• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı ?

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
Eşim 2013 ta yakın arkadaşından 500 annemden 1000 tl borç aldı ve hala vermedi onlarda durumumuzu bildiği için hiç sıkıştırmadilar para istemediler . Bikaç hafta önce kredi kartı borcu için babasından para aldı 900 tl babası da ne zaman vercen paramı isterim hemen falan dedi . Ben önce babanin parasini ödeyene kadar diğer borçlarını öde onu sonra odersin dedim onlar iyilik yaptı zor durumdayız diye karşılığı bu olmamalı babana gelince borcuna sadık dürüst guvenilirsin bu insanlar enayi mi borcunu ödemiyon dün akşam öğrendim ki babasına olan borcunu taa ne zamandır vermiş ve ben sorunca öğrendim bana da hiç demiyo çok moralim bozuldu bu mu adalet ne yapayım şimdi ben

İlk maasta iste annenin parasını canım. Bizimmenişteler de öyle yapıyolardı hıcbırınıde vermediler. Amacı zaten vermemek. İste parayı

Ama babası devamlı laf ediyosa dinlememek için de vermiş olabilir bu taraftan da bakabilirsiniz verirken bile söylenmiş adam ..

Artı nekadarda zorda kalsan annenden bırc almamaya calıs. Hep bizden gidiyo ınlarınki kıymetli oluyo nasıl iş anlamıyorum

Babasinin huyunu biliyor demekki, surekli param param deyip durmasindansa,vereyim sussun demus adam.annenin paraya ihtiyaci yoksa,esini darbogaz etme sende,annende guvenip vermis,geri donecegini bilir.

Babasının durumu iyi emeklisi var çalışıyo tek kisi ama hep param yok diye ağlar onun yüzünden kenarda köşede birikmisimiz yok ve borclandik ailem kredikartindan nakit avans mi ceksem anneme versem o parayi onu. Yaptığı gibi sonradan ödedim desem olur mu ki bilemedim

Önce arkadaşına olan borcu ödeseydiniz anne,baba bunlar yakın ... Arkadaşına olan borcunu her ay aldığınız maaştan kenara 50 tl atsanız verebilirdiniz.

ailenizi hiç katmasaydınız işin içine keşke arada kalan utanan siz oluyosunuz.
belki babası hemen ver dediği için konuşturmmak için vermiştir sıkıştırmayın laf söylemeyin bence.

Annenden borç aldırma bidaha.
Ha almış bizahmet ödesin.
Babasına gelince sen söylüyosun para yok ağlanıyo diye oyüzden vermiş olabilir.

Babasının durumu iyi emeklisi var çalışıyo tek kisi ama hep param yok diye ağlar onun yüzünden kenarda köşede birikmisimiz yok ve borclandik ailem kredikartindan nakit avans mi ceksem anneme versem o parayi onu. Yaptığı gibi sonradan ödedim desem olur mu ki bilemedim
Kredi kartını kim ödüyor peki yani siz çalışıyor musunuz ,eğer habersiz kredi kartından para çekerseniz birşey söyler mi?

Back
X