• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı ?

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Müstakbel nişanlımın geçen sene abisinin düğününde sevgilisiyle el ele göz göze gülüşerek dans ettiği 1-2 dk'lık videosu var facebookta.(Dayısının hesabında)
Dayısının şarkı söylediği bir video.Ama çoğunda onlar var.
Kendisine söyledim gördüm üzüldüm falan.Bana eskide kalmış bi ilişki anma onun adını dedi.
Dayısına söyledim keza o da aynı şeyleri söyledi.
Dayısından videoyu silmesini bekledim ama anlamadı söyleyemedimde..
Neyse bugün gene izledim ister istemez kötü oldum :(
Erkek arkadaşıma videoyu sildirmesini söyliycem..
Sonuçta yeni bir sayfa açmışız ve evlenmek istediği insanım.
O videoyu benim ve onun akrabalarının hepsi görüyor, izliyor.
Demezler mi x SessizveDerinden ile beraber ama y ile dans ettiği video duruyo..
Sizce de tavrımı koyup sildirene kadar diretmeli miyim yoksa bitmiş bir ilişki diye görmezden mi gelmeliyim ?

Son düzenleme:
canım bunu dayısının düşünüp silmesi gerekiyordu ama biraz vurdum duymaz heralde. sen müstakbel nişanlına söyleyip sildir bence ne o öyle. bence rahatsız olmakta çok haklısın...

Duyarsız galiba iyide bitmiş bi ilişkinin videosu neden hala gündemde yada neden hala dayı facebookta tutuyo dayının gizliden hayranlığımı var bu kıza :40: Senin demene bile gerek yokki yahu adam sonuçta seninle nişanlı silmeliydi zaten sen söylemeden.

canım bunu dayısının düşünüp silmesi gerekiyordu ama biraz vurdum duymaz heralde. sen müstakbel nişanlına söyleyip sildir bence ne o öyle. bence rahatsız olmakta çok haklısın...

İnanırmısın dayısı sileceğine birde ''aa canım ben telden göremiyorum benim için paylaşırmısın duvarımda!! demez mi..
O da kendi derdinde.Arkadaşları sesini merak ediyormuş..Paylaşmadım tabi.

Duyarsız galiba iyide bitmiş bi ilişkinin videosu neden hala gündemde yada neden hala dayı facebookta tutuyo dayının gizliden hayranlığımı var bu kıza :40: Senin demene bile gerek yokki yahu adam sonuçta seninle nişanlı silmeliydi zaten sen söylemeden.

Dayısına üzüldüğümü söyledim, silmesini beklediğimi ima ettim ama o ''bırak o ş..rfsizin tekiydi, boşver bitmiş bir ilişki'' falan dedi.
Bende üstelemedim.Ama sildiricem ya, ben biliyorum o biliyo erkek arkadaşım biliyo ama başkası izleyince farklı anlar..

Müstakbel nişanlımın geçen sene abisinin düğününde sevgilisiyle el ele göz göze gülüşerek dans ettiği 1-2 dk'lık videosu var facebookta.(Dayısının hesabında)
Kendisine söyledim gördüm üzüldüm falan.Bana eskide kalmış bi ilişki anma onun adını dedi.
Sizce de tavrımı koyup sildirene kadar diretmeli miyim yoksa bitmiş bir ilişki diye görmezden mi gelmeliyim ?
kesinlikle sildirmelisin.acaba senin böyle bir videon olsaydı ne tepki verirdi nişanlın? bu erkekler iş kendilerine gelince çok rahatlar.
ya bu arada konuyla alakasız ama arkadaşlar şu gülen suratları şeytan suratlarını felan nasıl yapıyorsunuz? ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum

kesinlikle sildirmelisin.acaba senin böyle bir videon olsaydı ne tepki verirdi nişanlın? bu erkekler iş kendilerine gelince çok rahatlar.
ya bu arada konuyla alakasız ama arkadaşlar şu gülen suratları şeytan suratlarını felan nasıl yapıyorsunuz? ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum

Eğer silinmesini istememe sıcak bakmazsa zaten empati yapmasını istiycem.
Çok doğru benim videom olsa öyle beni terkeder birdaha yüzüme bakmaz.
Söylediğin ifadeler konuya cvp yazdığım kısmın hemen altında var birde yukarda font/Size/ A/ gülen ifadeye tıkla orda da var canım

Dayısına üzüldüğümü söyledim, silmesini beklediğimi ima ettim ama o ''bırak o ş..rfsizin tekiydi, boşver bitmiş bir ilişki'' falan dedi.
Bende üstelemedim.Ama sildiricem ya, ben biliyorum o biliyo erkek arkadaşım biliyo ama başkası izleyince farklı anlar..

