Ne Yapmalı?

90li yillarda dogan ergenler simdi baba ve eş oluyor tum sikınti burda aslinda🤣 2000lerde ergence bilgisayar basinda oturmaya alisinca ekmek almak zor geliyodur.
ben daha çok eski nesil böyle diye düşünmüştüm aslında. şimdi öğrencilik, iş hayatı derken bekar evinde de yaşanıyor ya
ha evi iğrenç kullanan öğrenci erkek de, kadın da gördüm tabii değişiyordur insandan insana

Sizi her konuya hep sert bir üslupla yorum yaparken görüyorum. Benim konumla alakalı değil ama genel olarak şu olumsuz bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Herkese yargı dağıtınca inanın elinize bir şey geçmiyor. En düşkün durumda buraya yazan kadınları bile aşağılayıp daha da dibe çeken yorumlarınız var. Kadın kadının düşmanı olmamalı. Kendinizi ruhsal olarak iyileştirmenizi dilerdim. Sizin için diyorum yanlış anlamayın. Sizi tanımıyorum ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla ben de ufak da olsa sizin için bir şeyler yazma gereği duydum. Konuma yaptığınız yoruma istinaden şu an maddi olarak yardımcı ile anlaşacak veya ayy ben bu binada bebek yapmayayım başka binada yapayım deyip şıp diye taşınacak bir durumda değiliz. Ayrıca hangi şartlarda yaptığımız bebeğin lafını da yapmayın lütfen, konu o değil. Allah'a çok şükür birçok şeyden eksik kalmıyoruz, siz söylemeden ben cevaplayayım bebeğimize de kendimize de gayet iyi yetebiliyoruz ama sihirli değnek değmiş gibi oluk oluk akan bir maddi durumumuz yok. Biraz gerçek hayata dönün lütfen ve herkesin eşit şartlarda olmadığını görün. Öyle yargı dağıtmakla olmuyor hayat biliyorsunuz aslında siz de bunu. Bir daha yazarsanız cevap vermeyeceğim size maalesef. Çünkü sizin yorumlarınıza saygı sınırı çerçevesinde cevap vermek çok zor. Sadece kendim için söylemiyorum fakat insanları hem çok zorluyorsunuz hem de sürekli zorbalıyorsunuz. Yine de teşekkür ederim konuma olan ilginiz için.
images-38.webp

Başta nasıl giderse öyle devam eder diyorlar ya bazen gerçekten de böyle oluyor. Ben ilk evlendiğimiz zaman şehir değiştirdim dolayısı ile bir süre işsiz kaldım yaklaşık 6 7 ay kadar diyebilirim. Evliliğin ilk bir iki haftası aynen sizin dediğiniz gibi her şeyi ben yaptım evdeyim o çalışıyor yorulmasın düşüncesi ile sonrasında baktım ki benim görevim olarak görmeye başlıyor aldım karşıma konuştum bu ev de kim yaşıyorsa temizliğinden her şeyine kadar sorumludur o gün bu gündür canı istese de istemese de yapıyor. Bir de sizin bebeğiniz var sabahtan akşama kadar hem onunla ilgilenip hem ev işlerine yetişmeniz kolay değil siz böyle trip atmadan karşınıza alıp yorulduğunuzu ev de kendisinin de sorumlu olması gerektiğini belirtin ve yavaş yavaş yüklenmeden iş yapmasını sağlayın mesela gelmesine yakın çamaşır makinesini çalıştırın geldiğin de hayatım sen çamaşırları as benim mutfakta işim var deyin gibi gibi umarım işe yarar.

Haklısınız, deneyeceğim. Çok teşekkür ederim 🤩

ben sizin eski konuyu okudum kayınvalideniz bıraktı mı o davranışları ve eşinizin davranışı da aynı onun gibi çok uç bence

Back
X