Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pardon o başka konuyduLeoparlı taytla gırgır?
Sizin bişey yapmaniza ekstra caba gostermenize gerek yok hoslandiginizi belli edin eğer gelirse gelirKizlar biri varda hoslandim galiba onunda ilgi duymasi icin ne yapmaliyim? Birde aklima geliyor normal mi bu durum![]()
Ne yapmaman gerektiğini söyleyim çok fazla üstüne düşmeKizlar biri varda hoslandim galiba onunda ilgi duymasi icin ne yapmaliyim? Birde aklima geliyor normal mi bu durum![]()
Benim konularim böyle genelde. Burasi suslu degil bu aradaBiri var.
"Galiba" hoşlandınız.
Allah'ın işine bak bir de aklınıza geliyormuş sürekli. Nasıl olur böyle bir şey!
![]()
iyi misiniz siz?
İnsan biraz detay verir. Şifreli yazmak için kuş gibi edip koymuşsunuz mevzuyu.
Normal konusuyorKarşı taraftan sinyal var mı ?
Ağzıma yapıştı herkese diyorum artık onu.Benim konularim böyle genelde. Burasi suslu degil bu arada![]()
biraz gözlemle uygun olduğunu düşündüğün zaman adım attttttttttttttt benceeeeeeeeeee :))))))))Kizlar biri varda hoslandim galiba onunda ilgi duymasi icin ne yapmaliyim? Birde aklima geliyor normal mi bu durum![]()
Himmmm ciksssss öyle olmaz :)))Normal konusuyor
Valla internetten tanistik. ArkadasizAğzıma yapıştı herkese diyorum artık onu.
Yani ama öyle bir konu açmışsınız ki. Biri benden nasıl hoşlanır...
Yani, o kadar geniş bir soru ki bu. Adam kimdir, yaşı kaç, nasıl biri, nereden tanıyorsunuz, arkadaş mısınız vs. Bir sürü parametre var cevap verebilmek için.
InternettenOrtama göre değişir..iş yerinizdeki oturduğunuz çevrede mi hangi ortamlarda bir araya geliyorsunuz ..buna göre ilerlesek daha doğru olur