Ne yapmalıyım bilmiyorum..

Markete gitmeyi engellemekle kıskanmak ne alaka yahu..
Psikopatlık bu!:umursamaz:
Sen tut bu adamı hala özle, geri dönmeyi düşleohaoldumsmile
Zil takıp oynaman lazım sositososito

1 yıllık ilişkim vardı 6 gün önce bitti ve çok seviyorum. Uyuyorum aklımda uyanıyorum içim acıyor. Bitmesinin sebebi kıskançlık inanmazsınız markete gittim diye bitti :) gülüyorum çünkü komik. Aslında daha öncesinde büyük bir tartışma yaşamıştık benim çaba sarfetmemle düzeldi. Zaten bu zamana kadar hep benim çabamla gelmiştik oda sarfetti hakkını yiyemem fakat ben çok yoruldum yeri geldi bana çok ağır konuştu fakat seviyorum ya gözüm körleşmiş ya duymuyorum kötüleri fakat şimdi aklıma geliyor elim telefona gidiyor arayayım diye aklıma gelince bırakıyorum. Bence bu ilişki çoktan bitmeliydi uzatlamalarıda oynadık bitti.. Fakat ben bütün bu gerçekleri gördüğüm halde neden hala bu kadar düşünüyor ve yanıyorum anlamıyorum bana bu kadar acı çektiren mutlu anlarımızda bu kadar üzen bir insanı neden hala düşünüyorum... Bilmiyorum bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var bana bir adım atsa ben ona koşarak giderim. Bütün kötüleri unutur devam ederim. Fakat onun yapısı ve huyu değişmedi değişmez sürekli ben unutup alttan alıp çaba sarfedersem kendime yapacağım büyük kötülük olur. Sizce ne yapmalıyım yada ne olacak bir fikir verin.. Bırak diyeceksiniz ama içimdekiler dinmiyor geçer dimi gerçekten bunların hepsi biter...Çabuk bitsin..

SEN OLAYIN ŞOKUYLA DUYGULARINI BİRBİRİNE KATMIŞSIN AYIKLAMAK İSTİYORUM İZNİNLE...
1)Bitmesinin nedeni kıskançlık değil, üstünde himaye kurma isteği... Önce bunda anlaşalım...
2)Sadece senin çabanla bir ilişki yürümez, iki taraflı istek ve gayret olmalı...
3) Uzatmaları oynamışsınız ilişkinin cılkını çıkarmışsınız ama artık bitmiş deşme bu işi. Senin hissettiğin sadece ALIŞKANLIK.
4) Bildiğin tek şey o sana dönse senin koşa koşa gideceğin mi yani? Ben onun hakkında tek duygunun bıkkınlık olacağını düşünmüştüm... O adam hasta hala ona dönmek mi istiyorsun?
5) Kendine kötülük yapmaktan vaz geç ve silkelen... Kendine kötülük yapma...
kötükedihüso

Büyük ihtimalle yaşın küçük lise sin sannırım
bennde öleyim canım bak şuan söledikler dile kolay bılıorum ama sakın
sakın geri dönme hayatınnın hatasını yapmş olursun bak şimdi acın buyuk ölücek gibi gelıosun
ama burdaki ablalarımzn sözunu dinlemeslisin onlar daha iyi bilio bizden bir 5 yıl sonra hatta 2 yıl sonra
diyeceksinki ne kadar aptalmışım deger verilmıcek bır ınsan için kenndimi heba etmişim die yanıcaksın zamanına yazık .. Allah yardmcn olsun

sakıııııııın
bunu öyle içten yazıyorum ki
şuan seninle aynı durumdayım hep alttan aldım
canıma tak ettiği bi gündede çektim resti
artık pişman olsada yok
bak canım eğer şimdi üzdüyse ve ayrıldıysanız
bu hep böyle devam eder
vede üzülen hep sen olursun hep senin canın yanar
6 gün olmuş bırak bitsin canın çok yanıyo ama
geçer vede geçecek !

markete gitmenimi kıskanıyo ozaman evden dışarı çıkmayın hatta odanızdan dışarı adım atmayın bu sıcaklarda pencere ve perdenizide kapatında kimse görmesin.bugün buna taviz verirseniz yarın herşeye taviz verirsiniz kusura bakmayın siz zaten yolunuzu belirlemişiniz size dönse siz zaten koşarak gidecekmişiniz.alışmışınız böyle tavizlere normal hayat size tuhaf geliyordur

Back
X