• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmalıyım Bilmiyorum..

Bence, görmesini sağla. Dekolte giy, kendinden çok emin görün. Omuzlarindaki izleri sorarsa sivilce izi der gecersin. Baktın o geçmiyor adamdan vazgecersin.
Seven insan bunu dert etmez.
Seni sevmeyeni de sen dert etme.

Sırf içimi döküp insanlardan yorum alabilmek için üye oldum çünkü kendi içimde nasıl düşünmem gerektiğini çözemiyorum bir türlü. Bir ilişkim var , dünya kadar kültür farklılığımız olduğu halde birbirimizi seviyoruz. Ben izmirliyim o doğuda bir şehirde yaşıyor,oralı. Ama kafalarımız aşırı uyuşuyor,ki en önemlisi de bu biliyorum. Planlarımız var evlenicez ben oraya yerleşicem vs diye ki benim için şehir değişikliği vs hiç önemli değil,mutlu olacaksam heryere de giderim. Asıl konuya gelmem gerekirse, bi evlilikte ilişkinin cinsel boyutunun da önemli olduğunu biliyoruz. Boyum uzun olduğu için fazla kilom olduğu halde idare ediyorum, eskiden çok takardım ama artık o kadar takmıyorum, ya da takmamaya çalışıyorum diyelim. Ama başka bir derdim var o da keloid denen hastalığımın olması, duyanınız vardır sanıyorum. ve sivilceye yatkın bir cildim olduğu için omuzlarımda vs sivilce çıkan yerlerde iz kalıyor tümsek şeklinde ve tedavisi yok, kalıyor o şekilde. hani diyelim ki kilo o bu şu sorun etmedi,etse normal görüştüğümüzde de ederdi çıplak görmese bile. ama bu iz meselesini aşamıyorum çünkü gerçekten rahatsız edici boyutta,yazın askılı ,straplez giyemiyorum,mutlaka kısa kollu şeyler giyiyorum. kız arkadaşlarımla bile yazın denize gitmiyorum ki görüp garipsemesinler diye. tedavi de denedim daha önce üni. hastanesinde ama fayda etmedi. daha önceki ilişkimde o onları görünce garipsedi,soğudu,bunu birebir hissettim. belki de bu yüzden yine öyle olacak şeklinde bir takıntım var. sizce ne düşünmeliyim,baştan böyle böyle bir derdim var diye söylemelimiyim? ama söylediğimde iyice dikkati o yöne çekeceğim gibi geliyor. ama söylemezsem gördüğünde tekrar o psikolojiyi yaşamak istemiyorum soğuduğunda. sırf bu yüzden kendime güvenim az. hani vücut kilo vs sporla azmedince geçiyor tamam ama bunun çaresi yok. belki de hiç sorun etmeyecek ama önceden sorun edenini tecrübe ettim,hayır önemli değil dese bile tavırlarından anlıyorsunuz zaten.. Ne yapmalıyım sizce ?

-- Yazan herkese teşekkür ederim. Gerçekten farklı kişilerden bu konuda yorum almak insanı rahatlatıyormuş onu fark ettim şuan..
Senin izlerinle benimde catlaklarimla basim dertte , ayni duygulari paylasiyorum yarin bi gun evlenirsem o catlaklarin hali ne olucak , ben bile igreniyorm bazen :-(

Canım benim .neden kendine dert ediyorsun. Sevgilin sana böyle bir şey dese üzülür müydün onu daha az sever miydin ? Hayır. O da senin için aynısını düşünecektir

Sekerim bence senin izlerden daha buyuk dertlerin var. Siz internetten mi tanistiniz , seni daha once gormedigi gibi bir sonuca vardim.

Gormeden, dokunmadan goz goze bakmadan sevmeyi ben anlayamiyorum, internetten tanisma bana bastan asagi ters, sen yine de lutfen dikkatli ol eger internetten tanistiysaniz.

Neyse, konuya geleyim, alt tarafi iz ne olacak ? Kim mukemmel ki zaten ?

Gunluk hayatinda izlerinden rahatsiz oluyorsan fraktal lazer yaptirabilirsin , bir doktorla gorusup.

Bir de medikal kozmetik markasi var adini su anda hatirlayamadim ama yara izlerini, dovmeleri bile kapatabilen kapaticilar var, kendini daha iyi hissedeceksen kullanabilirsin.

Sekerim bence senin izlerden daha buyuk dertlerin var. Siz internetten mi tanistiniz , seni daha once gormedigi gibi bir sonuca vardim.

Gormeden, dokunmadan goz goze bakmadan sevmeyi ben anlayamiyorum, internetten tanisma bana bastan asagi ters, sen yine de lutfen dikkatli ol eger internetten tanistiysaniz.

Neyse, konuya geleyim, alt tarafi iz ne olacak ? Kim mukemmel ki zaten ?

