• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı ?

ne yapacağımı bilemiyorum ki beni unutsun istemiyorum yaptıklarındanda bir şey anlayamıyorum yanına gidince konuşuyor iltifat bile ediyor nasıl ne yapacağım bilemiyorum

ama şimdi yanına gidince 7 yılını birlikte geçirdiği birine kaba davranması mı normal olan.
Kibar olmak adına size iltifat da ediyor olabilir. onca yılın hatırına arayı soğutmak istemiyor olabilir.
Bence ayrıldık diyorsanız, öyle davranın.
Ayrılan insanlar doğumgünlerinde birlikte takılmazlar mesela.

Arkadaşların dediği gibi eğer geri dönüş varsa da bu onun sizin ayrıldığınızı idrak etmesine bağlı.
Ama bunun için sizin bir şeyleri kafanızda bitirmeniz gerekir.
Üzülüyorsunuz anlıyorum ama şunu görmelisiniz, mantıklı davranmıyorsunuz.
Bu gibi durumlarda insan duygularına çok güvenemeyeceği için mantık yolunu tutması çok önemlidir.

ama şimdi yanına gidince 7 yılını birlikte geçirdiği birine kaba davranması mı normal olan.
Kibar olmak adına size iltifat da ediyor olabilir. onca yılın hatırına arayı soğutmak istemiyor olabilir.
Bence ayrıldık diyorsanız, öyle davranın.
Ayrılan insanlar doğumgünlerinde birlikte takılmazlar mesela.

Arkadaşların dediği gibi eğer geri dönüş varsa da bu onun sizin ayrıldığınızı idrak etmesine bağlı.
Ama bunun için sizin bir şeyleri kafanızda bitirmeniz gerekir.
Üzülüyorsunuz anlıyorum ama şunu görmelisiniz, mantıklı davranmıyorsunuz.
Bu gibi durumlarda insan duygularına çok güvenemeyeceği için mantık yolunu tutması çok önemlidir.

öyle ama işte yapamıyorum sürekli aklımda onca hayalimiz vardı çeyizlerim bile hazır bayram sonu sözlenecektik çok zorlanıyorum her şey bi anda olup bitti ben bile anlayamadım ama çok zor gerçekten

öyle ama işte yapamıyorum sürekli aklımda onca hayalimiz vardı çeyizlerim bile hazır bayram sonu sözlenecektik çok zorlanıyorum her şey bi anda olup bitti ben bile anlayamadım ama çok zor gerçekten

gerçekten sizi anlıyorum. 8 yılın ardından evlendim ben de.
Birine o derece bağlanmak nasıldır biliyorum.

Ama evlenince şunu da gördüm ki, evlilik bağı çok daha farklı. Siz şu an ona çok bağlıydım diyorsunuz ve buradaki evli arkadaşlar tarafından o kadar anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz ya, öyle değil. Evlilik bağı az bir süre olsa bile sevgililik bağından çok daha sağlam, naif bir sağlamlık olmasa da.

o yüzden ayrıldınız ve yolunuza devam edeceksiniz.
Arada resmi bir şeyler olmadığına da zaman geçtikçe şükredeceksiniz.
Ve şunu hatırlatın kendinize belki de çok daha iyisi olacağı için bu hikaye böyle bitmiştir.
Siz daha iyisine layıksınızdır belki :)
belki hayat küçük sürprizlere gülümser yüzünüze.
Ama tüm bunlar için eski defterlerin kapanması gerekir.

ne yapacağımı bilemiyorum ki beni unutsun istemiyorum yaptıklarındanda bir şey anlayamıyorum yanına gidince konuşuyor iltifat bile ediyor nasıl ne yapacağım bilemiyorum

Tamamen bağlantıyı kesin.

Sizi özlemesi için yokluğunuzu fark etmesi gerek. Yokluğunuzda özlemezse bu iş bitmiş demektir. Her yerden silin bence.

ne yapsın? konuşmasın mı? kötü mü davransın? 7 yılın hatrı yok mu aranızda, tabi ki birbirirnize iyi davranacaksınız. birini terketmek ona sevmediğini söylemenin en net yoludur, açıkca geri dönmek gibi bir girişimi olmazsa başka şeylerden umutlanmayın derim.

Back
X