• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı ?

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Sevgilimle ayrılalı yaklaşık 40 gün oldu daha önceki konularda bahsetmiştim 7 yıllık ilişkiyi benim uzatmalarım ısrarlarım üzerine ve yılların birikimi nedeniyle bitirmişti
bu ay doğum günüydü bende doğum gününde yanında olamayacağım için kendisine hediye ve anılarımızdan oluşan bir mektup yazmıştım.ayrıldığımız ilk zamanlar beni sevdiğini söylüyordu ama ben sürekli üstüne gittim neden böyle yaptın neden böyle oldu vay bilmem ne diye her gün üzerine gidince en son bana beni sevmediğini söylemişti neyse ben yanına saçımı falan kestirip gittim saçlarım kalçalarıma kadar uzun ve farklı renkteydi şimdiyse kulak hizamda böyle yanına gittiğimde bana sen saçlarına kıyamazdın ama güzel olmuş dedi evet saçlarıma kıyamazdım uçları kırıldığında bile kesemezdim neyse
sonra bana sen imaj değiştin ya şimdi yeni sevgili bulursun dedi bana bende ben senmiyim dedim.Oda bana ben böyle bir arayış içinde değilim dedi sonra giderken de zayıflık sana yaramış güzelleşmişsin mi öyle bir şey dedi işte ne yapacağımı şaşırdım seviyor mu sevmiyor mu aklım öyle karışık ki hala çok seviyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorum

Daha yeni ayrılmışsınız biraz zamana bırakın dicem ama doğum gününde öyle şatafatlı bir şey yapmışsınız ki adam sizi kaybettiğini bile anlamamış. Biraz ayrı kalın kendinizi dinleyin.

seviyorum hala seviyorum neden böyle olduğunu bile anlayamıyorum çok çaresizim bütün hayallerimizi yıktı böylemi olmalıydı

seviyorum hala seviyorum neden böyle olduğunu bile anlayamıyorum çok çaresizim bütün hayallerimizi yıktı böylemi olmalıydı

Alıntılayarak cevap verirseniz geri dönüş yapabiliriz sana.

Bu dünyada olmaz, imkansız diye bir şey yok. 20 sene evli insanlar ayrılıyor neden buna bu kadar şaşırdınız? İnsanların sevgileri bitebilir.

onun da sevip sevmediğinden emin olamıyorum ki bi umut bekliyorum belki düzelir her şey diye o yüzüne baktığımda mutlu gözükmeye çalışıyor ama değil gibiydi hiç bi şeyden emin olamıyorum ki

Üzülmenizi istemem ama 7 yıllık bi ilişki ciddi bi hal almak yerine ayrılıkla sonuçlanıyorsa bence bi düşünün derim.. Çünkü tekrar bi araya gelseniz bile eskisi gibi olması mümkün değil gibi.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

7 yıl uzun bir süre ama bu yüzden de bitecek değil, kimilerinin ömür boyu sürer, yine de ümitsizliğe düşmeyin.

Sevmiyorum deyip sonradan dönen o kadar çok erkek var ki:) Fazla üstüne düşmüşsünüz anladığım kadarıyla.Sizi görme imkanı var ise,yüzyüze veyahut internette, hayatınıza devam edin ve mutlu görünün,Hatta öyle olun:) İlhan uçkan'ın fikirlerine de bakmanızda fayda var gibi.Hayırlısı diyorum bende..

Konuyu anlamadım.
Ayrıldınız ve doğumgününde yanına mı gittiniz?
Yoksa ayrılmadan önce hediyesini mi hazırladınız.

Sonuç olarak ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?

7 yıl uzun bir süre ama bu yüzden de bitecek değil, kimilerinin ömür boyu sürer, yine de ümitsizliğe düşmeyin.

Sevmiyorum deyip sonradan dönen o kadar çok erkek var ki:) Fazla üstüne düşmüşsünüz anladığım kadarıyla.Sizi görme imkanı var ise,yüzyüze veyahut internette, hayatınıza devam edin ve mutlu görünün,Hatta öyle olun:) İlhan uçkan'ın fikirlerine de bakmanızda fayda var gibi.Hayırlısı diyorum bende..

umarım döner umarım gelir seviyorum hala çok seviyorum

ayrıldık ama ben doğum gününde yanında olamayacağım için önceden hediyesini verdim

Iyi de ayrilmissiniz, ne gerek var dgunune gitmeye?

Adam sizi terk etmis, sizin dgunu var ah canim seklinde ayagina gitmeniz iyi bir sey degil ki. Bu sekilde ne siz, ne de adam ayriligi idrak edebilir. Adam bu durumda size niye donsun ki zaten her an yaninda elinin altinda olacaksaniz?

Iyi de ayrilmissiniz, ne gerek var dgunune gitmeye?

Adam sizi terk etmis, sizin dgunu var ah canim seklinde ayagina gitmeniz iyi bir sey degil ki. Bu sekilde ne siz, ne de adam ayriligi idrak edebilir. Adam bu durumda size niye donsun ki zaten her an yaninda elinin altinda olacaksaniz?

ne yapacağımı bilemiyorum ki beni unutsun istemiyorum yaptıklarındanda bir şey anlayamıyorum yanına gidince konuşuyor iltifat bile ediyor nasıl ne yapacağım bilemiyorum

Seviyosa adam gibi sevsin, sevmiyosa defolup gitsin, bu kadar basit.Onun yanına gitmeniz çok yanlış, kesin irtibatı tamamen.Siz ne kadar rahat olursanız o kadar kısa sürede geri döner,unutmayın.Güzelim hayatınızı berbat etmeye gerek var mı?Başka insan mı kalmadı sanki, yapmayın etmeyin..

Bence artık kendinize dönün . .

7 yıllık ilişki evlilikle sonlanmamış. .

Alışkanlık ve bıkkınlık, ayrılık ..

Back
X