Arkadaşlar dunki kirayı sen ödersin olayından sonra nişanlımla akraba nisanina gittim.bnm.midem kötüydü eşlik olsun diye yine gittim.orda tuhaf hareketler sergiledi.yanimda oturmadı.goya biz nişanlı çiftiz kendimi baya tuhaf hissettim.gidip geliyor sonra hiç bir daha gelmiyor.aksam.eve gelince niye böyle yaptın herkes eşli yanımda otursaydin keşke moralim bozuldu dedim.bana diyoki kuzen olduğu için hizmet etmezse ayıp olurmuş.cok saçma onlarda bizde yaptı diyo halbuki uyduruyor gorumceminkinde hicbisey yapmadılar.bnde yapmak.zorunda değilsin bazı şeyler Kirman lazım doyorum.o başka biseyler dedi.benide anlamıyor.bosuna kendini yıpratıyor ne yapcam bilmiyorum
Aslen Ankaranin bir köyu karaahmet liAdam hem hesapçı kitapçı hem de ergen davranışları var. Klasik geleneksel kafa, kadına değer vermeme, tahakküm altına alma, kadın tepki gösterince tripler küsmeler… İşte yabancı gelmedi bu tavırlar. Kurtul bundan diyeceğim de 2.nişanlanmış büyük ihtimal elden kaçırmamak için yanlış bir evlilik yapacaksın.
Nereli aslen nişanlın?
Evet bide bn gittiginden yerde ayıp olur hizmet etme kendini yıpratma diyorum yaptığı iyi bişeymis gibi.davraniyor o kadar kadın varken niye hizmet edersinki
Adam bulmuş evlenilecek kızı sevgi yok saygı yok bari ev arkadaşı gibi takılayım ihtiyaçlarımı gidersin maddi manevi destek olsun üstüne de 2 3 çocuk doğursun mantığında.
Ne alaka etrafta kadın olması yahu? Ne saçma bir bakış açısı bu?Evet bide bn gittiginden yerde ayıp olur hizmet etme kendini yıpratma diyorum yaptığı iyi bişeymis gibi.davraniyor o kadar kadın varken niye hizmet edersinki
Kafa kalın değil. Bu sizin kendinizi kandirma biçiminiz.Bnde onu anlatınca kafa kalın anlamiyor bide isimde sorun var onları anlattım onları öne sürüyor alinganmisim
Diyorum ki bir suru bayan varken hizmet ediyor çay veriyor niye kendini kullandıriyor bize yapmazsa ayıp olurmusNe alaka etrafta kadın olması yahu? Ne saçma bir bakış açısı bu?
Ev sahibi varken sana ne dersiniz anlarım da. Etrafta o kadar kadın varken ne demek?
Nedir bu sindirilmişlik?
Hadi herif aferin delisi de, sen de başka bir çeşitsin.Diyorum ki bir suru bayan varken hizmet ediyor çay veriyor niye kendini kullandıriyor bize yapmazsa ayıp olurmus
2.kahvepembe vakası sorunu yazıyor çözümü yazıyoruz sorunu anlatmaya devan ediyor asla bir sonuç yok.Hadi herif aferin delisi de, sen de başka bir çeşitsin.
