Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailemde kilo sorunlu kişiler var ve bu yöntemle kimseye kilo verdirilmiyor bunu çok iyi biliyorum. Şu an sıkıntıdan fazla yiyorsunuzdur ve kpssye hazırlanmak için de hareketsizsinizdir kilo da bu yüzden alıyorsunuzdur, yani babanızın yüzünden. Bazı ailelerin ufku dardır, o aileleri dinlemek için yolundan vazgeçersen pişman olursun. Sizin de babanız bu tabire uyumlu, kimsenin kimseyi işinden etmeye hakkı yok.
Niye iyi aile olmasın hanımefendi
Ayrıca babası haklı boyuna göre kilosu fazla
Daha düzgün bir dille söyleyebilirdi belki babası ama sizinde komple aileyi kötülemeniz hoş değil
Ben kızın babası olarak söylemiyorum ki genel olarak neden bütün aileyi kötülüyorsunuz diyorum babası kötüyse annesidemi kötü kardeşi varsa oda mı kötü yani bundan bahsediyorum
Ayrıca bana öyle farkındalık falan yok bilmem ne gibi cümlelerden yürüme farkındalıgı sana anlatırım ama sen iki gün sonra algılamaya başlarsın
Ben kızın babası olarak söylemiyorum ki genel olarak neden bütün aileyi kötülüyorsunuz diyorum babası kötüyse annesidemi kötü kardeşi varsa oda mı kötü yani bundan bahsediyorum
Ayrıca bana öyle farkındalık falan yok bilmem ne gibi cümlelerden yürüme farkındalıgı sana anlatırım ama sen iki gün sonra algılamaya başlarsın
Ailemde kilo sorunlu kişiler var ve bu yöntemle kimseye kilo verdirilmiyor bunu çok iyi biliyorum. Şu an sıkıntıdan fazla yiyorsunuzdur ve kpssye hazırlanmak için de hareketsizsinizdir kilo da bu yüzden alıyorsunuzdur, yani babanızın yüzünden. Bazı ailelerin ufku dardır, o aileleri dinlemek için yolundan vazgeçersen pişman olursun. Sizin de babanız bu tabire uyumlu, kimsenin kimseyi işinden etmeye hakkı yok.
Sofrada yemek yiyen insanın önünden tabağını almak ne kadar saygısızca kötü bir hakaret,bunu normal görenler tedavi olsun lütfen.Babanız sizin üstünüzde hüküm kuruyor ne travması ne psikolojik sorunu var bilemeyiz ama çözümü size hayatı zehir etmek olmamalı .Ona hatırlatın ölüm sadece ona değil ,ben ölünce diye zırvalayıp durmasın.Anneniz etkisiz eleman sizin sesiniz çıksın artık,sınır çizmeyi öğrenmek ailede başlar...