Ne yapmalı?

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.474
567
Arkadaşlar merhaba beni tanıyanlar vardır muhakkak uzun zamandır aranızdayım,
bu yıl üniversite üçüncü sınıfım ve üst dönemimde bir çocuktan hoşlanıyorum
ortalama bir yıldır onun da bana baktığını söylüyor arkadaşlarım ama bir hareket yok ki bende görüyorum bunu biriyle konusuyorsa susuyor, elinde bir iş varsa bırakıp bana bakıyor falan
şimdi mezun olacak ve ben onunla tanışmak istiyorum
ortalama her gün okulda karşılaşmamıza rağmen ortak arkadaşımız ve muhabbetimiz yok
ne yapmalıyım sizce açılmalı mıyım beklemeye devam mı etmeliyim?

bahardan mıdır nedir onu düşünmeden yapamıyorum ve düşündükçe içim kıpır kıpır :) umarım yardımcı olursunuz teşekkür ediyorum şimdiden :)

bu tarz hikayeleriniz de varsa ayrıca dinlemeyi çok isterim :)

Facede filn bulup ekleyin .yada okulda karşılaşın gözgöze gelin ,özellkle çarpışma gibi erkklr de kalıcı oluyr:)

zaten bakışıyoruz eklemekten korkuyorum bi kaç kez de karşı karşıya kaldık da ikimizde kaskatı kesildik böyle
daha önce de yaşıt birinden hoşlanmayınca ne yapsam bilmiyorum ya :)

bunun cevabını bilmeden mezun olursan yıllarca içinde ukte kalabilir. bence ona bir konu da derle ilgili soru sorabilrisin. ya şu nasıl falan diye.

Git de ki: Bak bak nereye kadar? Acilcaksan acil, omur boyu seni mi bekliycem Allah Allah. :KK67:
Saka bi yana, bazen erkekler de kadinlar da sadece bakisarak flortlesmeyi seciyorlar bazilariyla. Yani daha ileri birsey olmayacagini dusunduklerinden, bakisarak flortlesmeye devam ediyorlar.

onun bölümüyle ilgili yada aynı hocalarınız varsa onunla igili sor. yani aslında ilgi duyuyorsa sana açılması gerekmez mı? utangaç biriyle gelecekte zor olur. faceden eklemekte mantıklı sonunda ölüm tyok sonuçta. en azından niyetini öğrenmiş olursun

Git de ki: Bak bak nereye kadar? Acilcaksan acil, omur boyu seni mi bekliycem Allah Allah. :KK67:
Saka bi yana, bazen erkekler de kadinlar da sadece bakisarak flortlesmeyi seciyorlar bazilariyla. Yani daha ileri birsey olmayacagini dusunduklerinden, bakisarak flortlesmeye devam ediyorlar.

umarım öyle değildir ya yıllar sonra ilk kez birisi içimi titretti, mideme kelebekler saldı :)
aslında geçen yıl ilk baktığı dönemlerde kopya çekmeye çalısırken :) daha doğrusu bir arkadaş bana kopya vermeye çalışırken o da hocalardan çekinmeden epey bir dikkatımı çekmeye çalışıp şıkları söylemişti. keşke diyorum o gün bir teşekkür etseydim baya bomboş bahçede tepeme kadar geldi falan çünkü:)

Arkadaşlar merhaba beni tanıyanlar vardır muhakkak uzun zamandır aranızdayım,
bu yıl üniversite üçüncü sınıfım ve üst dönemimde bir çocuktan hoşlanıyorum
ortalama bir yıldır onun da bana baktığını söylüyor arkadaşlarım ama bir hareket yok ki bende görüyorum bunu biriyle konusuyorsa susuyor, elinde bir iş varsa bırakıp bana bakıyor falan
şimdi mezun olacak ve ben onunla tanışmak istiyorum
ortalama her gün okulda karşılaşmamıza rağmen ortak arkadaşımız ve muhabbetimiz yok
ne yapmalıyım sizce açılmalı mıyım beklemeye devam mı etmeliyim?

bahardan mıdır nedir onu düşünmeden yapamıyorum ve düşündükçe içim kıpır kıpır :) umarım yardımcı olursunuz teşekkür ediyorum şimdiden :)

bu tarz hikayeleriniz de varsa ayrıca dinlemeyi çok isterim :)
Benim bu tarz hikayem var aslında ama cidden hiç anlatmak istemiyorum. Bekle, okul biteceği zaman sana yanaşır mutlaka. Sen hoşlanıyorum falan deme de, gelip geçerken merhaba falan demekle başla işe. Selam ver. Selamdan bişey olmaz. Mutlaka gelip konuşur :KK66:

Benim bu tarz hikayem var aslında ama cidden hiç anlatmak istemiyorum. Bekle, okul biteceği zaman sana yanaşır mutlaka. Sen hoşlanıyorum falan deme de, gelip geçerken merhaba falan demekle başla işe. Selam ver. Selamdan bişey olmaz. Mutlaka gelip konuşur :KK66:

anlatsanız güzel olurdu aslında da, siz bilirsiniz tabiki :) ben mi çok çekingenım acaba ya nasıl merhaba dicem cocuğa durup dururken, hiç konusmamısken :)

:)) hep bole olur

çok haklısınız valla bahar geçse düzelir mi kı acaba :KK70:
Kışın iyidi be. Soguktan biyerlerimiz dondugundan hic boyle seyler dusunmuyoruz :KK70::KK70::KK70:
Bencede arkadasin dedigi gibi hafifce gulumseyerek selam ver. Selam verdin diye de yanlis anlayacak degil ya.

anlatsanız güzel olurdu aslında da, siz bilirsiniz tabiki :) ben mi çok çekingenım acaba ya nasıl merhaba dicem cocuğa durup dururken, hiç konusmamısken :)
Deeee, ne olmuş yani? Aynı okuldasınız. Merhaba deyince asılmış olmuyorsun. Ben de 2 ay biriyle bakışıp duruyordum baktım böyle olmayacak, her karşılaştığımızda iyi günler, merhaba falan deyip gülümsüyordum. 2 Gün geçmedi önce bir arkadaşımla haber gönderdi, sonra faceden ekledi. Sevgili olduk ama 10 günden fazla sürmedi. Davranışları hoşuma gitmediği için ayrıldım :KK70:Dışarıdan efendi numarası yapan karaktersizin biri çıktı.

X