Arkadaşlar dunki kirayı sen ödersin olayından sonra nişanlımla akraba nisanina gittim.bnm.midem kötüydü eşlik olsun diye yine gittim.orda tuhaf hareketler sergiledi.yanimda oturmadı.goya biz nişanlı çiftiz kendimi baya tuhaf hissettim.gidip geliyor sonra hiç bir daha gelmiyor.aksam.eve gelince niye böyle yaptın herkes eşli yanımda otursaydin keşke moralim bozuldu dedim.bana diyoki kuzen olduğu için hizmet etmezse ayıp olurmuş.cok saçma onlarda bizde yaptı diyo halbuki uyduruyor gorumceminkinde hicbisey yapmadılar.bnde yapmak.zorunda değilsin bazı şeyler Kirman lazım doyorum.o başka biseyler dedi.benide anlamıyor.bosuna kendini yıpratıyor ne yapcam bilmiyorum
Evet nisana gittik oyuna annesi kalk dedi diye kalkmış kalkmazsa saygısızlık olur diyo saygı kelimesinin açılımını öğren dedim kendime ait fikirleri yok kısaca anne otur.derse oturcak oturma derse oturmucak
Evet bide bn gittiginden yerde ayıp olur hizmet etme kendini yıpratma diyorum yaptığı iyi bişeymis gibi.davraniyor o kadar kadın varken niye hizmet edersinki
Çok sorun oluşturacak bir konu değil bence. Benim eşim de öyledir. Çok sefer düğünlerde tanıdıklarıyla sohbet etsin gitsin bi işler halletsin. 10 yılda onlarca düğüne gittik hepsinde öyleydi. Bu onun yapısı sorun olacak bir durum yok. Bazı şeyleri sorun olarak görmek yerine “o da düğünlerde iş yapmayı sık görmediği kişilerle muhabbeti çok seviyor” diye düşünürsen bence olay çözülür. Beş karış suratla yanınızdan kalkmayan biri olsa daha kötü emin olun.Arkadaşlar dunki kirayı sen ödersin olayından sonra nişanlımla akraba nisanina gittim.bnm.midem kötüydü eşlik olsun diye yine gittim.orda tuhaf hareketler sergiledi.yanimda oturmadı.goya biz nişanlı çiftiz kendimi baya tuhaf hissettim.gidip geliyor sonra hiç bir daha gelmiyor.aksam.eve gelince niye böyle yaptın herkes eşli yanımda otursaydin keşke moralim bozuldu dedim.bana diyoki kuzen olduğu için hizmet etmezse ayıp olurmuş.cok saçma onlarda bizde yaptı diyo halbuki uyduruyor gorumceminkinde hicbisey yapmadılar.bnde yapmak.zorunda değilsin bazı şeyler Kirman lazım doyorum.o başka biseyler dedi.benide anlamıyor.bosuna kendini yıpratıyor ne yapcam bilmiyorum
Tamamda yardım edip karşındakini yanlız birakmasi saçma dengeyi kuramiyorPek çok yerde: nişan, düğün, mevlit gibi kalabalık davetlerde, sadece kadınlar hizmet etmez; erkekler de gelen misafirlerine hizmet ederler.
Nişan / düğün sahibinin yakın akrabaları da oynamaya kalkar, akrabalarına eşlik ederler. Böyle bir ortamda: oyuna kalkmamak, akrabayı yalnız bırakmak, hoş karşılanmaz.
Bu konunuza kadar: size, kendinizi kurtarın diye ikazda bulunuyordum. Şimdi erkek tarafı düşünsün diyorum.
5 dk bile yanimda oturmadı biz nişanlıyım yaninda oturmasida lazimdiÇok sorun oluşturacak bir konu değil bence. Benim eşim de öyledir. Çok sefer düğünlerde tanıdıklarıyla sohbet etsin gitsin bi işler halletsin. 10 yılda onlarca düğüne gittik hepsinde öyleydi. Bu onun yapısı sorun olacak bir durum yok. Bazı şeyleri sorun olarak görmek yerine “o da düğünlerde iş yapmayı sık görmediği kişilerle muhabbeti çok seviyor” diye düşünürsen bence olay çözülür. Beş karış suratla yanınızdan kalkmayan biri olsa daha kötü emin olun.
Senin nişanlın hiç yanında oturmasa ne dusunursunÇok sorun oluşturacak bir konu değil bence. Benim eşim de öyledir. Çok sefer düğünlerde tanıdıklarıyla sohbet etsin gitsin bi işler halletsin. 10 yılda onlarca düğüne gittik hepsinde öyleydi. Bu onun yapısı sorun olacak bir durum yok. Bazı şeyleri sorun olarak görmek yerine “o da düğünlerde iş yapmayı sık görmediği kişilerle muhabbeti çok seviyor” diye düşünürsen bence olay çözülür. Beş karış suratla yanınızdan kalkmayan biri olsa daha kötü emin olun.
