arkadaslar merhaba 2 hafta önce dogum kontrol hapı (yasmin) kullanmaya basladım fakat mıde bulantısı ve bas agrısından dolayı 2 gun kullanabıldım adetımın 3. gunu baslamıstım 4 gun surdu adetım ve bıraktım.. 4 gun sonra tekrar kanamam basladı ama normal adet kanaması degıldı cok acık kırmızıydı sanki vücudunuzda bi yeriniz kanamıs gıbı o renkte bı kanamam vardı o da dört gün sürdü ve ben bu kanamadan korktugum ıcın doktora gıttım ve rahim incelmesi oldugunu ve hormonlardan kaynaklandıgnı korkulacak bırsey olmadıgını soyledı ve bana östrojen ılacı verdi.. ama benım asıl korkum hamıle kalma ıhtımalım var cunku dogum kont hapını 2 gün kullandım sadece ve korunmadık da.. şimdi hamileysem bu ılaclar zararlı mı doktora gıttıgımde hamılelıkle ılgılı bırsey soylemedı test dahi yapmadı.. gebelık varsa ve küçükse ultrosanda görülür mü.. doktorun verdıgı ılac hamıle kalmama engel olur mu yada bı gebelık varsa zararlı olur mu ne yapıcagımı bılmıyorum yardım ederseniz sevinirim
Karışık bir sürünmüş valla. Benim bildigim 2 gün kullandığın yasmin hamile kalmanı engellemez, ama zaten rahim incelmesi de hamileliğe uygun bir durum değil, yani o durumda hamile kalman zor. Yumurtlama günlerinde iliskide bulunduysan çok düşük ihtimalle hamile kalmış olabilirsin. yumurtlama günlerini geçirmediyseniz korun derim. gectiyse ve hamile kadiysen da korkma bence her ilaç o kadar da zarar vermez yani.
Karışık bir sürünmüş valla. Benim bildigim 2 gün kullandığın yasmin hamile kalmanı engellemez, ama zaten rahim incelmesi de hamileliğe uygun bir durum değil, yani o durumda hamile kalman zor. Yumurtlama günlerinde iliskide bulunduysan çok düşük ihtimalle hamile kalmış olabilirsin. yumurtlama günlerini geçirmediyseniz korun derim. gectiyse ve hamile kadiysen da korkma bence her ilaç o kadar da zarar vermez yani.
ama o kanamayı ben dog.knt.hapını bıraktıgım ıcın cekılme kanaması olarak nıtelendırmıstım.. zaten doktor da hormonla alakalı bırsey bu dedı ama kıst var dedı kıst olarak gordugu dollenmıs yumurta olabılır mı acaba adetım bıttıkten sonra esımle ılıskıye gırdık ve korunmadık yanı yumurtlama donemım baslamıstı kafam cok karısık uff