- Konu Sahibi onlymyhusband
Kızlar bugün kapıma birisi dayandı.Utancımdan yerin dibindeyim maalesef.oğlum dışarda oynarken arkadaşına taş atmış.çocuğun kaş tarafında bant ve morluk vardı.kapıyı açmakla yüreğime indi zaten.geçmiş olsun dememle kadın bana bağırmaya başladı.ailecek gelmişler.özür dilerim haberim yok ne olmuş neden olmuş diyorum.yok.haklısınız evlat bu neden olursa olsun böyle bşye hakkı yok diyorum.kadın bana hep çemkiriyor.anladım bakıcam dedim kızımın üstüne kapıyı çektim indim.tüm bina duydu tabi bu olanları.yolda gelene geçene anlatıyorlar.ben oğlanı ararken babannesi geldi omzumu tuttu dokunmayın lütfen bana dedim eline vurdu terbiyesiz laftan anlamıyor falan diyor bana.ne yapayım ne istiyorsunuz şimdi duydum diyorum.yok.Oğlanı buldum arkadaşı vardı yanında ona sordum direk korkuyla belki doğru anlatmaz diye.Kadının büyük oğlu bunlara taş savaşı yapalım demiş.yaralanan oğlunun attığı taşta benim oğlanın ayağına gelmiş.götürdüm yanlarına diğer çocuk anlattı.bende oğluma özür dilettim yine.
İçimi yiyen bi kısım da.ben iki çocuğununda öğretmeniyim.ben onların yaramazlklarını bile söylemem veli ye ama ben öğretmeni olduğum halde bana hanfendiii hanfendi şeklinde kapıma dayanması.evlat bu anlıyorum ama düzgün konuşulmayıda haketmiyormuyum.hocam böyle böyle olmuş ve sahip çıkın vs dese yine razıyım ama binbir tembihle dışarı gönderdim ama olmuş işte yapılacak herşeyi yapmadımmı acaba.ne olursa olsun suçlu olduğumuz için hiç cevap vermedm ama yaptıkları da içine oturdu.okulaçılınca hergün yüzyüze bakıcam.görmek istemiyrm ama çocuk işte aradaki.
İçimi yiyen bi kısım da.ben iki çocuğununda öğretmeniyim.ben onların yaramazlklarını bile söylemem veli ye ama ben öğretmeni olduğum halde bana hanfendiii hanfendi şeklinde kapıma dayanması.evlat bu anlıyorum ama düzgün konuşulmayıda haketmiyormuyum.hocam böyle böyle olmuş ve sahip çıkın vs dese yine razıyım ama binbir tembihle dışarı gönderdim ama olmuş işte yapılacak herşeyi yapmadımmı acaba.ne olursa olsun suçlu olduğumuz için hiç cevap vermedm ama yaptıkları da içine oturdu.okulaçılınca hergün yüzyüze bakıcam.görmek istemiyrm ama çocuk işte aradaki.