kızlar benim sevgilim yok önce onu diyim çok yakın bir arkadaşım adına fikir sormak istiyorum
bunlar sevgilisiyle kavga etmişler ama ne kavga..çocuk işteyken bile kız durmadan msjlar atmış gece olmuş çocuk uyuyor kız gene msj atıyor çocuğu uyutmuyor çocuk 3 gün dayanmış alttan almış
en son çocuk sanane yeter gibi tepkiler vermiş..internet tartışması..arkadaşım demiş ki yemin etmiştin hani bidaha küfürlü konuşmayacağına çocuk çok afedersiniz s...m yemini demiş
sonra bunlar oturup güzelce konuşup meseleyi halletmişler ama arkadaşım çok üzgün öyle yemine küfür edebildiğine ve 3 yıllık ciddi ilişkisi..çocuğa tövbe et namaz kıl demiş çocukta tamam demiş
normalde çocuğu az çok tanıyorum efendi sessiz sakin uzaktan
bir tavsiyeniz var mı acaba arkadaşım için :26:
çıplak ayakla toprağa bassın elektriğini atsın sevgilisi alttan aldıkça ne diye kavgayı uzatıyorki ettiyse etti birden bırakamaz küfür etmeyi zamanla ona destek olarak aşmasını beklemeliydi daha çok yangına körükle gitmiş. boğmuş resmen çocuğu bence arkadasına söyle bu kadar fevri davranmasın sonra sonuçlarına üzülebilir.
çıplak ayakla toprağa bassın elektriğini atsın sevgilisi alttan aldıkça ne diye kavgayı uzatıyorki ettiyse etti birden bırakamaz küfür etmeyi zamanla ona destek olarak aşmasını beklemeliydi daha çok yangına körükle gitmiş. boğmuş resmen çocuğu bence arkadasına söyle bu kadar fevri davranmasın sonra sonuçlarına üzülebilir.
ben zten arkadaşımın bu huyuna deli oluyorum yıllar sonra mutlu oldu melek gibi çocuğu sinir krizlerine sokuyor
hep anlatıyor çocuk küfür etmeye yeni başladı..bir msjını gösterdi çocuğun çocuk buna seni kimse çekmez aşığım diye ağzıma s.....n acı bana yazmış
arkadaşım ise çok fevri heran tartışmaya hazır bir kere üçümüz oturuyoruz bana ne desin bu varya bu ne sinsi dedi bendee aa ne şakacısın dedim çocuk yüzünü astı sadece
Arkadaşın zorla ettirmiş o küfrü.. İster şahsına olsun, ister yeminine olsun.. Bi erkeğin üstüne o kadar çok gidersen o da bütün yeminlerini unutur işte.
Ağzının ayarını da arkadaşına soracak hali yok. Çok rahatsız oluyorsa, adamı küfür edecek raddeye getirmesin. O kadar kavgayı ederken düşünecek bazı şeyleri
Kaba olacak ama; bakacağın yüze s...mayacaksın, s.. tığın yüze de bakmayacaksın.
Ağzının ayarını da arkadaşına soracak hali yok. Çok rahatsız oluyorsa, adamı küfür edecek raddeye getirmesin. O kadar kavgayı ederken düşünecek bazı şeyleri
Kaba olacak ama; bakacağın yüze s...mayacaksın, s.. tığın yüze de bakmayacaksın.