Bn oynamasın demiyorum ama yanıma hiç gelmemesi.sacma bilseydim.gitmezdimPek çok yerde: nişan, düğün, mevlit gibi kalabalık davetlerde, sadece kadınlar hizmet etmez; erkekler de gelen misafirlerine hizmet ederler.
Nişan / düğün sahibinin yakın akrabaları da oynamaya kalkar, akrabalarına eşlik ederler. Böyle bir ortamda: oyuna kalkmamak, akrabayı yalnız bırakmak, hoş karşılanmaz.
Bu konunuza kadar: size, kendinizi kurtarın diye ikazda bulunuyordum. Şimdi erkek tarafı düşünsün diyorum.
Ben de geçtim o zamanlardan dedim ya. Hele bazı düğünlerde mi kapıdan girerken beraber girerdik mi çıkarken beraber çıkardıkSenin nişanlın hiç yanında oturmasa ne dusunursun
Aynen bu şekilde dedim onlara yardım etmezse ayıp olur Muş birine göre yaşıyor hayatiBen de geçtim o zamanlardan dedim ya. Hele bazı düğünlerde mi kapıdan girerken beraber girerdik mi çıkarken beraber çıkardık
Bence gerçekten bu arada problem oluşturacak bir konu değil. Ama çok içime dert olsa da aynen şöyle konuşurdum.
“Bu tip organizasyonlarda insan gücüne ihtiyaç oluyor sende yardımı seviyorsun, uzun zaman görmediğin kişilerle sohbet etmek de hoşuna gidiyordur anlıyorum ve hak veriyorum. Aralarda benimle de vakit geçirmeye özen gösterirsen böyle yerlerde kendimi yalnız hissetmem ve ben de mutlu olurım.”
Bu kadar
Ya hu önünde 2 seçenek varAynen bu şekilde dedim onlara yardım etmezse ayıp olur Muş birine göre yaşıyor hayati
Olayı çok iyi anlamissiniz tam olarak böyle kusura bakma dicegine yardım.etmezse ayıp olurmus onları tutuyorDün açtığınız konuyla bugünki konu birleşince çıkan sonuç: Nişanlınız size kıymet vermiyor ve evlenmiş olmak için evleniyor. Daha evlenmeden senin maaş benim maaş mevzuları açması bunun göstergesi. Evlenince maaşlarımızı ortaya koyarız ne ihtiyacımız varsa alırız demesi gerekirdi ya da senin maaşın kalsın sende ihtiyaç olursa kullanırız diyebilirdi. Sizin yanınızdan kalkarken hiç değilse bir açıklama yapabilir, sonrasında kusura bakma seni de yalnız bıraktım ama durum böyle böyle diye açıklama yapabilirdi. Sizinki üste çıkmaya çalışmış. Bunlar ileriye dair iyi belirtiler değil maalesef.
İkinci nişanınız olduğunu belirtmişsiniz. Bu sizi bir şeylerden geri bırakmasın. Nişanlılık bunun için var. İki üç dört nişan yapabilirsiniz kimseden çekinmeyin. Bir ömür sıkıntı çekmektense üç beş kişiye dedikodu malzemesi olursunuz en fazla.
Nisan olursa gitmicem hasta halimle yanlız kalmasın diye gittim eşlik bile etmediYa hu önünde 2 seçenek var
1) bu durumu kabul etmez önüne bir duvar koyarsın. Adam da isterse o duvarı aşar isterse aşmaz. Ama senin dediğini kabul etse bile 5 karış surat yanında oturur sana düğün dernek zindan eder
2) sen onu olduğu gibi kabul edersin sanki kaç kez düğün dernek olacak deyip düğünlerde sen de kendine farklı ilgi alanları seçersin.
Bu kadar net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?