Ne yapmalı ?

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Selamün aleyküm arkadaşlar.. Konumu bilen biliyor bilmeyenler için özet geçicem evliyim Antalya da yaşıyorum ailem İstanbul da kocamın aileside orda yaşıyor ama gel gelelimki KV nin belalı yigeni bunları tehdit ediyormuş sizi öldüreceğim diye annesi evden kaçtığı için kvdemi sucluyormus kaynannam da bunu. Kocama anlattı kocam da daha sizi burada birakmam antalyaya geliyorsunuz demesinmi. Neyse istanbuldan geleli 1 hafta oldu. Geldiğimizden Berri annesiyle telefonda görüşmedi az önce baktım 5 dakika konuşmuşlar acaba ne konuştular gelicekler mi gelmiceklermi .. Bilmiyorum gelmezler inşallah kocama soramiyorumda sorsamda ne dicem... Eltimde burada kaynanam la eltim konuşmuyorlar eltime diyorumki gecen gelecek gene huzurmuzu bozacak diyoki banane beni ilgilendirmiyor kocamla konuştum ne evime gelecek ne barkıma o bu kadar rahatken ben stresten ölüyorum ne olur bi akıl verin bana

Valla akil verecek pek bir sey yok malesf is esinizde bitiyor.adam dedigim dedik biriyse ne deseniz boş

Bu yeğen öyle sallayan biri mi, belalı mı?

Gelseler ne kadar süreliğine gelecekler?

Eşinle güzellikle konuşsan istemiyorum gelirlerse bizim huzurumuz kaçar vs diye

Belalı yeğen onu Antalya da bulamayacak mı?Zarar vermek istese ilk fırsatta verir(Allah korusun) Daha mantıklı bir yol bulmalı ya şikayet etmeli ya uzlaşmalı

Konunuzu hatirladim ustunden uzunca bir sure gecti diye hatirliyorum . ozaman bisey yapmamis yigeni demekki sad3ce tehditle kalmis . esiniz cok tedirgin oluyorsa niye 1 haftadir aramiyor ailesini ?esinize konu icinde sorun direk sormayin . annenler. Nasilmis . havalarda baya sogudu dikakt etsinler vs deyip lafi oraya getirin ..

Adamın annesi babası. Gelecekler diyorsa gelir ama evi varki ayrı olur. Eşinizle konuşun ama güzellikle gönlünü yapa yapa söyleyin anne babasına karşı olduğunuzu sanmasın. Ya zaten kim kendi anne babası bile olsa sürekli dibinde olsun isterki.. belki konuşmadı bile. Öylesine söyledi :) sormadan bilemezsiniz.

hep aynı konular arasında dönüyorsunuz. kaynanam antalya ya geldi gelmedi. sıkıcı gelmeye başladı artık cevap verende olmuyor farkındaysanız

Bosver her sey olacagina varir.
Adamin anasi sonucta yapacagi en iyi sey yakinlarda kiralik ev tutmak.Eve gelcekler dese de bisey denmezki.
Eltinin tavrida yanlis ben kocamla konustum evime giremiyecekler diye.
O nasil evlat.
kaynana kotu olabilir ama es aradaki mesafeyi korursa bisey olmaz.

Medusha :) Gelmiş benı bilen bilir arkadaşımız..

Napcan kader deyip geç.
Sen yıne bu konuyuda açıp gidersın biz burda boşu boşuna konuşuruz dmi?

Medusha :) Gelmiş benı bilen bilir arkadaşımız..

Napcan kader deyip geç.
Sen yıne bu konuyuda açıp gidersın biz burda boşu boşuna konuşuruz dmi?
içimden geçenleri dökmüşün arkadaşım konu sahibinin o kadar çok konusu var ki hep aynı şyler

içimden geçenleri dökmüşün arkadaşım konu sahibinin o kadar çok konusu var ki hep aynı şyler
Butun konuları Antalya ve Kayınvalide arasında gidip geliyor..
Bıkkınlık geldı artık bıde konuyu açıp gitmesı yokmu

H E
Farkındamısın konu aca aca türkçeyi söktü.
Buarada ben konu sahibini artık biliyorum bilen biliyo helcincim sende yağrın bil artık

H E
Farkındamısın konu aca aca türkçeyi söktü.
Buarada ben konu sahibini artık biliyorum bilen biliyo helcincim sende yağrın bil artık
Valla konunun içinde yağrın kelımesı varmı dıye baktım
Yoktu ama Türkçe sıde gayet ıyıydı o yüzden onun olup olmadığını sorguladımn e yalan söylim..

Valla konunun içinde yağrın kelımesı varmı dıye baktım
Yoktu ama Türkçe sıde gayet ıyıydı o yüzden onun olup olmadığını sorguladımn e yalan söylim..

Yo yo gayet akılı bi arkadaş bu
Bizimle maytap geciyo konu içinde tek bir cevabı varmı ben görmedim
Taş olsa denizde sektirilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…