- Konu Sahibi onlymyhusband
Neden yarım çıkıyor acaba cevaplarımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oğlunun öğretmeniyle beraber çalıştığımız halde yanlış anlar mı işine karışma olmasın diye ders konusu bile açmazken nasıl insanlar çekinmiyor.okul açılınca nasıl olucak bilmiyorum.bir yanım hiç konuşma diyor diğer yanım profesyonel davran diyor.Zaten bunu siz öğretmen olduğunuz için yapmışlar. Çocuğuyla ilgili hoşuna gitmeyecek birşey söylediğinizde önce kendi çocuğuna sahip çık böyle böyle yapmıştı diyecek ya da diğer velilere anlatacak. Idareyi bilgilendirin, bu veli çok tehlikeli görünüyor.
Beni haksız bulan arkadaşım.oğlumun yaptığı büyük bi hata çocuğa dönülmez bşy olsa ne yapardık tabiiki özür dileyecek.20 gün konusunda haklısınız uzun bi zaman ama izne çıkıcaz zaten o kadar eve kapanmayacak zaten.gözü korksun istedim biraz.
Ben oğlunun öğretmeniyle beraber çalıştığımız halde yanlış anlar mı işine karışma olmasın diye ders konusu bile açmazken nasıl insanlar çekinmiyor.okul açılınca nasıl olucak bilmiyorum.bir yanım hiç konuşma diyor diğer yanım profesyonel davran diyor.
Hocam nacizane tavsiyem profesyonel davranmanız yönünde. Önemli olan çocukların gelişimi. Daha okullar açılana, velilerle karşılaşana kadar içiniz soğur biraz daha. Daha olay çok yeni.Ben oğlunun öğretmeniyle beraber çalıştığımız halde yanlış anlar mı işine karışma olmasın diye ders konusu bile açmazken nasıl insanlar çekinmiyor.okul açılınca nasıl olucak bilmiyorum.bir yanım hiç konuşma diyor diğer yanım profesyonel davran diyor.
Takmayin kafaniza , opun koklayin yavrularinizi uyuyun , size de iyi gecelerGece gece bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Sabah ola hayrola.iyi geceler....
geçmiş olsun dememle kadın bana bağırmaya başladı.
kadın bana hep çemkiriyor
Seni ve öğretmenliğini takmıyoruz havasında gelmiş zaten hanfendiiii diyerek.aklına gelmemiştir o yüzdenHocam dua edin 147 yi falan aramadilar. Ben bu devirde bu velilerden her seyi beklerim. Insanlar bir acayip olmus. Kimsenin hicbir seye tahammulu yok. Basit seylerden kan dokuluyor. Bozmayin moralinizi seviyesiz insanlar icin degmez herkes kendine yakisani yapar.