Ne yapmali?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,
Geçenlerde abimi sözledik. Önümüzdeki Haftada Nişanı olacak inş. Bugün abim beni aradi ve Kuaför fiyatini sordu. Bende ona işte hem saç hem makyaj bi 100 euro yani 200 tl tutabilecegini söyledim. Adam şok oldu. Cünkü nişanlisi ona kuaförde 260 euro yanii 600 tl tutacagini söylemis. Sözkonusu topuz ve makyaj. Bende şok oldum ve kuaför arkadasimi arayip fiyat konusunda bilgi istedim. Kendiside kesinlikle cok pahali oldugunu belirtti ve resmen kazık dedi. Abimde beni aramadan sözlüsüne tmm olur ayarla demis. Adam nerden bilsin cok pahali oldugunu. Simdi abim o kuaförü istemiyor enayimiyim ben diyor. Sözlüsü ise kapora vermis kuaföre nisan günü icin. Simdi ikisinin arasi acilsin istemem bu yüzden ne yapayim arkadaslar? Ha bu arada sözlüsüyle görüstüm kendisi beni arayip benim tanidigim kuaförüde sordu. Bende ona acik acik söyledim; canim benim yanlis anlama ama bence gercekten cok pahali fiyat demisler, oraya o kadar para vereceginize baska seyler icin kullanabilirsiniz ama yinede asla karismak istemem tabiiki sen bilirsin dedim. Kendiside kaporayi verdigini ve yarin kuaföre gidip kaporayi geri verirlerse benim ona önerdigim kuaförü ayarlayacagini söyledi. Ama hani nasil desem sanki kaporayi zaten vermeyecekler vermezlerse kesinlikle orasi olacak gibi bir söz kullandi. Ve ben nedense ben konusmasindan illa o kuaförde kalmak istedigi kanaatine vardim. Ne bileyim yani insan hicmi düsünmez karsi tarafi? Ben evlenirken sürekli esimin tarafinida düsünerek harket ettim. Bide ona önerdigim kuaför cok tutulan biri herkeste onu tercih ediyor. Hem fiyat hemde tecrübe açısından. Simdi bu durumda abim ne yapmali? ( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. ( (kendim bile inanamasamda)

Allah yardimciniz olsun.. Ne kadar bi kapora vermis ki vazgecemiyor gelin hanim

Arkadasa katiliyorum canim karisma bencede o zaten orayi istiyomus demekki yoksa arastirma yapardi bende yeni evliyim kuaforleri tek tek gezdigimi bilirim .. Sen kotu olma

Sizce sert konusmalimi abim? Kizinda gönlü kirilsin istemem ama bende abarttigini düsünüyorum..
Bence sert konuşmasını gerektirecek bi durum yok . Aralarındaki ilişki nasil bilemem ama sakin bi şekilde tatlı dille "canım bana fazla bu kuaför fiyatı durumum böyle böyle " diye anlatarak güzellikle cozulebilecek bi durum bence .

Sizin aldığınız fiyat da nişan topuzu fiyatı mı?
Çünkü topuz ne kadar deyince 100 diyor, ama nişan topuzu deyince 300 diyor.

Daha ucuz olsun diye kendi nişan saçını "arkadaşımın kınasına gidiyorum, o yüzden yaptırıyorum" yalanı ile yaptıranı okudum daha önce

Valla 200 lira bana çok az geldi fitatlar çok uçukk .. geçen basit bi mahalle arası kuaföre gittim arkadaşım için eşlik etmeye, bi bayan geldi yakının dugunu için turban başı ve porselen makyaj sordu 150 dedi. Kadın gittikten sonra dukkan sahibinin kızı anne porselen makyaj yokki niye anlaştın dedi kadın kaşgöz etti kızına beni farkedince. Bende meraktan röfle sordum zaten saçlarım koyu sarı 370 dedi. Öyle bi yer bu fiyatları veriyosa kaliteli yeri düşünemiyorum.

Bide şu tarafı var ;
Bekarken surekli gittiğim kuaförum yerine eşimin babasının tanıgına gittim zorla kınamda ve bülent ersoya topuzu yaptı saçımı . Kuaforde eşimle tartıştık saçımı başımı yolacaktım. En guzel gunum anım aglamakla geçti çünkü abartı ve çık itici bi modeldi. Görenlerde begenmedi evde toparladık kendimiz .. O yuzden karışmayın bence. Belki çok guzel yapcak bilemessiniz ama yinede gelinin en ozel gunu onun içine sinmesi onemli sonra siz kötu kişi olursunuz.

Karışmayin.
Eğer sizin dediğiniz kuaförde yaptırırsa hayatta beğenmez ve ömür boyu söyler.

