- 8 Aralık 2012
- 1.238
- 385
- 123
annem ve babam ile aram genellikle olması gerektiği gibi değil ,hiçbir zaman demeyeceğim fakat genelinde olumsuz . şimdiye kadar gülüp geçiyordum kızdıysa mutlaka yapmışımdır bir şey diyordum ama artık ufacık yaptığım şeylere tepki çok büyük oluyor .okul konusunda ise o kadar vurdumduymazlar ki haa 5 almışım ha 0 hiç ama hiç umurlarında değil.insan tabii ki okula kendisi için gitmeli ama bu dönem içerisinde anne ve baba da destek olmalı bence...geçen hafta salı dil ve anlatım yazılısında boş kağıt verdim ve aldığım tepki neydi beklersiniz ? güldü babam başka hiçbir şey demedi.annem hmm deyip geçiştirdi.derslerimle şimdiye kadar hiçbir problemim olmadı . umarım bu dönem 1 düşer diyorum dersim ama hoca sözlüsüz 3 yapmış yine hayal kırıklığına uğradım. şimdiye kadar ilgisizliğe bende ilgisizlikle karşılık verdim ama artık dayanamıyorum. bu durumu konuşmadım hiçbir kimseyle hep içimdeydi.ağlayamadım bile gözyaşlarımı görecekler diye.bu durumu anlatabileceğim tek güven sağlayan kişi bir hocam var ,fakat onunla paylaştığımda evdekilere duyurur diye korkuyorum.bir tarafımda söylemez diyor bilemiyorum ne yapmalıyım?bilhassa 1 düşürmesini istiyorum.ne yapmalıyım ? günlerdir sersem gibiyim .
(farkındayım konudan konuya atladım ama durum bu.)
(farkındayım konudan konuya atladım ama durum bu.)