ne yapmalı

seni nasıl görmüş ailen mi istior peki bu çocukla ewlenmeni canım ewet daha 21 yaşındaymışsın heyecan olsun istiosun kimi heyecanlarda zarar verebilir canım bn senin yerinde bi kere konuşurdum sonuçta konuştun diye ewlenicek halin yok belki istediğin biridr hemen ewlnemezsin o meyanda tadınıda çıkarısın belli olmaz canım..

teyzemin komşusu ben oraya gittiğim zamanlarda tanışmıştık,onun ailesi beni istiyo benim ailem tanımıyo zatende ne bilim ya teyzemin komşusu olduğu için konuşup ayrılırsam kötü kız durumuna düşecekmişim gibi geliyo sonuçta karşı taraf ciddi..
ya nerden böyle bi teklif gelse düşüne düşüne bi hal oluyorum asıl sorun bu yarını düşünmeden keyfime bakamıyorum içime sinmiyo kolay kolay evlenemem ben galiba.. sonuçta konuşmadan görüşmeden kimseyle bişey olmıcak...yaşıtlarım kaçıncı sevgiliyi eskitti bende aman nolursa olsun deyip biriyle konuşamadım daha...

konuşmaktan ne çıkar ki? bence bi gün buluşup bunları ona söyleyin bakalım o ne tepki vercek... belki de sizi anlayışla karşılıcak yavaş yavaş evlilik meselesine gelcek...
peki yaşı kaç karşı tarafın ?

şu altı çizili yer bu konu için duygularını yeterince açıklıyor. daha evlenmeyi düşünmüyorsun yaşın da çok genç opuyorumnanaktan

ama okulumda bitiyor,evleneyim diyorsan iyi düşüneceksin

karşıdaki insandan neler bekliyorsun ,kriterlerini hazırlarsın. onunla görüşmeden önce teyzenden onunla ilgili bilgileri alırsın. eğer hoşuna gitmeyecek bir durumu varsa hiç görüşmeden sallarsın gider zemuszemus zamanını da almamış olursun.
sen gezmek istiyorsun o şimdiden emekli moduna girmişse zaten pek uzun süreli olmaz

:) peki ben böyle böyle hiç deneyim yaşamayarak nereye kadar gidicem,çünkü nerden teklif gelse çürütçek bişey bulup görüşmüyorum :kedi:

daha 21 yaşındasın

erkeklerin nesli tükenmedi

deneme- yanılma ile huzur, sevgi bulunur mu?

özel değilse çürütcek ney buldun şimdiye kadar?

tabiki deneme yanılmayla bulunmaz ama belki beni mutlu edecek insanı kaçırıyorum böyle yaparak fırsat vermeden, çürütçek sebeplerim özel değil işte pek yakışıklı değil,çok sessiz gibi şeyler,erkeklerin nesli tükenmez tabiki öyle düşünecek olsam birine zorlarım kendimi,ben herşeyiyle istediğim gibi birini zaten bulamam onu diyorum her seferde bi bahane bulcam sudan sebepler bilmiyorum belkide gözümün hiçbirşeyi görmiceği bi insan vardır...

ne istediğini ve herkesin dört dörtlük olmayağını bilirsen geri çevirmezsin

bak mesela yakışıklılığa çok takılmak iyi değil, yakışıklı erkeklerin genelinin burnu havada oluyo:lepi: sessizlik önemli değil dışarda sessizdir belki ama seninleyken açılacaktır. kavga küfür eder mi bu önemli, kötü alışkanlığı var mı önemli... serseriliği var mı... :bbo:

şu teklifte yaşıyacağın yeri az çok biliyorsun ve kendini de biliyorsun. öyle bir ortamda yaşıyabilir misin? bunu düşüneceksin önce

ama sırf deneyimim hiç olmadı bari ilk deneyimim olsun diye teklifi kabul etme:1ninca:

deneyim olsun demiyorum ben ama bi şekilde görüşmem gerekki anlaşacakmıyım göreyim,ay ayyy benim kendimi netleştirmem lazım önce yaa karşı taraf özellikler açısından çok iyi teyzem aynı yerde sonuçta görüyo rahat edersin diyo ama ben ne yapacağımı bilmiyorum daha kimsenin zamanını almaya gerek yok teşekürler fikirlerin için bu arada senin ilişki durumunu merak ettim :1ninca::1rolleyes:

bende bunu diyorum işte:lepi: kendini netleştir sonra rahat kafa,ne istedğini bilen biri olarak çık karşısına. evlilikte önce mantık lazımsırnaşık şey

bence çok gençsin. şu an 21 yaşımı düşündüğümde çocukmuşum resmen diyorum. biraz olgunlaştığında zaten tüm endişeler aklından siliniveriyor. bu yaşlarda sanki seni başkaları yönlendiriyormuş gibi hissederken, daha sonraları kararlarını verirken içinde bir soru işareti kalmıyor, ne istediğini tam olarak anlıyorsun. kendine zaman vermelisin.

ben de 21 yaşındayım.
evlenmek için çok erken bir yaş bence.
ben önce okulumu bitirip kendi ayaklarımın üzerinde durabildikten sonra evlenmeyi düşünüyorum.
çünkü kimseye bağımlı yaşamak istemiyorum.
heyecan beklentisiyle bu kişiyle görüşme bence.
bak o 26 yaşındaymış,ciddiymiş.
beklentisi heyecan falan değil belli ki.
iyi karar ver.
sonra hayatımı yaşayamadan evlendim der mutsuz olursun.

tanış görüş canım.. kısmet işte..
bende 21 yaşındayım nişanlıyım.. erken evlenmek avantajdır amaruh ikizinse ..
tanımaktan zarar çıkmaz.

konuşmaktan ne çıkar demiştim ama konuşmaman daha iyi galiba....
bence sen kafandan bu çocuğu çıkar çünkü görüşsen de bişeyler paylaşsan da olmucak belli... senin aradığın heyecan... ben de 20 yaşındayım,her ne kadar sonu evlilik olabilcek bi ilişki istesem de bana daha ilk günden hadi evlenelim hayatmızı ona göre yaşayalım diyen birini istemem yani.... merak etme herkes sevgili eskitmiyo... ben de adamakıllı bir ilişki yaşamadım mesela,hala beklemedeyim =)
kısmet işi bunlar elbet çıkar karşına mükemmele yakın erkek...ama vakit meselesi var işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…