Ben de pahalı yaptirmistim kendi isteğimi yaptirmistim ama ve gerçekten degMusti, herkes cok begenmisti.. Eğer görümcem karissaydi hiç güzel şeyler olmazdı. .
O yüzden karışmayın. .

Sizin aldığınız fiyat da nişan topuzu fiyatı mı?
Çünkü topuz ne kadar deyince 100 diyor, ama nişan topuzu deyince 300 diyor.

Daha ucuz olsun diye kendi nişan saçını "arkadaşımın kınasına gidiyorum, o yüzden yaptırıyorum" yalanı ile yaptıranı okudum daha önce
Ya ben dugunumde gittim arastirdim ben tesetturluyum ama yinede esime kiyamadim guzel ama uygun olan yere gittim makyaj arti basim 180 di yani o nasil bi kuafor ben anlamadim cok pahali geldi bana..

Turkiye de mahalle arasinda bir yere sac kesimi icin gittiginde 10 liradan baslar luks semtlerde isim yapmis yerlerde 200-300tl ye e kadar cikar fiyat.
Yurtdisinda bu fiyat Turkiye ye oranla artiyor maalesef. Gelin adayinin saci uzunsa, ozel bir gun oldugu biliniyorsa fiyat daha da artar.
Belki size pahali gelen onun standardidir, boyle ufak seyler icin gerilmesin iki tarafta. Saci guzelde olsa kotude olsa kendi secimi olmus olur.

Slm hanimlar,
Geçenlerde abimi sözledik. Önümüzdeki Haftada Nişanı olacak inş. Bugün abim beni aradi ve Kuaför fiyatini sordu. Bende ona işte hem saç hem makyaj bi 100 euro yani 200 tl tutabilecegini söyledim. Adam şok oldu. Cünkü nişanlisi ona kuaförde 260 euro yanii 600 tl tutacagini söylemis. Sözkonusu topuz ve makyaj. Bende şok oldum ve kuaför arkadasimi arayip fiyat konusunda bilgi istedim. Kendiside kesinlikle cok pahali oldugunu belirtti ve resmen kazık dedi. Abimde beni aramadan sözlüsüne tmm olur ayarla demis. Adam nerden bilsin cok pahali oldugunu. Simdi abim o kuaförü istemiyor enayimiyim ben diyor. Sözlüsü ise kapora vermis kuaföre nisan günü icin. Simdi ikisinin arasi acilsin istemem bu yüzden ne yapayim arkadaslar? Ha bu arada sözlüsüyle görüstüm kendisi beni arayip benim tanidigim kuaförüde sordu. Bende ona acik acik söyledim; canim benim yanlis anlama ama bence gercekten cok pahali fiyat demisler, oraya o kadar para vereceginize baska seyler icin kullanabilirsiniz ama yinede asla karismak istemem tabiiki sen bilirsin dedim. Kendiside kaporayi verdigini ve yarin kuaföre gidip kaporayi geri verirlerse benim ona önerdigim kuaförü ayarlayacagini söyledi. Ama hani nasil desem sanki kaporayi zaten vermeyecekler vermezlerse kesinlikle orasi olacak gibi bir söz kullandi. Ve ben nedense ben konusmasindan illa o kuaförde kalmak istedigi kanaatine vardim. Ne bileyim yani insan hicmi düsünmez karsi tarafi? Ben evlenirken sürekli esimin tarafinida düsünerek harket ettim. Bide ona önerdigim kuaför cok tutulan biri herkeste onu tercih ediyor. Hem fiyat hemde tecrübe açısından. Simdi bu durumda abim ne yapmali? ( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. ( (kendim bile inanamasamda)

nisanda saci makyaji ve daha hangi giderleri erkek tarafina odetiyorlar ?
iyimis dogrusu :)

Aman kuafrden kuafre fark var kız sızı aramak mecburıyetnde degılken aramıs samımıyetsızlık yapıyrsunuz herkesın ozencı falan vardır daha sozde bu kadar tantanaya ne gerek var hemen grumcelık yapmıssın kızın akrabaları falanda gıdecektr belkı

Aman kuafrden kuafre fark var kız sızı aramak mecburıyetnde degılken aramıs samımıyetsızlık yapıyrsunuz herkesın ozencı falan vardır daha sozde bu kadar tantanaya ne gerek var hemen grumcelık yapmıssın kızın akrabaları falanda gıdecektr belkı
Görümcelik yaptigimi nereden cikariyorsunuz? Kiz beni aradi fikrimi sordu bende söyledim ama asla karismam sen bilirsin tabi sen karar veriyorsun dedim. Ayrica samimiyetsizlikten kastiniz nedir gercekten merak ettim? Ben burda abimle ikisi kötü olmasin abime bir fikir vereyim diye konu aciyorum,siz samimiyetsizlik diyorsunuz.

Back
X