ne yapmalıyım akıl verin lütfen:(

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
eşimle evleneli 3 yıl oldu cok buyuk zorluklarla evlendik birbirimizide cok seviyoruz ama şu cocuk konusu yüzünden evlilgmzı yasayamıyoruz esim hep bunalımda sınirli öfkeli çarezisim bende bi sorun yok ama esim azosprm(sıfır sperm) evlendgmzdn berı delı gbı cocuk ıstıyor bende cok ıstıyorum sevdgm adamın cocugu dunyaya getrmeyı ama rabbim vermeyince ne yapabılırim ilk ögrendmzde boşanmaya kadar geldk esm evı terkettı aylarca ben anlıyorum zor durum doktor yuzumuze baktı olmaz cocugunuz dedi yıkıldık ama ben esımın yanındayım her zaman olmasada ama o böyle dusunmuyor daha dun konusu acıldı eger amaliyatlada sperm bulunmasa bosancaz dedi ben senide cocuksuz bırakamam gt evlen cocugun olsun bekleme benı dedi o kadar ciddiydiki agladım bunu nasıl dusunuyon ya benim olmasaydı dedim ben bosanırdım dedi.bu evliligi ihaneten baska bişey biteremez cocuk icin evlenmedim dedim son care gerekırse onuda yaparım dedi hala soktayım pisman olcakmsm bi gun yuzune vurcakmısm durumunu evlılgm bıtcek ben yıllarca sana sahp olmak ıcın bekledim ama senden hc bıseye sahp olamıyorum dedim rabbim ne olur bununla sınama bızı

Siz aynı durumda olsanız o boşanmayı kabul eder miydi? İyi günde kötü günde diye evlenmişsiniz sonuçta. Hem amaç çocuk mu sevdiğin insan ile ömrünü geçirmek mi ? Destek olun eşinize, bence asıl istediği de bu. Olur mu hiç çocuk için boşanılır mı sözlerini sık sık duymak.

sen bu kadar seviyorken, ayrılmak niye, tamam eşin çok zor bi durum ama en güzeli hemen durumu kabullenip yoluna devam etmek, bence gerekiyorsa bi psikyatriste falan gitsin, tamam belki seni düşünüyor sana karşı eziliyor anladığım
ama ona en büyük destekçi yine sensin, konuşularak aşılacak bi problem bence

Karsinizda eziliyor muhtemelen.
Eger evli kalirsaniz sizi de kendi hayatinin karamsarligina itecegini dusunuyor.
Sizin yapacaginiz sey destek vermek esinize ve inanan insanlarsaniz Allaha siginmak..
Allah yardimciniz olsun.

Allah yardımcınız olsun. Erkekler bu konuda çok hassas oluyorlar, kendilerini eksik hissediyorlar.

Evlat edinme konusunu hiç düşünmediniz mi?

Son düzenleme:
Karsinizda eziliyor muhtemelen.
Eger evli kalirsaniz sizi de kendi hayatinin karamsarligina itecegini dusunuyor.
Sizin yapacaginiz sey destek vermek esinize ve inanan insanlarsaniz Allaha siginmak..
Allah yardimciniz olsun.

ben her zaman yanındayım cocuk konusunu acmıyorum başkalarının cocuklarını sevmiyorum alınmasın kırılmasn diye rabbime sıgınıyorum

bu konu hakkında cok konuşmaz konustumuz zaman her zaman yanında olcamı soyluyorum sorun bende olsaydı bosanrdm diyor

Canim umidinizi kaybetmeyin bu durumda cocugu olan cok insan duydum..

