslari yerine sana bu kadarini da ayiramıyor mu degisik bir durum. Tabi kisilik meselesi tam bilemiyorum :)

Son düzenleme:
Buluşma bizim için hep sıkıntı konuştuğumuzda da bilmiyorum ama senin yanında bazen zaman geçiyor bazen duruyor sanki her güzel günün sonunda kavga belki böyle olmasaydı başka olurdu diyor

Buluşma bizim için hep sıkıntı konuştuğumuzda da bilmiyorum ama senin yanında bazen zaman geçiyor bazen duruyor sanki her güzel günün sonunda kavga belki böyle olmasaydı başka olurdu diyor

Bunu bir sevgilinin dememesi gerekir. Benim sevgilim dese ayrilirdim. Bak sen ne kadar dusunceli bir kizsin sende en az senin onu dusundugun kadar dusunen bir sevgiliyi hakediyorsun. Kendini üzme lutfen ve bunun icin sevgilinle tartisma. Bunu bana diyen biriyle ben zaten bulusmak istemem ve sevgili olmam. O nasil bir laf ? Sevgili dedigin iyi gununde de kotu gununde de yaninda olmali. Birde anladigim kadariyla hep kavga ediyorsunuz. Bunun nedenlerini bi dusun ve bir daha kavga etme hakli olsan bile. Onun eline koz verme birak akisina. Bir cozum olmaz bence cunku bunu diyebiliyorsa zaten kavganin manasi yok

Sevdiğim için katlanıyorum herşeye kendimden çok ona değer veriyorum ama elimden geldiğince onun yaptıklarını yapacağım ilişkiyi pek önemsemicem diyorum da yine aynı yine aynı

Sevdiğim için katlanıyorum herşeye kendimden çok ona değer veriyorum ama elimden geldiğince onun yaptıklarını yapacağım ilişkiyi pek önemsemicem diyorum da yine aynı yine aynı

Sen ona deger verdigini cok fazla hissettirdigin icin boyle yapiyor. Bosver bu kadar degerli degil kimse senden. Eger bu kadar ugrastigini anlayacak biri olsaydi bunlar olmazdi. Biliyorum bu dediklerimi yapmak cok zor ama insanlari degistiremeyiz.

Sen ona deger verdigini cok fazla hissettirdigin icin boyle yapiyor. Bosver bu kadar degerli degil kimse senden. Eger bu kadar ugrastigini anlayacak biri olsaydi bunlar olmazdi. Biliyorum bu dediklerimi yapmak cok zor ama insanlari degistiremeyiz.
Kabullenmekten başka çağrem yok o zaman ben ilişkiye heyacan istiyorum sıkılmasın benden diye ama o hiç çıkmak istemese ben nasıl heyecan katacağum

Kabullenmekten başka çağrem yok o zaman ben ilişkiye heyacan istiyorum sıkılmasın benden diye ama o hiç çıkmak istemese ben nasıl heyecan katacağum

Evet hep dusunen taraf sen olma hatta suan da yapacak birseyin yok diye dusunuyorum. yapabilcegin herseyi yapmissin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…