Ne yapmalı?

jouska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
1.377
782
Merhaba,
Arkadaşlar cildim çok hassas ağda yaptım yaklaşık iki hafta önce cildim pütür pütür kabardı ve çok kaşınıyor kaşıyınca yara oluyor önceden batık olurdu ama bu çok farklı hemen fotoğrafını da koyayım doktora gittiğimde olabilir demişti gerçekten çok moralim bozuk böyle olan var mı? :KK43:

Son düzenleme:
Cildiye uzmanı bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.Özel karışım krem felan veriyorlar durumunuza ve cildinize göre bir doktora görünmenizde fayda var.Sıkıntı sinir ve stres yaptınızsa ondan da olabilr yada fazla bir gıdayı tükettiysen alerjik reaksiyon olabilir.

Cok kötü olmuş ya normalde böyle olmaması lazım
İyi bi doktora git acilen

Cildiye uzmanı bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.Özel karışım krem felan veriyorlar durumunuza ve cildinize göre bir doktora görünmenizde fayda var.Sıkıntı sinir ve stres yaptınızsa ondan da olabilr yada fazla bir gıdayı tükettiysen alerjik reaksiyon olabilir.
İlk defa böyle oldu vücudumda kaşınan yerler hemen yara oluyor zaten strese bağlı egzama dedi doktor krem verdi biraz kullandım geçti ama o sürekli oluyor zaten o_O ama ağda sonrası ilk defa böyle oldu yediğim bir şey dokunduğunu düşünmüyorum teşekkürler :KK51:

İlk defa böyle oldu vücudumda kaşınan yerler hemen yara oluyor zaten strese bağlı egzama dedi doktor krem verdi biraz kullandım geçti ama o sürekli oluyor zaten o_O ama ağda sonrası ilk defa böyle oldu yediğim bir şey dokunduğunu düşünmüyorum teşekkürler :KK51:
Geçmiş olsun arkadaşım çok fazla üzülmüşssün demek ıslak tutmamaya çalış deterjanla haışr neşr olma fazla bende de aynısı olmuştu.Üzüntüden egzama,mantar kurdeşan hepsini döktüm vebalı gibiydim.Şükür geçti lakin ayakta eser kaldı pul pul dökülür halaa

Benim de oluyo ama ufak ufak oluyo sonra geçiyo ertesi gün git canım ihmal etme
Batık de mi? O hep oluyor sonra geçiyor ama dediğim gibi ilk defa böyle oldu cildim o kadar problemli ki bıktım artık uğraşmaktan :63: bu sefer başka bir doktora gideceğim bakayım da :KK51:

Geçmiş olsun arkadaşım çok fazla üzülmüşssün demek ıslak tutmamaya çalış deterjanla haışr neşr olma fazla bende de aynısı olmuştu.Üzüntüden egzama,mantar kurdeşan hepsini döktüm vebalı gibiydim.Şükür geçti lakin ayakta eser kaldı pul pul dökülür halaa
Bende okb var çok duş alırım ama uzun zamandır böyleyim ben bu ağda yaptıktan sonra oldu :KK53: çok üzülüyorum gerçekten stresten de olabilir :KK43:

X