Madem öyle düşünüyor şimdiye kadar çoktan silmiş olmalıydı.:31: Hemde sen bunu söylediğin anda. Nişanlına uygun bir dille güzelce söyle üzülüyorum de. Sildirt videoyu. Bitmiş gitmiş bir ilişki sürekli önüme çıkınca hoş olmuyor vs de. Bir an kendimi senin yerine koydumda:30: ben şimdiye 100 kere sildirtmiştim.:47::47::47:

Eğer silinmesini istememe sıcak bakmazsa zaten empati yapmasını istiycem.
Çok doğru benim videom olsa öyle beni terkeder birdaha yüzüme bakmaz.
Söylediğin ifadeler konuya cvp yazdığım kısmın hemen altında var birde yukarda font/Size/ A/ gülen ifadeye tıkla orda da var canım

canım bulamadım :((((((

Madem öyle düşünüyor şimdiye kadar çoktan silmiş olmalıydı.:31: Hemde sen bunu söylediğin anda. Nişanlına uygun bir dille güzelce söyle üzülüyorum de. Sildirt videoyu. Bitmiş gitmiş bir ilişki sürekli önüme çıkınca hoş olmuyor vs de. Bir an kendimi senin yerine koydumda:30: ben şimdiye 100 kere sildirtmiştim.:47::47::47:

Yaa çok kötü bişey :( Benden başkasının elini tutması gülümsemesi falan offf...Yaşayan bilir.
Güzel bi dille söyliycem.Haa baktım ters konuşuyo tavrımı koyucam napıyım..

canım bulamadım :((((((

Tatlım kırmızı çembere aldığım yere tıkla karşına ekrandaki gibi çıkıcak
$capture-20130923-205918.webp

Yaa çok kötü bişey :( Benden başkasının elini tutması gülümsemesi falan offf...Yaşayan bilir.
Güzel bi dille söyliycem.Haa baktım ters konuşuyo tavrımı koyucam napıyım..

Tatlım kırmızı çembere aldığım yere tıkla karşına ekrandaki gibi çıkıcak
Eki Görüntüle 811579

am canım bu görüntüler benim ekranımda çıkmıyor ki :((((hiçbiri yok

Dayi silmez o videoyu, kiz Icin deyil, kendisi videoda sarki söyledigi Icin.
Gururlada paylasmani istiyo.

Sildir Bence, insanin siniri bozulur, ne alaka yeni iliskide eski ask seranatlari :50:

Sevgiline de ki benim eski sevgilimle dans ettiğim videom annemin facebookunda ekli olsa hoşuna gider mi? Gider dersen tamam kalsın de:ssz:

Aynen bakalım ozaman ne diycek :) Birazdan buluşucaz açıcam mevzuyu..

Dayi silmez o videoyu, kiz Icin deyil, kendisi videoda sarki söyledigi Icin.
Gururlada paylasmani istiyo.

Sildir Bence, insanin siniri bozulur, ne alaka yeni iliskide eski ask seranatlari :50:

Evet ya dayı da bi alem :)

Kızlar, az önce konuştum.Videodan rahatsız olduğumu belirttim.
O da bakma falan dedi.Çok ciddi bir konuşma anında değildik ama ciddiyetimin farkındaydı.
Bakma diyince ben sildirmeni istiyorum dedim.O da tamam aşkım, bakarız dedi.
Bakarız yok o video silinecek görmek istemiyorum dedim.
Bakma falan dedi.Benim eski sevgilimle öyle bir videom olsa sen napardın, dünyayı başıma yıkardın dedim.
Daha beter olurdu falan dedi :) Tamam sildiricem dedi.
2 gün veriyorum sana dedim, güldü şuna bak hele gün veriyo dedi :)
Anlıycanız o video 2 bilemedin 3 güne silinecek.Takip edicem.Silinmezse vay haline..

canım benim asla görmezden gelme ve sildir dayısıda deli mi ne tutup sen mi paylaşacakmışsın adamın duvarında düşüncesizlikten başka bir şey değil yaptığı

Canim paranoyaya gerek yok dayinin niyeti ne falan gibi besbelli kendi derdinde o ama kabul edemeyecegin bir sey tabi silsin kendinde kalsin aniysa da veya soyletin bir sarki da onu paylassin:))
Bu arada mutluluklar dilerim:)

canım benim asla görmezden gelme ve sildir dayısıda deli mi ne tutup sen mi paylaşacakmışsın adamın duvarında düşüncesizlikten başka bir şey değil yaptığı

Aynen görmezden gelmiycem.Benim içim cızlıyo o anlarını gördükçe.Görmesemde hafızamda şuan.Bide durması iyide delirtiyo beni..

Canim paranoyaya gerek yok dayinin niyeti ne falan gibi besbelli kendi derdinde o ama kabul edemeyecegin bir sey tabi silsin kendinde kalsin aniysa da veya soyletin bir sarki da onu paylassin:))
Bu arada mutluluklar dilerim:)

Canımm benim teşekkürler :) Dayı şarkı söylemiş herkes izleyip yorum yapsın diye paylaşmak istiyo ama düşünmüyoki beni düşürdüğü durumu :(

Back
X