Ne yapmalıyım bilmiyorum

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar dunki kirayı sen ödersin olayından sonra nişanlımla akraba nisanina gittim.bnm.midem kötüydü eşlik olsun diye yine gittim.orda tuhaf hareketler sergiledi.yanimda oturmadı.goya biz nişanlı çiftiz kendimi baya tuhaf hissettim.gidip geliyor sonra hiç bir daha gelmiyor.aksam.eve gelince niye böyle yaptın herkes eşli yanımda otursaydin keşke moralim bozuldu dedim.bana diyoki kuzen olduğu için hizmet etmezse ayıp olurmuş.cok saçma onlarda bizde yaptı diyo halbuki uyduruyor gorumceminkinde hicbisey yapmadılar.bnde yapmak.zorunda değilsin bazı şeyler Kirman lazım doyorum.o başka biseyler dedi.benide anlamıyor.bosuna kendini yıpratıyor ne yapcam bilmiyorum

Arkadaşlar dunki kirayı sen ödersin olayından sonra nişanlımla akraba nisanina gittim.bnm.midem kötüydü eşlik olsun diye yine gittim.orda tuhaf hareketler sergiledi.yanimda oturmadı.goya biz nişanlı çiftiz kendimi baya tuhaf hissettim.gidip geliyor sonra hiç bir daha gelmiyor.aksam.eve gelince niye böyle yaptın herkes eşli yanımda otursaydin keşke moralim bozuldu dedim.bana diyoki kuzen olduğu için hizmet etmezse ayıp olurmuş.cok saçma onlarda bizde yaptı diyo halbuki uyduruyor gorumceminkinde hicbisey yapmadılar.bnde yapmak.zorunda değilsin bazı şeyler Kirman lazım doyorum.o başka biseyler dedi.benide anlamıyor.bosuna kendini yıpratıyor ne yapcam bilmiyorum
Bu adam gram sevmiyor seni, yaşım geldi iyi kötü birini buldum evleneyim, yanımda kadın olsun ardımı toplasın kafasında.

Siz burada daha çok konu acarsiniz Ben yardim etmesine takilmadim.Kira olayı daha büyük ve siz bunu görmüyorsunuz.Nisanliniza şunu dedi iz mi kirayi ve giderleri sen ode ben birikim yapayım diye.Sizin bunu beceremeyeceginize mi inanıyorlar ailecek yoksa size para mı kaptırmak istemiyorlar.Burada bir Audi araba ile konu vardı o konuyu bul ve oku aynı şeyler kişiler farklı

Yardim etmesi lazimsa yaninizdan kalkarken size bunu izah ederdi. 30+ yaşında koca adam ergen ergen tavirlarda. Evlenmeye emin misiniz gerçekten?
Bnde onu anlatınca kafa kalın anlamiyor bide isimde sorun var onları anlattım onları öne sürüyor alinganmisim

Bu adam gram sevmiyor seni, yaşım geldi iyi kötü birini buldum evleneyim, yanımda kadın olsun ardımı toplasın kafasında.
Bnde sevmediğini dusunuyorum sevse kusura bakma derdi bn orda resmen yalnız kalldim resmen bide geldim.diye iddia ediyor

Sİz evlenmek konusunda emin misiniz cidden?
Çünkü problem geliyorum demiyor, göze parmak durumunda direkt.

Bnde iyi biri temiz kalpli fln diyordum ankattigim şeyleri ısıtıp.onume koydu

Sİz evlenmek konusunda emin misiniz cidden?
Çünkü problem geliyorum demiyor, göze parmak durumunda direkt.
İkinci nişanım bu benim hata bnde o bunalmasin diye cebimden.aldim.talepte bulunmadım yormadim tepemize ciktilar

Siz burada daha çok konu acarsiniz Ben yardim etmesine takilmadim.Kira olayı daha büyük ve siz bunu görmüyorsunuz.Nisanliniza şunu dedi iz mi kirayi ve giderleri sen ode ben birikim yapayım diye.Sizin bunu beceremeyeceginize mi inanıyorlar ailecek yoksa size para mı kaptırmak istemiyorlar.Burada bir Audi araba ile konu vardı o konuyu bul ve oku aynı şeyler kişiler farklı
Bnde kirayı yüklemeye çalışıyor bn durumu yok diye çiçeğimi ayakkabımı çoğu şeyi kendim aldım bunalmasin diye hata etmisiz

İşyeri sıkıntılı müdür laf söylüyor bazen bana bana diyo kendini savunamiyosun kaç kere gidip görüştüm.bide tutanak olayı var işten atılmayim diye bazen diyorum bazen demiyorum

İşyeri sıkıntılı müdür laf söylüyor bazen bana bana diyo kendini savunamiyosun kaç kere gidip görüştüm.bide tutanak olayı var işten atılmayim diye bazen diyorum bazen demiyorum
Bunların neyini önüne koyuyor?

Verecek param yok destek flnda olmucam bu zmna kadar o bunalmasin diye çiçeğimi kadar aldım hata bnde odettircektik

Siz evlilik işini biraz erteleyin bence. Bi gözden geçirin tekrar kararınızı, bu adamın size olan sevgisini. Bana sizi sevip önemsiyormuş gibi gelmedi. Evlilikte sorunlar 2 kat daha da artacak. Şimdiden sinyalleri varken, yolda yakınken dönün. Evlenip boşanmaktansa nişan atmak daha kolay.

Adam hem hesapçı kitapçı hem de ergen davranışları var. Klasik geleneksel kafa, kadına değer vermeme, tahakküm altına alma, kadın tepki gösterince tripler küsmeler… İşte yabancı gelmedi bu tavırlar. Kurtul bundan diyeceğim de 2.nişanlanmış büyük ihtimal elden kaçırmamak için yanlış bir evlilik yapacaksın.
Nereli aslen nişanlın?

Nişanlınızla iletişim sorununuz var. Herseyi kendisi yapıyor, size sormuyor. Kira olayında öyleydi, siz nişanlınızın tavırlarını öngöremiyorsunuz. Küçük şeyler ama bunlara çözüm bulamadığınız zaman ilerde büyüyebilir.

ikinizi ilgilendiren konularda ortamlarda ortak hareket etmediğiniz sürece bir çift olamayacaksınız.

Back
X