Gunluk hayatinda izlerinden rahatsiz oluyorsan fraktal lazer yaptirabilirsin , bir doktorla gorusup.

Bir de medikal kozmetik markasi var adini su anda hatirlayamadim ama yara izlerini, dovmeleri bile kapatabilen kapaticilar var, kendini daha iyi hissedeceksen kullanabilirsin.
Hayır internetten tanışmadık,ben tam anlatamamışım sanırım öyle bir algı çıkıyorsa yazdıklarımdan. Şuan burda çalışıyor zaten ama memleketine gidip geliyor sık sık ve evlenirsek orada yaşamak istiyor temelli. Şimdiye kadar görmemesi omuz açık şeyler giyinmediğim için. Şuan zaten kış ama yazın da askılı vs giyinmiyorum.
Tedavi konusuna gelirsem malesef tedavisi yok, çünkü deri bir yarayı kapatmak için fazladan doku üretiyor. Daha önce üniversite hastanesinde bir tedavi denendi,deneme aşamadında bir tedaviydi zaten,o da bir etki etmedi malesef..
Kimse mükemmel değil evet, bana kalsa ben sevdikten sonra sakat bile olsa kabul ederim,benim için duygulardan önemli birşey yok. Ama erkeklerin hepsi bizim gibi düşünmüyor malesef. Çekincelerim bu yüzden ama zaten soğuyacaksa da yapabileceğim bir şey yok. Bilmiyorum...

Hayır internetten tanışmadık,ben tam anlatamamışım sanırım öyle bir algı çıkıyorsa yazdıklarımdan. Şuan burda çalışıyor zaten ama memleketine gidip geliyor sık sık ve evlenirsek orada yaşamak istiyor temelli. Şimdiye kadar görmemesi omuz açık şeyler giyinmediğim için. Şuan zaten kış ama yazın da askılı vs giyinmiyorum.
Tedavi konusuna gelirsem malesef tedavisi yok, çünkü deri bir yarayı kapatmak için fazladan doku üretiyor. Daha önce üniversite hastanesinde bir tedavi denendi,deneme aşamadında bir tedaviydi zaten,o da bir etki etmedi malesef..
Kimse mükemmel değil evet, bana kalsa ben sevdikten sonra sakat bile olsa kabul ederim,benim için duygulardan önemli birşey yok. Ama erkeklerin hepsi bizim gibi düşünmüyor malesef. Çekincelerim bu yüzden ama zaten soğuyacaksa da yapabileceğim bir şey yok. Bilmiyorum...

Vallahi ben yanlis anlamisim sekerim, seni adamakilli gormedi sandim.

Ben hayirlisi olsun diyorum, hayirliysa sen gercekten seviyorsa kalsin, ama vucundaki lekeler gibi dandik bir sebepten soguyacaksa da zaten hayirli degildir, o zaman gitsin . Daha bunun hamileligi, catlagi her seyi var, o izler ne ki:) Sonucta seni en kotu gorunen halinle gorecek evlenirseniz, o durumda bile sogumayip seven, destek olan taraf olmasi gerekiyor anlatabildim mi?

Bahsettigim kozmetik markasi bu:

http://www.kryolan.com.tr/kryolan-katalog.html

Kapaticilari yara izi, dovme vs, kapatmak icin kullaniliyor, gunluk hayatinda istersen kullanabilirsin diye dusundum.

Vallahi ben yanlis anlamisim sekerim, seni adamakilli gormedi sandim.

Ben hayirlisi olsun diyorum, hayirliysa sen gercekten seviyorsa kalsin, ama vucundaki lekeler gibi dandik bir sebepten soguyacaksa da zaten hayirli degildir, o zaman gitsin . Daha bunun hamileligi, catlagi her seyi var, o izler ne ki:) Sonucta seni en kotu gorunen halinle gorecek evlenirseniz, o durumda bile sogumayip seven, destek olan taraf olmasi gerekiyor anlatabildim mi?

Bahsettigim kozmetik markasi bu:

http://www.kryolan.com.tr/kryolan-katalog.html

Kapaticilari yara izi, dovme vs, kapatmak icin kullaniliyor, gunluk hayatinda istersen kullanabilirsin diye dusundum.
Teşekkür ederim link için, inceleyeceğim şimdi..

Bence, görmesini sağla. Dekolte giy, kendinden çok emin görün. Omuzlarindaki izleri sorarsa sivilce izi der gecersin. Baktın o geçmiyor adamdan vazgecersin.
Seven insan bunu dert etmez.
Seni sevmeyeni de sen dert etme.

Evet ben de aynısını yazacaktım.
Dekolte giyin ve rahat ol,bırak görsün.
Hatta seni bilmem de ben olsam evliliği düşünseydim mutlaka sevişirdim de.
Adam önemsemiyorsa sorun yok,eleştiriye başlıyorsa o zaman kapıyı gösterirdim.

Back
X