- 30 Aralık 2009
- 23.339
- 92.471
- 1.123
Ay afakanlar bastı yeminle ya.Senin nişanlın hiç yanında oturmasa ne dusunursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay afakanlar bastı yeminle ya.Senin nişanlın hiç yanında oturmasa ne dusunursun
Eh sen kendi çözümünü bulmuşsun senin için hayırlı olsunNisan olursa gitmicem hasta halimle yanlız kalmasın diye gittim eşlik bile etmedi
Seninki oturmasin pekalaAy afakanlar bastı yeminle ya.
Oturmasın of.Seninki oturmasin pekala
PekalaOturmasın of.
Ne yaşıyorsanız hakediyorsunuz. Hemen evlenin bu adamla. Tam size layık biri.Evet bide bn gittiginden yerde ayıp olur hizmet etme kendini yıpratma diyorum yaptığı iyi bişeymis gibi.davraniyor o kadar kadın varken niye hizmet edersinki
Evde pis çorabını bile atmaz artık kirli sepetine. Sen de toplarsın artık. Öyle biri değilse de senin yanında olur zaten.Evet bide bn gittiginden yerde ayıp olur hizmet etme kendini yıpratma diyorum yaptığı iyi bişeymis gibi.davraniyor o kadar kadın varken niye hizmet edersinki
Bn sadece fikir almak istedim sizin gibi insanlara sormakla hataliyim hayat bnm hayatım kararı bn vericemYani var ya bazen hayret ediyorum insanlar ne kadar dik başlı ve illa benim dediğim dedik oluyorlar.
Sana örnekle geliyorum diyorum ki 10 senelik evliyim ve benim kocam da düğün,nişan,kına her türlü organizasyonda böyle senin anlattığın gibi. Adam böyle mutlu mutlu. Kırk yılda bir gördüğü insanlar oluyor. Bazılarını sık görse de görmedikleriule aynı ortamda nadir oluyorlar. Senin de kalkıp kendine orada bir ortam kurup insanlarla sohbet etmen bu kadar zor olabilir mi ya. Yani nedir sorun sorun sorun. Az bi mantık. Ne oldu yani adam yanına gelmedi diye öldün mü. Yani nişanlılığınızı keyifli keyifli geçireceğinize nişanda yanıma oturmadı kavgası,yok şunu dedi yok bunu yapmadı. Vallahi hayatı eziyete çeviriyorsunuz en çok da kendinize.
Çözümü ne olacak konunun? Bida gitmeyeceğim. Süper çözüm ya valla. E gitme de adam da akraba ailesini rahat rahat görsün.
Hayır madem burada bu konuları zamanında yaşamış hatt hala yaşayan insanların olduğunu duyup”ha tamam ya demek tek benimki değilmiş” diye içini rahatlatmayacaksın niye böyle mi konu açıyorsun? Hepimiz sana hak verelim eee sonra? Adamı da alalım dövelim bari de akıllansın.
E madem öyle 2 gün üst üste adamın çok umursamaz,paragöz,babasının ağzına bakan …. Biri olduğunu düşünüyorsun e at o zaman nişanı. O da yok. Ne var ? Hayatı eziyete çevirmek. Valla böyle devam edin
Sorun bu ztn insan içinde rencide olmasın diye gelince söyledim ona göre yanlız birakmasi normal yardım etmezse ayıp olurmus bundan sonra karismicm bnde hata eşlik için hasta halimle gittim birakcaktim yalnız kalsaydiNişanlınızla iletişim sorununuz var. Herseyi kendisi yapıyor, size sormuyor. Kira olayında öyleydi, siz nişanlınızın tavırlarını öngöremiyorsunuz. Küçük şeyler ama bunlara çözüm bulamadığınız zaman ilerde büyüyebilir.
ikinizi ilgilendiren konularda ortamlarda ortak hareket etmediğiniz sürece bir çift olamayacaksınız.
Ay ablacığım boşver, birbirlerini bulmuşlar ben bunu anladım yorma kendiniYani var ya bazen hayret ediyorum insanlar ne kadar dik başlı ve illa benim dediğim dedik oluyorlar.
Sana örnekle geliyorum diyorum ki 10 senelik evliyim ve benim kocam da düğün,nişan,kına her türlü organizasyonda böyle senin anlattığın gibi. Adam böyle mutlu mutlu. Kırk yılda bir gördüğü insanlar oluyor. Bazılarını sık görse de görmedikleriule aynı ortamda nadir oluyorlar. Senin de kalkıp kendine orada bir ortam kurup insanlarla sohbet etmen bu kadar zor olabilir mi ya. Yani nedir sorun sorun sorun. Az bi mantık. Ne oldu yani adam yanına gelmedi diye öldün mü. Yani nişanlılığınızı keyifli keyifli geçireceğinize nişanda yanıma oturmadı kavgası,yok şunu dedi yok bunu yapmadı. Vallahi hayatı eziyete çeviriyorsunuz en çok da kendinize.
