• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmalıyım Bilmiyorum..

latisha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
23
9
3
Sırf içimi döküp insanlardan yorum alabilmek için üye oldum çünkü kendi içimde nasıl düşünmem gerektiğini çözemiyorum bir türlü.
-- Yazan herkese teşekkür ederim. Gerçekten farklı kişilerden bu konuda yorum almak insanı rahatlatıyormuş onu fark ettim şuan..

Son düzenleme:
Sırf içimi döküp insanlardan yorum alabilmek için üye oldum çünkü kendi içimde nasıl düşünmem gerektiğini çözemiyorum bir türlü. Bir ilişkim var , dünya kadar kültür farklılığımız olduğu halde birbirimizi seviyoruz. Ben izmirliyim o doğuda bir şehirde yaşıyor,oralı. Ama kafalarımız aşırı uyuşuyor,ki en önemlisi de bu biliyorum. Planlarımız var evlenicez ben oraya yerleşicem vs diye ki benim için şehir değişikliği vs hiç önemli değil,mutlu olacaksam heryere de giderim. Asıl konuya gelmem gerekirse, bi evlilikte ilişkinin cinsel boyutunun da önemli olduğunu biliyoruz. Boyum uzun olduğu için fazla kilom olduğu halde idare ediyorum, eskiden çok takardım ama artık o kadar takmıyorum, ya da takmamaya çalışıyorum diyelim. Ama başka bir derdim var o da keloid denen hastalığımın olması, duyanınız vardır sanıyorum. ve sivilceye yatkın bir cildim olduğu için omuzlarımda vs sivilce çıkan yerlerde iz kalıyor tümsek şeklinde ve tedavisi yok, kalıyor o şekilde. hani diyelim ki kilo o bu şu sorun etmedi,etse normal görüştüğümüzde de ederdi çıplak görmese bile. ama bu iz meselesini aşamıyorum çünkü gerçekten rahatsız edici boyutta,yazın askılı ,straplez giyemiyorum,mutlaka kısa kollu şeyler giyiyorum. kız arkadaşlarımla bile yazın denize gitmiyorum ki görüp garipsemesinler diye. tedavi de denedim daha önce üni. hastanesinde ama fayda etmedi. daha önceki ilişkimde o onları görünce garipsedi,soğudu,bunu birebir hissettim. belki de bu yüzden yine öyle olacak şeklinde bir takıntım var. sizce ne düşünmeliyim,baştan böyle böyle bir derdim var diye söylemelimiyim? ama söylediğimde iyice dikkati o yöne çekeceğim gibi geliyor. ama söylemezsem gördüğünde tekrar o psikolojiyi yaşamak istemiyorum soğuduğunda. sırf bu yüzden kendime güvenim az. hani vücut kilo vs sporla azmedince geçiyor tamam ama bunun çaresi yok. belki de hiç sorun etmeyecek ama önceden sorun edenini tecrübe ettim,hayır önemli değil dese bile tavırlarından anlıyorsunuz zaten.. Ne yapmalıyım sizce ?
Bence söyle. Nereye kadar saklayabilirsin ki?

Bence hiç önemli değil hastalik yani sonuçta elinde değil ki. Ama ben baska bir şeye takildim izmir den dogu da baska bir sehre gideceksin gercekten emin misin yapabilecegine. Ben yapamadim da

Bence soyle kurtul , surekli kafanda takili kalacagina soyle bakalim ne diycek?belki de bekledigin kafar kotu tepki vermez rahatlarsin. Benm de benzer bi sorunum vardi, nisanliyken icim icimi yiyordu, bilse ne der acaba nisanlim die. Sonra soyledim ve rahatladim , esim, de sorun yapmadi:KK45::KK45:
Insanin ustunden yuk kalkiyo yani:KK45::KK45:
Ins sennki de sorun yapmaz. Ama sagligin.icin doktoruna filan git ihmal etme.

Milletin ne hastaliklari var ki sizinki ne ki? Her sey güzellik degil, kadinlarimiz bile bu kadar guzellik takintiliyken erkekler hayli hayli olur...
Önemli olan mutluluk...

Bence hiç önemli değil hastalik yani sonuçta elinde değil ki. Ama ben baska bir şeye takildim izmir den dogu da baska bir sehre gideceksin gercekten emin misin yapabilecegine. Ben yapamadim da
Yapabileceğimi düşünüyorum, burdakileri de gördüm zamanla. Kafaların uyuşması cidden çok zor bunu deneyimledim, o yüzden gidebilirim diye düşünüyorum..

