- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru olanı yapmışınAbimle konustum ve dedim bosver abi gitsin evet diger kuaförlere ragmen biraz pahali ama olsun onunda gönlü olsun dedim. Bu sefer böyle olsun birdahakine beraber gider bakarsiniz kizin morali bozulmasin dedim. Hak verdi oda biran ne yapacagini bilemedigi icin beni aradigini söyledi. Ve ben dedim bizi karistirma abi beraber gidin ayarlayin ve arastirin. Tmm dedi simdi o kuaför olacak
Bazi arkadaslar burda yazmis ne fena görümcesin diye ama Allah var asla öyle bir niyetim yoktu. Insaniz iste bazen bos bulunup birsey söyleyebiliyoruz. Birdaha asla karismam gelinmiz öyle istemisse öyle olsun der kapatirim konuyu..Doğru olanı yapmışın
abartmış veya abartmamış kesinlikle seni ilgilendirmez bu kızın özel günü ve abinle aralarındaki mesele. konu ile ilgili abi sen nasıl bilirsen öyle yap demeli ve kesinlikle karışmamalısın. karı koca ipektir araya giren köpektir derler onlar iki gün sonra iyi olur sen ara bozan olursun.Sizce sert konusmalimi abim? Kizinda gönlü kirilsin istemem ama bende abarttigini düsünüyorum..
Yazık kıza abin şimdiden hayat arkadaşının açığını vermeye başlamış. Sizin ağzınıza laf veriyor böyle yapmakla. Bencil beni düşünmüyor yorumunu içinde saklasaymış keşke.( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. (
Kuaförden kuaföre fark eder.Nerde istiyorsa orda yaptırsın.Kız zaten sormuş.Ve demiş alabilirsem geri alırım.Niyeti olmasa verdim bir kere daha isteyemem derdi.Hayatında on kez nişanlanmamıştır bilmiyordur fiyatları.Boş bulunmuştur.Sizin kuaförde yaptırır içine sinmez.Slm hanimlar,
Geçenlerde abimi sözledik. Önümüzdeki Haftada Nişanı olacak inş. Bugün abim beni aradi ve Kuaför fiyatini sordu. Bende ona işte hem saç hem makyaj bi 100 euro yani 200 tl tutabilecegini söyledim. Adam şok oldu. Cünkü nişanlisi ona kuaförde 260 euro yanii 600 tl tutacagini söylemis. Sözkonusu topuz ve makyaj. Bende şok oldum ve kuaför arkadasimi arayip fiyat konusunda bilgi istedim. Kendiside kesinlikle cok pahali oldugunu belirtti ve resmen kazık dedi. Abimde beni aramadan sözlüsüne tmm olur ayarla demis. Adam nerden bilsin cok pahali oldugunu. Simdi abim o kuaförü istemiyor enayimiyim ben diyor. Sözlüsü ise kapora vermis kuaföre nisan günü icin. Simdi ikisinin arasi acilsin istemem bu yüzden ne yapayim arkadaslar? Ha bu arada sözlüsüyle görüstüm kendisi beni arayip benim tanidigim kuaförüde sordu. Bende ona acik acik söyledim; canim benim yanlis anlama ama bence gercekten cok pahali fiyat demisler, oraya o kadar para vereceginize baska seyler icin kullanabilirsiniz ama yinede asla karismak istemem tabiiki sen bilirsin dedim. Kendiside kaporayi verdigini ve yarin kuaföre gidip kaporayi geri verirlerse benim ona önerdigim kuaförü ayarlayacagini söyledi. Ama hani nasil desem sanki kaporayi zaten vermeyecekler vermezlerse kesinlikle orasi olacak gibi bir söz kullandi. Ve ben nedense ben konusmasindan illa o kuaförde kalmak istedigi kanaatine vardim. Ne bileyim yani insan hicmi düsünmez karsi tarafi? Ben evlenirken sürekli esimin tarafinida düsünerek harket ettim. Bide ona önerdigim kuaför cok tutulan biri herkeste onu tercih ediyor. Hem fiyat hemde tecrübe açısından. Simdi bu durumda abim ne yapmali? ( bu arada abimde telde bana sözlüsünün hic onuda düsünmeyio bencil davrandigini söyledi) bense yinede sözlüsünü korudum hayir abi olurmu öyle sey kiz kendini düsünseydi beni arayip fikir istemezdi fln dedim. ( (kendim bile inanamasamda)
Ya ne alaka ya. Ne munasebet gidip birlikte bakacaklarmis. Damat gidip kuafor pazarligi mi yapacak dugunde gelin basi icin.Abimle konustum ve dedim bosver abi gitsin evet diger kuaförlere ragmen biraz pahali ama olsun onunda gönlü olsun dedim. Bu sefer böyle olsun birdahakine beraber gider bakarsiniz kizin morali bozulmasin dedim. Hak verdi oda biran ne yapacagini bilemedigi icin beni aradigini söyledi. Ve ben dedim bizi karistirma abi beraber gidin ayarlayin ve arastirin. Tmm dedi simdi o kuaför olacak
Abartmayin. Abimi sadece bir yazidan yargilayamassiniz. Asla öyle birisi degilYa ne alaka ya. Ne munasebet gidip birlikte bakacaklarmis. Damat gidip kuafor pazarligi mi yapacak dugunde gelin basi icin.
Bence gelin hanim bir daha dusunsun bu evliligi!!!
Ben hem gelin hem de görümceyim. görümcem senin gibi söylese bana kızardım. ben de geline böyle bişey söylemezdim. biraz hassas durum. sen iyi niyetle yaklaşmışsın ve iyi niyetli olduğunu da geline göstermişin. Allah ağzınızın tadını bozmasın.Bazi arkadaslar burda yazmis ne fena görümcesin diye ama Allah var asla öyle bir niyetim yoktu. Insaniz iste bazen bos bulunup birsey söyleyebiliyoruz. Birdaha asla karismam gelinmiz öyle istemisse öyle olsun der kapatirim konuyu..
Sizce sert konusmalimi abim? Kizinda gönlü kirilsin istemem ama bende abarttigini düsünüyorum..
ben o ben
enayimiyim nişan saçı diyeyim .. düğüne gidicem diye yaptırdım![]()
Ben de gelin basi fiyatlarini cok pahali ve abartili buldugum icin davete gidiyorum deyip 50 tl'ye yaptirmistim sacimi. Ama isi sansa birakmadim tabi iki hafta once gidip provasini da yapmistim sectigim modelin. O yuzden cok memnun kalmistim sonuctan. Ama bence konu sahibi geline karismasin, kizcagizin begendigi bir model varsa yaptirsin mutlu olsun.