Çözümü ne olacak konunun? Bida gitmeyeceğim. Süper çözüm ya valla. E gitme de adam da akraba ailesini rahat rahat görsün.
Hayır madem burada bu konuları zamanında yaşamış hatt hala yaşayan insanların olduğunu duyup”ha tamam ya demek tek benimki değilmiş” diye içini rahatlatmayacaksın niye böyle mi konu açıyorsun? Hepimiz sana hak verelim eee sonra? Adamı da alalım dövelim bari de akıllansın.
E madem öyle 2 gün üst üste adamın çok umursamaz,paragöz,babasının ağzına bakan …. Biri olduğunu düşünüyorsun e at o zaman nişanı. O da yok. Ne var ? Hayatı eziyete çevirmek. Valla böyle devam edin
Hm öyle bide annesi oyna demiş onun.dedigini yapmazsan saygısızlik oluyor saygısızlık açılımına bak
Adam bulmuş evlenilecek kızı sevgi yok saygı yok bari ev arkadaşı gibi takılayım ihtiyaçlarımı gidersin maddi manevi destek olsun üstüne de 2 3 çocuk doğursun mantığında.
Evet evet bulduk sanada laf sokmak dustuAy ablacığım boşver, birbirlerini bulmuşlar ben bunu anladım yorma kendini![]()
Bn çıkmasın demiyorum biraz durup gelirsin bnnbildigin adamlarla oturdumYa hu önünde 2 seçenek var
1) bu durumu kabul etmez önüne bir duvar koyarsın. Adam da isterse o duvarı aşar isterse aşmaz. Ama senin dediğini kabul etse bile 5 karış surat yanında oturur sana düğün dernek zindan eder
2) sen onu olduğu gibi kabul edersin sanki kaç kez düğün dernek olacak deyip düğünlerde sen de kendine farklı ilgi alanları seçersin.
Bu kadar net.
Farkındayım nisana gidince yanlış birini secmisim dedimSiz burada daha çok konu acarsiniz Ben yardim etmesine takilmadim.Kira olayı daha büyük ve siz bunu görmüyorsunuz.Nisanliniza şunu dedi iz mi kirayi ve giderleri sen ode ben birikim yapayım diye.Sizin bunu beceremeyeceginize mi inanıyorlar ailecek yoksa size para mı kaptırmak istemiyorlar.Burada bir Audi araba ile konu vardı o konuyu bul ve oku aynı şeyler kişiler farklı
Evet normalde değer veriyor ama öğün taniyamadimBakın, nişanlınız sizin hayalinizdeki adam değil. Yanından bile geçmiyor.
Sizin eşinizin; duygusal, hassas, düşünceli, sizinle fikir alışverişi yapan, sizi maddi konuların içine almayan, size gerçekten değer veren biri olması lazım.
Bu kişiyle eğer devam etmeyi düşünüyorsanız, şikayetleri bir tarafa bırakacaksınız. Adamın kumaşı tamamen bu ve kendini de gizlemiyor zaten.
Diyorum ki erkek ama hizmet etme zorunluluğu hissediyorNe alaka etrafta kadın olması yahu? Ne saçma bir bakış açısı bu?
Ev sahibi varken sana ne dersiniz anlarım da. Etrafta o kadar kadın varken ne demek?
Nedir bu sindirilmişlik?
Konuyu okudum haklisinSiz burada daha çok konu acarsiniz Ben yardim etmesine takilmadim.Kira olayı daha büyük ve siz bunu görmüyorsunuz.Nisanliniza şunu dedi iz mi kirayi ve giderleri sen ode ben birikim yapayım diye.Sizin bunu beceremeyeceginize mi inanıyorlar ailecek yoksa size para mı kaptırmak istemiyorlar.Burada bir Audi araba ile konu vardı o konuyu bul ve oku aynı şeyler kişiler farklı
Diyorum gittiği yerde kendini kullandıriyor hizmet etmezse ayıp olurmus düşünceye bakNe alaka etrafta kadın olması yahu? Ne saçma bir bakış açısı bu?
Ev sahibi varken sana ne dersiniz anlarım da. Etrafta o kadar kadın varken ne demek?
Nedir bu sindirilmişlik?