- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
eşimle evleneli 3 yıl oldu cok buyuk zorluklarla evlendik birbirimizide cok seviyoruz ama şu cocuk konusu yüzünden evlilgmzı yasayamıyoruz esim hep bunalımda sınirli öfkeli çarezisim bende bi sorun yok ama esim azosprm(sıfır sperm) evlendgmzdn berı delı gbı cocuk ıstıyor bende cok ıstıyorum sevdgm adamın cocugu dunyaya getrmeyı ama rabbim vermeyince ne yapabılırim ilk ögrendmzde boşanmaya kadar geldk esm evı terkettı aylarca ben anlıyorum zor durum doktor yuzumuze baktı olmaz cocugunuz dedi yıkıldık ama ben esımın yanındayım her zaman olmasada ama o böyle dusunmuyor daha dun konusu acıldı eger amaliyatlada sperm bulunmasa bosancaz dedi ben senide cocuksuz bırakamam gt evlen cocugun olsun bekleme benı dedi o kadar ciddiydiki agladım bunu nasıl dusunuyon ya benim olmasaydı dedim ben bosanırdım dedi.bu evliligi ihaneten baska bişey biteremez cocuk icin evlenmedim dedim son care gerekırse onuda yaparım dedi hala soktayım pisman olcakmsm bi gun yuzune vurcakmısm durumunu evlılgm bıtcek ben yıllarca sana sahp olmak ıcın bekledim ama senden hc bıseye sahp olamıyorum dedim rabbim ne olur bununla sınama bızı