Ne yapmalıyım bilemiyorum vicdanım hiç rahat değil.

Kadını boşverin , o da biliyordur zaten, bunu hissetmeyen kadın mı olur? Ama rahatsızlığınızda haklısınız. Arkadaşlarımızı hele ki yakın arkadaşlarımızı davranışlarını kişiliklerini onayladığımız kendimize yakın bulduğumuz insanlardan seçeriz.

Mevzuya karışmayın (kadının bosanmayacağından eminseniz). Eşinize gelince bana çok tuhaf geldi. Madem sevmiyor böyle şeyleri uygun bulmuyor arkadaşına söyleşin bana böyle şeyleri anlatma bir daha tasvip etmiyorum bilmek istemiyorum diye Adam zorla anlatacak değil ya? Ayrıca böyle ahlaksız bi tipi nasıl evine sokup eşi ile tanıştırır insanlar onu da anlamak mümkün değil. Toplumdaki bu iki yüzlülüğü cidden kaldıramıyorum. Sizin bir kız arkadaşınız eşini aldatsa bunu da size anlatsa esiniz de görse ne yapardı? Ne derdi? Neden konu bir erkek olunca her şey mazur görülüyor da kadın olunca yerden yere vuruluyor? Bence kadına da erkeğe de aynı tepki verilmeli ama gelin görün ki toplum erkeğin ahlaksızlığını normalleştirip görmezden geliyor.

Eşiniz söylememek konusunda haklı. Karısı muhtemelen biliyor yada hissediyordur. Zaten siz karışmayın. Yuvami yıktınız diye kabak sizin başınıza patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…