eşimle evleneli 3 yıl oldu cok buyuk zorluklarla evlendik birbirimizide cok seviyoruz ama şu cocuk konusu yüzünden evlilgmzı yasayamıyoruz esim hep bunalımda sınirli öfkeli çarezisim bende bi sorun yok ama esim azosprm(sıfır sperm) evlendgmzdn berı delı gbı cocuk ıstıyor bende cok ıstıyorum sevdgm adamın cocugu dunyaya getrmeyı ama rabbim vermeyince ne yapabılırim ilk ögrendmzde boşanmaya kadar geldk esm evı terkettı aylarca ben anlıyorum zor durum doktor yuzumuze baktı olmaz cocugunuz dedi yıkıldık ama ben esımın yanındayım her zaman olmasada ama o böyle dusunmuyor daha dun konusu acıldı eger amaliyatlada sperm bulunmasa bosancaz dedi ben senide cocuksuz bırakamam gt evlen cocugun olsun bekleme benı dedi o kadar ciddiydiki agladım bunu nasıl dusunuyon ya benim olmasaydı dedim ben bosanırdım dedi.bu evliligi ihaneten baska bişey biteremez cocuk icin evlenmedim dedim son care gerekırse onuda yaparım dedi hala soktayım pisman olcakmsm bi gun yuzune vurcakmısm durumunu evlılgm bıtcek ben yıllarca sana sahp olmak ıcın bekledim ama senden hc bıseye sahp olamıyorum dedim rabbim ne olur bununla sınama bızı
eşimle evleneli 3 yıl oldu cok buyuk zorluklarla evlendik birbirimizide cok seviyoruz ama şu cocuk konusu yüzünden evlilgmzı yasayamıyoruz esim hep bunalımda sınirli öfkeli çarezisim bende bi sorun yok ama esim azosprm(sıfır sperm) evlendgmzdn berı delı gbı cocuk ıstıyor bende cok ıstıyorum sevdgm adamın cocugu dunyaya getrmeyı ama rabbim vermeyince ne yapabılırim ilk ögrendmzde boşanmaya kadar geldk esm evı terkettı aylarca ben anlıyorum zor durum doktor yuzumuze baktı olmaz cocugunuz dedi yıkıldık ama ben esımın yanındayım her zaman olmasada ama o böyle dusunmuyor daha dun konusu acıldı eger amaliyatlada sperm bulunmasa bosancaz dedi ben senide cocuksuz bırakamam gt evlen cocugun olsun bekleme benı dedi o kadar ciddiydiki agladım bunu nasıl dusunuyon ya benim olmasaydı dedim ben bosanırdım dedi.bu evliligi ihaneten baska bişey biteremez cocuk icin evlenmedim dedim son care gerekırse onuda yaparım dedi hala soktayım pisman olcakmsm bi gun yuzune vurcakmısm durumunu evlılgm bıtcek ben yıllarca sana sahp olmak ıcın bekledim ama senden hc bıseye sahp olamıyorum dedim rabbim ne olur bununla sınama bızı
Karsinizda eziliyor muhtemelen.
Eger evli kalirsaniz sizi de kendi hayatinin karamsarligina itecegini dusunuyor.
Sizin yapacaginiz sey destek vermek esinize ve inanan insanlarsaniz Allaha siginmak..
Allah yardimciniz olsun.
Siz aynı durumda olsanız o boşanmayı kabul eder miydi? İyi günde kötü günde diye evlenmişsiniz sonuçta. Hem amaç çocuk mu sevdiğin insan ile ömrünü geçirmek mi ? Destek olun eşinize, bence asıl istediği de bu. Olur mu hiç çocuk için boşanılır mı sözlerini sık sık duymak.
Allah yardımcınız olsun. Erkekler bu konuda çok hassas oluyorlar, kendilerini eksik hissediyorlar.
Evlat edinme konusunu hiç düşünmediniz mi?
ben düsundum ama esim duymak bıle ıstemyor neden bılmıyorum
Canim umidinizi kaybetmeyin bu durumda cocugu olan cok insan duydum..
esin ilk once ameliyat olmasi lazim sonra tedaviye yonelin tup bebekle sperm kalitesi arttiriliyor.. Bizimde 2 sene olmadi ilk once sorun yok dediler sonra esimde bi kac sorun cikti ama Allaha sukur sonunda hamile kaldim. Rabbim size mucizenizi gondersin insallah hemde bol bol dua edin. Erkekler icin daha hassas bir konu kendi esimden biliyorum kendilerini yetersiz hissediyorlar
yemn ediyorum ki okurken ağladım ya çok üzüldüm cnm ama sabredin evet olsa güzel olurdu ama olmazsa da olmaz yapcak bişe yok Rabbime dua et ondan iste o en doğrusunu bilendir ayrılma sakın eşine de anlat bunu olur veya olmaz bu evliliğini zi bitirmenizi gerektrmiyor ://
Konuşmaya zorlasanız biraz. İnanın kendi çocuğunuzdan farkı olmayacak. Kuzenim 10 sene uğraştı bebek için, onlarca kez aşılama onlarca kez tüp bebek denedi. Hem kendi sağlığına hem maddi durumuna mal oldu. Onun da eşi evlat edinme konusunu açtırmazdı bile. Zar zor ikna etti, 6 yıl önce bir kız bebek evlat edindiler. Şimdi bir görsen tüm sülalede baş tacı. Öyle güzel ki, hatta kuzenimin kopyası gibi o kadar benziyor. Sokakta gören evlatlık demez. Geçen ay ikinci çocuk için başvuru yaptılar. Bekliyorlar şimdi.
Kuzenimin eşi, evlatedinmeyi ağzına almayan adam şimdi "keşke o kadar parayı tüp bebeğe, tedaviye harcayacağıma kızımın geleceğine yatırım yapsaymışım" diyor. Eğer gerçekten umut yoksa oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşun derim.
bu konu hakkında cok konuşmaz konustumuz zaman her zaman yanında olcamı soyluyorum sorun bende olsaydı bosanrdm diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?