Bnde 3 senedir evliyim ve 3 senedir istiyorum doktor herşey normal diyodu ilaç verdi vitaminler filan Simdi beklemeye geçtikArkadaşlar 6.5 aydır evliyim. Ve 6.5 aydır bebek deniyoruz. Bir türlü hamile kalamadim. Doktora gittim hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekli. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım varsa beni aydınlatabilir mi ?
Eşiniz gitti mi doktora?Arkadaşlar 6.5 aydır evliyim. Ve 6.5 aydır bebek deniyoruz. Bir türlü hamile kalamadim. Doktora gittim hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekli. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım varsa beni aydınlatabilir mi ?
Evet gitti. Sadece varikosel çıktı doktorumuz test istedi fakat testleri gayet iyi çıktı bir sorun olmadığını soylediEşiniz gitti mi doktora?
Hayır kullanmadım. Göğüslerim agridigi zaman anliyorum yumurtlama günümüOvulasyon testi kullandın mı canım hiç
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Canı gönülden isterimBnde 3 senedir evliyim ve 3 senedir istiyorum doktor herşey normal diyodu ilaç verdi vitaminler filan Simdi beklemeye geçtik
Belkide yanlış anlıyorsunuz ben denediğim ilk ay kaldımHayır kullanmadım. Göğüslerim agridigi zaman anliyorum yumurtlama günümü
Belkide yanlış anlıyorsunuz ben denediğim ilk ay ka
Göğüslerin agridiginda artık yumurtlaman olmuş bitmiş oluyor canım.Hayır kullanmadım. Göğüslerim agridigi zaman anliyorum yumurtlama günümü
Çok doğru söylüyorsun. Güzel duan için bolca AMİN demek istiyorum öncelikle. Bir arkadasim bana, bir çocuk doguramadin hamile kalamadin dedi o an gerçekten bütün duygularım yerle bir oldu. Gezmeye gidiyorum mesela bebek yok mu deniliyor. İnsanı insan üzüyor en başta. İçimizdeki duyguları , yıkımı bilseler bu şekilde yaklaşırlarmiydi genede çok merak ediyorum. Eşimi doktora götürdüm ve varikosel var dendi test istendi fakat testleri gayet iyi çıktı, çocugunun olması için bir engel yok dedi doktorumuz. Umarım tez zamanda rabbim evlat isteyen bütün anne adaylarımıza nasip eder inşallah. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz. Çok teşekkür ederim güzel cevabın için. Kalbin gibi bir hayat diliyorum sanaBu durumla (SEBEPSİZ İNFELİTE) günümüzde artık bir çok kadın bununla savaş veriyor canım. Araştırdıkça anlayacaksın, kendini yalnız hissetme ve elbet bir çaresi vardır.
Allah'ım en erken zamanda evlat hasreti çekenlere sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah
Ben 4 yıldır istiyorum
Ben ki istediğimi hemen elde edemeyince deliye dönen kişi... "Kismette yoksa olmaz" demeyi bu dert öğretti bana.
Bu istek olmayinca çok ağır, çok ince duygular barındıran bir duygu, çevrenle ailenle konuşmaya girince içten içe yenik hissettiğin bir duygu.
Ama senin daha 6 ay olmuş, doktorlar bile 1 yıldan önce tedavi etmiyor.
Stres yapma diyorlar ben beceremedim de, eğer sen becerebilirsen yapma.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Sevgi sana onu soyleyen arkadaşın her kimse sakın birdaha görüşme. Konu ne olursa olsun sil at onu hayatından.Çok doğru söylüyorsun. Güzel duan için bolca AMİN demek istiyorum öncelikle. Bir arkadasim bana, bir çocuk doguramadin hamile kalamadin dedi o an gerçekten bütün duygularım yerle bir oldu. Gezmeye gidiyorum mesela bebek yok mu deniliyor. İnsanı insan üzüyor en başta. İçimizdeki duyguları , yıkımı bilseler bu şekilde yaklaşırlarmiydi genede çok merak ediyorum. Eşimi doktora götürdüm ve varikosel var dendi test istendi fakat testleri gayet iyi çıktı, çocugunun olması için bir engel yok dedi doktorumuz. Umarım tez zamanda rabbim evlat isteyen bütün anne adaylarımıza nasip eder inşallah. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz. Çok teşekkür ederim güzel cevabın için. Kalbin gibi bir hayat diliyorum sana
Zaten mesafemi koydum arıyor acmiyorum artık. Ben tek seferde hamile kaldım sen kalamadın. Ben sürekli çocuğumla vakit geçiriyorum dünyanın en güzel şeyi dedi. Biliyorum bende dünyanın en güzel şeyinin evlat olduğunu ama böyle demesi gerekmiyordu. O öyle söyleyince düşünmüyoruz biz daha diyebildim sadece direk kapattım telefonu ve ağlamaya başladım zaten. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallahSevgi sana onu soyleyen arkadaşın her kimse sakın birdaha görüşme. Konu ne olursa olsun sil at onu hayatından.
Ve aslına da bakarsak o günden beri daha çok kafama takmaya başladım. Çünkü gerçekten çok üzüldüm. Sende çok uzulmussun mesajından anladığım kadarıyla ne demek istediğimi ve ne hissettigimi gayet iyi anlayacağını düşünüyorumSevgi sana onu soyleyen arkadaşın her kimse sakın birdaha görüşme. Konu ne olursa olsun sil at onu hayatından.
Aferin sana alkiş mı tutayım istermisin deseydinZaten mesafemi koydum arıyor acmiyorum artık. Ben tek seferde hamile kaldım sen kalamadın. Ben sürekli çocuğumla vakit geçiriyorum dünyanın en güzel şeyi dedi. Biliyorum bende dünyanın en güzel şeyinin evlat olduğunu ama böyle demesi gerekmiyordu. O öyle söyleyince düşünmüyoruz biz daha diyebildim sadece direk kapattım telefonu ve ağlamaya başladım zaten. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallah
Ben bu konular yüzünden kaç masadan kalktım inan bilmiyorum. Çok yorgunum artık kirilmiyorum darilmiyorum sadece sinir oluyorum. İnsanlara istediği cevabı veriyorum "Kısırim ben" diyorum, konu kapanıyor, Cunku bekledikleri bu, direk onar tam konuya girmeden bombayı patllatiyorum konu kapanıyor.Ve aslına da bakarsak o günden beri daha çok kafama takmaya başladım. Çünkü gerçekten çok üzüldüm. Sende çok uzulmussun mesajından anladığım kadarıyla ne demek istediğimi ve ne hissettigimi gayet iyi anlayacağını düşünüyorum
Aynen öyle. Bazen insanları tanımak için kötü yollardan gecmelisin diye bir cümle okumuştum. Herkes yerinde saolsun bu saatten sonra.Aferin sana alkiş mı tutayım istermisin deseydin
Söyle yapalım İyi tarafından bakalım, Neyse ki böyle zor günlerde çürük elmalar kendini gösteriyorlar ve onları artik yok sayabiliyoruz. Bazen insanların IQ seviyelerini dehşetle izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?