Sırf içimi döküp insanlardan yorum alabilmek için üye oldum çünkü kendi içimde nasıl düşünmem gerektiğini çözemiyorum bir türlü. Bir ilişkim vargörmedim kadar kültür farklılığımız olduğu halde birbirimizi seviyoruz. Ben izmirliyim o doğuda bir şehirde yaşıyor,oralı. Ama kafalarımız aşırı uyuşuyor,ki en önemlisi de bu biliyorum. Planlarımız var evlenicez ben oraya yerleşicem vs diye ki benim için şehir değişikliği vs hiç önemli değil,mutlu olacaksam heryere de giderim. Asıl konuya gelmem gerekirse, bi evlilikte ilişkinin cinsel boyutunun da önemli olduğunu biliyoruz. Boyum uzun olduğu için fazla kilom olduğu halde idare ediyorum, eskiden çok takardım ama artık o kadar takmıyorum, ya da takmamaya çalışıyorum diyelim. Ama başka bir derdim var o da keloid denen hastalığımın olması, duyanınız vardır sanıyorum. ve sivilceye yatkın bir cildim olduğu için omuzlarımda vs sivilce çıkan yerlerde iz kalıyor tümsek şeklinde ve tedavisi yok, kalıyor o şekilde. hani diyelim ki kilo o bu şu sorun etmedi,etse normal görüştüğümüzde de ederdi çıplak görmese bile. ama bu iz meselesini aşamıyorum çünkü gerçekten rahatsız edici boyutta,yazın askılı ,straplez giyemiyorum,mutlaka kısa kollu şeyler giyiyorum. kız arkadaşlarımla bile yazın denize gitmiyorum ki görüp garipsemesinler diye. tedavi de denedim daha önce üni. hastanesinde ama fayda etmedi. daha önceki ilişkimde o onları görünce garipsedi,soğudu,bunu birebir hissettim. belki de bu yüzden yine öyle olacak şeklinde bir takıntım var. sizce ne düşünmeliyim,baştan böyle böyle bir derdim var diye söylemelimiyim? ama söylediğimde iyice dikkati o yöne çekeceğim gibi geliyor. ama söylemezsem gördüğünde tekrar o psikolojiyi yaşamak istemiyorum soğuduğunda. sırf bu yüzden kendime güvenim az. hani vücut kilo vs sporla azmedince geçiyor tamam ama bunun çaresi yok. belki de hiç sorun etmeyecek ama önceden sorun edenini tecrübe ettim,hayır önemli değil dese bile tavırlarından anlıyorsunuz zaten.. Ne yapmalıyım sizce ?
Gercekten seviyorsa inan problem etmicektir canim bende 5,6 yildir sedef hastasiyim hafif derecede seyrediyor bazen geciyor bazen tekrar cikiyor ama esimin simdiye kadar 1 kez problem ettigini görmedim ben daha cok rahatsiz oluyorum utaniyorum ama o hiz rahatsiz olmuyor onlarda sonucta senin vucudunda olan bisey ve hicbirsey bozamaz guzelligini deyip sedef olan yere opucuk konduruyor :oops: bende bu sayede daha az problem etmeye basladim.

Bence söylemelisin oda bunu farklı karşılamamali çünkü yarın onunda başına gelebilir ben böyle şeyleri eksklik yada kusur olarak görmüyorum çünkü değil kimsenin yarına sağlıklı kalma garantisi yok oda bu olgunlukta ise sorun olmaz asıl düşünmen gereken bence kültür farkını z ben Karadenizliyim eşim Doğulu çok seviyorum bende evlenmeden çok uyumluyuz diyordum ama öyle değiil

sen sevdiğin insanın böyle bi sorunu olsa takar mıydın?
gerçekten seviyorsa takmaz. bunuda sormadan bilemezsin ki :)

