Şakamı bu.yok eğer ciddiysen hiç bulaşma derimInternetten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakamı bu.yok eğer ciddiysen hiç bulaşma derimInternetten![]()
Neden?Şakamı bu.yok eğer ciddiysen hiç bulaşma derim
Yüz yüze görüşüyor musunuz?Valla internetten tanistik. Arkadasiz
Yaşınız oldukça genç belliki ...netten tanışılan erkekler kesinlikle güven oluşturmuyor bende birçoğu sapık zaten ..olaylar çok farklı yerlere gidiyor biraz araştırın bu komunun mağduru birsürü kadın var forumdaNeden?
küçücük kıza verdiği akla bak cıks cıks akjbfjkbaf ben rainny'nin artık 14 yaşında olduğuna eminimLeoparlı taytla gırgır?
Siz emin olmaya devam edin.küçücük kıza verdiği akla bak cıks cıks akjbfjkbaf ben rainny'nin artık 14 yaşında olduğuna eminim![]()
Asıl 14 yaşımdakilerin bu akıla ihtiyacı var diye düşünüyorum da sizi nesi rahatsız etti onu anlamadımküçücük kıza verdiği akla bak cıks cıks akjbfjkbaf ben rainny'nin artık 14 yaşında olduğuna eminim![]()
Elli kez uyarı aldı konu sahibi evet, ama ısrarla devam ediyor. Ne denir ki mune hanım. Bazen sert olmak lazım bazı insanlara demek kiÇok zorluyorsunuz hem de çok.
Elli kez uyarı aldı konu sahibi evet, ama ısrarla devam ediyor. Ne denir ki mune hanım. Bazen sert olmak lazım bazı insanlara demek ki![]()
Sizene benim uyari almamdanElli kez uyarı aldı konu sahibi evet, ama ısrarla devam ediyor. Ne denir ki mune hanım. Bazen sert olmak lazım bazı insanlara demek ki![]()
Ya usenmemis sorularimi okuyup arastirmissin. Birde espri yapma bence senOtreram...Otrera
Konu sahibinden inciler:
Neden ki?
Kızlar bi bakın...
Sizce olir mi?
Bana baktı?
Kizlar ne desem?
Normal mi bunlar?
Nasil yani?
Tükenmişlik...
Sizce cevap yazayim mi?
...
...
...
( tam 3 yıl sonra)
Nassil ilgi çekerim?
Normal mi tüm bunlar?
....
...
Sokağa fırla dedigim icin begenmedim atmis bak belki bu yorumumu beğenir.
...
Öncelikle bir hastane bulman lazim
Yatak..
Koluna serum
Sen baygin gözle bakmalısın
Biri telefonla çekmeli
Sosyal medyaya yükle watsap vb.
Altina " efsane olma gazoz ol" yaz. ( bu olmadi bunu istedigin gibi değiştir. Gazoz ol efsane olma, merhum olma serum ol... )
Hayal gücüne bağlı o da sende var rainyy![]()
bir de "de" ayrı yazılır.Ya usenmemis sorularimi okuyup arastirmissin. Birde espri yapma bence sen
Espirilerime karışma istersenYa usenmemis sorularimi okuyup arastirmissin. Birde espri yapma bence sen
Benim uzerimden yapma o zaman.Espirilerime karışma istersen