• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. ..

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Çok sıkılıyorum evde iki yabancı gibiyiz.
Akşam gelir eve direk koltuğa uzanır televizyon izler maç izler. Evimizde sadece pazar günü kahvaltı edilir onun haricinde daha eşimle geçip doğru düzgün bir aksam yemegi yememisizdir.. ev yemeği nedir bilmez yemez, sohbet etmez, benimle sıkıntısını sevincini anlatmaz. .. eve gelirken ekmek falan almaz ben gider alırım çöp atmaz ben atarım. Tatil günlerinde kalkar kahvaltı ederiz sonra hoop uzanır maç izler kavga ettik mi küfür eder annemin evinden ayrılmayan adam anneme doğru düzgün etmez ..
Eşimin haftaligi kesilmisti ve 1 lira bile para yok şuanda evde. Sabah bana sen annene gideceksin nasıl olsa gel beraber gidelim ben seni birakayim hem annen den 10 tl para alayım dedi tamam dedim sabah bıraktı aldı parayi gitti aksama gel beni al dedim (normalde anneme gittim mi eşim gelip almaz beni annem veya kardeşim bırakır. ) Aksam geldi yarım saat durduk eve geliyoruz yoldayken yarın x Yenge ne gidicez para yok neyle gidicem dedim dönüp banane ben mi düşüncem bana ne soruyorsun dedi kime sorucam dedim eve geldik tartıştık kalk biraz telefon başından sohbet edelim dedim ben senle ne muhabbet edecem git başımdan dedi.. küfürler falan havada ucustu ilk evlendigimizde 200 tl lik birsey almıştık eve dönüp bana 800 tl para harcadın sen dedi ne 800 u dedim aptala döndüm o anda birsey alırken sorun yok öderken bu kadar borç ne der. O düşünmez ben denklestiririm çok bunaldim kızlar. Dün tatil günüydü aksama kadar maç izledi sonra kuzenin e gitti maç izlemeye 10.30 da geldi eve tüm günü maç uyanmak telefon oynamak bitek yatak olduğunda aklına geliyor um o kadar 2 haftadır bişey istiyorum getirmiyor ama kardeşi kuzeni bişey istedi hemen o gün gitti aldı .. ben çok sıkıldım artık :(((

Çocuk yoksa hayatından çıkararak kendini ödüllendir derim...:34:

Bencede cocuk yoksa cekmeye degmez, git annenin evine bursu surtsun iyice belki akillanir. Yok olmazsa bosver gitsin bence
Allah kolaylik versin

Karsidaki insani dusunmeyen demeki sevmiyor sizin anlatiginiza gure sizin gitmenizi istiyor pisikolojik baski yapiyor bir insan karsidakini istemese hic bir sekilde omrunda olmaz dikkatli olun kendinizi ezdirmeyin :26:

arkadaşım bu adamın sana ne faydası var? bir kediyi bile evine aldığında sana sevgisini verir, bu adamda o da yok bırak ki koca olsun. ömrünü çürütme bununla.

5 para etmez bir insan bence..
Kusura bakmayın ağır oldu, eşiniz sonuçta ama. Başka bişey bulamadım söyleyecek..

Yok kusura bakmıyorum cidden de beş para etmez.. erkek değil evine yuvasını çeviriyor daha resmen o kadın olmuş ben erkek olmuşum

Niye çekiyorsun peki bu adamı.
Çocuğun olsa daha da kıskaca gireceksin.
Değişir mi sence, belli ki değer vermiyor sana , vermeyecek.
Hayatı bu adam için tüketmeye değer mi.
Ailenle konuş , iş bul çaış kurtulbu adamdan.

arkadasim bu koca duzelir gibi bir umidin var ki hala onunla birliktesin diye dusunuyrm.allah sabirlar versin sana
peki evlenmeden oncede boyle miydi?ya da ne zamandr boyle?

E hesap kitap bilen,işini gören kadını bulmuş,rahatına bakıyor."Annenden para alayım" ne demek ya? Öyle bir adam bana koca olamaz.Erkek bile değildir benim gözümde.Ne kadar küçük düşürücü..:47: Yol yakınken bırakın bu hazır yiyiciyi,çocuk yokmuş zaten.

Kusura bakma ama , Ben boylesine Adam diyemiyorum.

Ya nasil , Ben senle ne muhabbet edecem ? Ne demek o öyle.
Sen evlenmeden once flört etmedinmi? Hicmi tanimadin esinu..

seni annene birakayim ve para alayim , yani bu durumu gururuna yediriyomu ?

Boyle bir adamla ömür gecmez.
Al karsina konus nrreye kadar böyle devam eder...

Back
X