Sırf içimi döküp insanlardan yorum alabilmek için üye oldum çünkü kendi içimde nasıl düşünmem gerektiğini çözemiyorum bir türlü. Bir ilişkim var , dünya kadar kültür farklılığımız olduğu halde birbirimizi seviyoruz. Ben izmirliyim o doğuda bir şehirde yaşıyor,oralı. Ama kafalarımız aşırı uyuşuyor,ki en önemlisi de bu biliyorum. Planlarımız var evlenicez ben oraya yerleşicem vs diye ki benim için şehir değişikliği vs hiç önemli değil,mutlu olacaksam heryere de giderim. Asıl konuya gelmem gerekirse, bi evlilikte ilişkinin cinsel boyutunun da önemli olduğunu biliyoruz. Boyum uzun olduğu için fazla kilom olduğu halde idare ediyorum, eskiden çok takardım ama artık o kadar takmıyorum, ya da takmamaya çalışıyorum diyelim. Ama başka bir derdim var o da keloid denen hastalığımın olması, duyanınız vardır sanıyorum. ve sivilceye yatkın bir cildim olduğu için omuzlarımda vs sivilce çıkan yerlerde iz kalıyor tümsek şeklinde ve tedavisi yok, kalıyor o şekilde. hani diyelim ki kilo o bu şu sorun etmedi,etse normal görüştüğümüzde de ederdi çıplak görmese bile. ama bu iz meselesini aşamıyorum çünkü gerçekten rahatsız edici boyutta,yazın askılı ,straplez giyemiyorum,mutlaka kısa kollu şeyler giyiyorum. kız arkadaşlarımla bile yazın denize gitmiyorum ki görüp garipsemesinler diye. tedavi de denedim daha önce üni. hastanesinde ama fayda etmedi. daha önceki ilişkimde o onları görünce garipsedi,soğudu,bunu birebir hissettim. belki de bu yüzden yine öyle olacak şeklinde bir takıntım var. sizce ne düşünmeliyim,baştan böyle böyle bir derdim var diye söylemelimiyim? ama söylediğimde iyice dikkati o yöne çekeceğim gibi geliyor. ama söylemezsem gördüğünde tekrar o psikolojiyi yaşamak istemiyorum soğuduğunda. sırf bu yüzden kendime güvenim az. hani vücut kilo vs sporla azmedince geçiyor tamam ama bunun çaresi yok. belki de hiç sorun etmeyecek ama önceden sorun edenini tecrübe ettim,hayır önemli değil dese bile tavırlarından anlıyorsunuz zaten.. Ne yapmalıyım sizce ?
Aa canım benim eşiminde bu izden var göğsünde doktora gidelim diyodum şimdi google keloid yazınca gördüm öyle çok büyük değil eşimdeki görüntü olarak sıkıntı değil benim için sağlık açısından sıkıntı olmaması önemli bence söyle seviyorsa takacagını sanmam büyütecek bişi değil hangimizin başına ne geleceği ne belli...

Kesinlikle söyle..

Bende benzer bi sorun vardı oda küçükken göğsüme kaynar su döküldüğü için göğsümde baya bi iz var yıllar geçmesine rağmen belli oluyor.. bunun için çok cekinirdim ilerde eşim ne der diye..:KK17:
Sevgilime söyledim şükür.. ve eşim de oldu:KK68:

Omuz diyorsunuz gorulmeyecek yer degil aslnda,hic mi gormedi smdiye kadar,gordu de sorun yapmadiysa ,demekki kötü gozkmedi gozune. Bence o sorana kadar,aciklama yapmayin,suramda su var filan tarzinda..sözum meclisten disari,bir laf vardir ya,essegin aklina karpuz kabugu düsürme diye.

Ben skolyozumdan dolayi sevdigim adamdan ayrilmistim. Ne oldugunu bir turlu anlayamadi ben ona acioca anlatmaya calistim biseyler soyledi amaonemli olmadigini da soylemedi en sonunda ayrildim baska seyleri bahne ederek ama iki sene sonrabir sekilde tekrar baristik yanlis anlasildigimi ve yanlis anladigimi tecrube ettim. 5 yillik evliyim ayni insanla hala gozeune sokarim sacmalama yok oyle bisey der onemsemez farketmes bile. Takilmayin bence giyiminiz nasil gerci kis ama kendiliginden gormesini saglamaniz mumkun mu. Yada dr.a gitmem lazim boyle boyle bir durum var baktirmam lazim gibi de konu acabilirsiniz. Ama sakin beni begenirmi begenmezmi diye komplekse girmeyin. Insan her haliyle b7tun ve guzel

Ayni seyleri yasadim. benimde vücudum da yanık izi var. Eşimle ciddi düşünmeye başladığımız zaman söyledim boyutunu anlattım. Sorun olacak sanıyordum ama tam tersine eşim o izler yokmuş gibi davranıyor. Görmüyor yani. Çok büyük sorun olacağını sanmıyorum. Gerçekten seviyorsa görmez içini ferah tut ama tabi kesinlikle söylemelisin.

Öncelikle kendin icin kilo ver ve kendini daha iyi hisset canim , sagligin icin ..

Sivilce lekelerine gelince , hastalik bu yani senin elinde olan birsey degilki .
Bence soylemelisin , eger sirf bu yuzden sana soguk davranirsa veya garipserse..
Sende yol ver !
Seven insan sevdiginde kusur aramaz elbette ..
Seviyorsa gormez ..
Sevmiyorsa elestirir ..

Back
X