Ne yapmalıyım bilmiyorum

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
herkese merhaba uzun zaman sonra tekrar yazıyorum sizlere
eşimle yine problemlermiz var
yeni doğum yaptım yaklaşık 3 ay olucak
eşim çok deişti
bana karşı çok ilgisiz ve sürekli en ufak şeylerden kavga çıkarır oldu
anlamıyorum doğrusu
en son kavgamızdada bu evin benim evim olmadığını söyledi
sebepde annemle babam ayrıldılar ve eşim annemin eve gelmesini istemiyo
bende annem eve gelemezse onun kardeşininde gelemiyeceğini söyledim (kardeşiyle kavgalı olduğumuz için) bu tartışma sonunda eşim bana bu evin bana ait olmadığını ama kardeşini benim inadıma çağıracağını söyledi sürekli benden şikayet eder oldu ve yapıcam bilmiyorum

çok üzücü bir durum ancak ne yazık ki evlilikler de restleşmelerle asla sonuca ulaşılmadığı gibi sorun daha da büyüyor.
Eşinizle sakin kafayla konuşmanızı kesinlikle iddialaşmamnızı öneririm.gerekirse masum rolü yapın mağdur rolü yapın ve onun vicdanının sızlamasını sağlayın.bu söylediklerim etik olmayabilir ancak evliliği kurtarmak adına küçük bir öneri benimki sadece.
bir de;
annenizin evinize neden gelmesini istemiyor eşiniz?

eşin neden annenle görüşmek istemiyor bende merak ettim:44:
sen de keşke kardeşinde gelmesin demeseydin canım bu tür zıtlaşmalar ancak kavgayı büyütür başka işe yaramazyine de ne olursa olsun eşinin söylediği söz hiç hoş değilumarım bir anlık öfkeyle söylemiştir

Eşim doğumdan sonra değişti demişsin arkadaşım ama doğumdan önce nasıldı sana karşı ? Hepmi böyleydi....180 derece değişmedi ya birden....

çok ilginç bir durum insan kendi karısına bu ev senin değil diyebilirmi hiç yaaa ayrıca eşinizle anneniz arasında nasıl bir sorun var ki gelmesini istemiyor annezin gelmeye hakkı yoksa kusura bakmasın o zaman kardeşininde yok bu erkekler ve aileleri kendilerini ne sanıyolar hiç anlamadam gitti

Annenizi istememe sebebi ne cok merak ettim.
Hos böyle birseye karısmaya hakkı da yok her ne olursa olsun sizin anneniz.

ne demek ya senin evin değil? kimin eviymiş peki? ne diye evlenmiş seninle ikinize ait bi hayat kuramayacaksanız... ya bu erkekler gerçekten saçmalıyor. evin hanımı istemiyorsa nasıl inadına kavgalı olduğun kardeşini çağırıyor? evlenmeden önce bunlara bi kurs vermek lazım usül adap öğretmek lazım

anneni istememe sebebi ne olursa olsun böyle bişeyi sana söyleyemez..sonuçta eğer seninle evlendiyse ailenide kabul etmek zorunda..kendi kardeşini kabul ettirmesini nasıl biliyosa annenide öyle kabul edicek mecbur..evlilik böyle bişey..sevdiğimiz için bazen asla muattap olamıcağımız insanlarla iyi geçinmek zorunda kalabiliyoruz..

Lunaria çok doğru canım..İstesede istemesede anne bu ya kızına gidemedikten sonra nasıl mutlu olur kızı,nasıl dayanır bunlara bir anne anlayamıyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…