esin ilk once ameliyat olmasi lazim sonra tedaviye yonelin tup bebekle sperm kalitesi arttiriliyor.. Bizimde 2 sene olmadi ilk once sorun yok dediler sonra esimde bi kac sorun cikti ama Allaha sukur sonunda hamile kaldim. Rabbim size mucizenizi gondersin insallah hemde bol bol dua edin. Erkekler icin daha hassas bir konu kendi esimden biliyorum kendilerini yetersiz hissediyorlar

ben düsundum ama esim duymak bıle ıstemyor neden bılmıyorum

Konuşmaya zorlasanız biraz. İnanın kendi çocuğunuzdan farkı olmayacak. Kuzenim 10 sene uğraştı bebek için, onlarca kez aşılama onlarca kez tüp bebek denedi. Hem kendi sağlığına hem maddi durumuna mal oldu. Onun da eşi evlat edinme konusunu açtırmazdı bile. Zar zor ikna etti, 6 yıl önce bir kız bebek evlat edindiler. Şimdi bir görsen tüm sülalede baş tacı. Öyle güzel ki, hatta kuzenimin kopyası gibi o kadar benziyor. Sokakta gören evlatlık demez. Geçen ay ikinci çocuk için başvuru yaptılar. Bekliyorlar şimdi.

Kuzenimin eşi, evlatedinmeyi ağzına almayan adam şimdi "keşke o kadar parayı tüp bebeğe, tedaviye harcayacağıma kızımın geleceğine yatırım yapsaymışım" diyor. Eğer gerçekten umut yoksa oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşun derim.

yol yakın iken ayrılın böyle hayat geçmez.

yemn ediyorum ki okurken ağladım ya çok üzüldüm cnm ama sabredin evet olsa güzel olurdu ama olmazsa da olmaz yapcak bişe yok Rabbime dua et ondan iste o en doğrusunu bilendir ayrılma sakın eşine de anlat bunu olur veya olmaz bu evliliğini zi bitirmenizi gerektrmiyor ://

allah razı olsun ...amaliyat olmayı ıstıyor tabi olcak ama sperm cıkma şansı dusuk ben ona sürekli umut vermeye calısıyorum dua edıyorum rabbim ol desin mucizem geliverir hayatıma rabbım kimsenın kuçagını boş bırakmasın

rabbim vercek canım belkı zamanı var belkide nasip degl bize ama ben esimdn bu yuzdn asla ayrılmam elimdn geldi kadar onu ikna etcem rabbim kimseyı evlat acısıyla sınamasın.

benim hc şüphem yok evlat edinsem kendı cocugum gbı severim esimde cok sever yolda gördü cocukları sevıyor amalıyat denıycez olmasa kök hücre denemeden herseyi bu konuyu ona kabul etrimem arasıra soyluyorum alalım oda bzm evladmz olcak dıye kabul ettiremiyorum seneler gecince belkı oda fıkrını degstırır.

bu konu hakkında cok konuşmaz konustumuz zaman her zaman yanında olcamı soyluyorum sorun bende olsaydı bosanrdm diyor

Ben şahsen eşinize hiç sempati ile yaklaşamıyorum bu durumda. O ne demek, senin çocuğun olmasa ben seni boşardım!!

Sizin yerinizde olsaydım " ben seninle sen olduğun için evlendim. Sperm makinesi, çocuk için erkek lazım diye değil. Lakin sen benden bu kadar kolay vazgeçiyorsan yolun açık olsun, kapı orada..." derdim.

Bu arada benim çocuğum olmasa ben kendimi ezik, zavallı hissetmem. Bu tamamen Allah'ın elinde olan bir durum. Çocuk sahibi olanlar çok çalışıp "başarılı" yumurtalar, dayanıklı rahimler kazanmıyor. Veren Allah, vermeyen Allah. Ne hayırlı ise öylesini nasip etsin.

.

Bu durum Allahtan gelen birsey. Rabbimin vardir bir bildigi, bu bizim imtihanimiz diye guzelce konussan isin dini ve inanc yonunu vurgulasan biraz. Muhtemelen kendini ezik hissettigi icin bu tepkileri veriyordur. Bir erkek icin bu kolay degil mutlaka, hircinligi ondandir. Bence sen ona devamli el ele sirt sirta vermeniz gerektigini soylemelisin. İnsan hayatta her istedigine sahip olamayabilir, bunlar bizim elimizde degilki. Tedavilerinizi deneyin ama maddi manevi bunlarda yipratiyor insani. Olmuyorsada evlatlik bebek alin. Baba olmayi cok istiyorsa kimsesiz bir yavrunun babasi olabilmek cennet kapilarini acacak ona.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…