Merhaba arkadaşlar.
Ben evliyim ablam çok yakın bir zamanda evleniyor, annem rahmetli. Babam ve kardeşim bir basina kalacak. Az önce babam siz gidince ben ölürüm dedi ve ne yapacağımı bilemedim. babam psikolojik olarak biraz rahatsız sürekli kendini kötü hissediyor.
Eşimle aramız bazen iyi bazen kötü. Ve babamlardan ayrı memlekette yaşıyoruz. Eşim de çok göndermez beni zaten çalışıyorum. Bosansam mi, babama bir şey olsa ne yaparım bilemiyorum
Çocuğunuz var mı?Ben eşimin ailesini pek sevmiyorum, bazı sorunlar yaşadık ve eşim de kendi ailesiyle görüştüğüm kadar ailemle gorusturuyor gibi bir şey oluyor. Atıyorum yaz tatilinde 3 hafta onun ailesinde kaldiysam 3 hafta da kendi ailemde kalabilirim. Bu da büyük bir problem ama bir şekilde geciniyorduk. Aileler hariç bir sorunumuz yok. Onun ailesi uzakta benim ailem uzakta
Eşim gondermez derkenMerhaba arkadaşlar.
Ben evliyim ablam çok yakın bir zamanda evleniyor, annem rahmetli. Babam ve kardeşim bir basina kalacak. Az önce babam siz gidince ben ölürüm dedi ve ne yapacağımı bilemedim. babam psikolojik olarak biraz rahatsız sürekli kendini kötü hissediyor.
Eşimle aramız bazen iyi bazen kötü. Ve babamlardan ayrı memlekette yaşıyoruz. Eşim de çok göndermez beni zaten çalışıyorum. Bosansam mi, babama bir şey olsa ne yaparım bilemiyorum
"Eşim göndermez" ne demek, tutuklu filan mısınız? Hapis misiniz? Köle misiniz?Merhaba arkadaşlar.
Evlilik için ehliyet verilmeli."Eşim göndermez" ne demek, tutuklu filan mısınız? Hapis misiniz? Köle misiniz?
"Ben biraz babamın yanına gidiyorum, iyi değil" diyeceksiniz, çıkacaksınız.
Bu kadar bağımlı olmayın kocalara yahu.
Siz eşit ve yetişkin bireylersiniz, kocanız sizin sahibiniz değil.
Arkadaşlar çocuğum yok ve dinen kadın evlenince tabiki de eşinden izin alması lazım. Müslüman değil miyiz anlamiyorum ki? Kendimi açıklamaya çalışıyorum ve gerçekten kafam çok karışık.
Yani siz evden hadi ben arada 8 saatlik yok olan bir yere hadi ben gidiyorum deyip gidebiliyor musunuz
Evet?Yani siz evden hadi ben arada 8 saatlik yok olan bir yere hadi ben gidiyorum deyip gidebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?